wizard666 350 Napisano Octobar 5, 2019 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Blok 70 NBgd Motocikl: KTM Super Adventure 1290, Honda Africa Twin CRF 1000, Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan A ja još u Smederevu....Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano Octobar 5, 2019 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bilo odlicno, malo se provozali, neki se smrzli, svi se dobro najeli i dobro druzili 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wizard666 350 Napisano Octobar 6, 2019 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Blok 70 NBgd Motocikl: KTM Super Adventure 1290, Honda Africa Twin CRF 1000, Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Svake godine smo sve bolji Hvala svima na dobrom društvu i predivnom danu.... I da nastavimo tako. Sent from my SM-N960F using Tapatalk 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Octobar 7, 2019 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Idealna prilika za mene da prvi put izvozim takozvani Ralja ring, pa jos do Mladenovca a put ka Smederevu leeee pun izazova .. Divan , hladan dan , mislim da nikada nismo brze vozili trasu koja se odnosi na neko desavanje ... A mozda je samo meni bilo brzo Sve u svemu fantasticno, radost velika Dobila sam par saveta , druzenje bese lepo a i hrana.. Izvinite ali posle sam morala jos malo da se provozam pa odoh preko Kovina i Panceva do BG-a .. Vidimo se opet , opet i opet 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Octobar 17, 2019 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ј'бга, опет ми се није дало, Др.Драгиша Мишовић ми прикачио бронилице Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4494 Napisano Octobar 27, 2019 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Meni i Oldtimeru ovo bio prvi put sa vama, vidimo se češće sledeće godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan-Zx6r 2 Napisano Novembar 5, 2019 U prolazu, 7 postova Lokacija: München Motocikl: Honda Cbr 600 f Prijavi odgovor kao problematičan Ubacite neke fotke sa gulasa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan-Zx6r 2 Napisano Novembar 5, 2019 U prolazu, 7 postova Lokacija: München Motocikl: Honda Cbr 600 f Prijavi odgovor kao problematičan On 5.10.2019. at 19:24, Arakis je napisao: Bilo odlicno, malo se provozali, neki se smrzli, svi se dobro najeli i dobro druzili Igor se ugojio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Jun 8, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da ste uspostavili plan za sastanak! To će biti veliki dan, jer ćemo se svi susresti kako bismo podelili svoje ideje i planove. Nadam se da će to biti zabavna avantura!Jeste druže ako imaš vremensku mašinu pa se vratiš 4 godine u nazad, ovo je post iz 2019. godineSent from my SM-A705FN using Tapatalk 4 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16289 Napisano Jun 8, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2307 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, vidakn je napisao: Jeste druže ako imaš vremensku mašinu pa se vratiš 4 godine u nazad, ovo je post iz 2019. godine Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Ali to ne znači da ne bi mogli opet... Ajde, dogovarajte se, ja sam ZA. 7 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Jun 11, 2023 (promenjeno) Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 6. 2023. at 8:57, BokyBoy je napisao: Ali to ne znači da ne bi mogli opet... Ajde, dogovarajte se, ja sam ZA. Свеједно Гулаш или јагњећа бригада ако није далеко од БГД-а (да се и ми из Новог Сада некако уклопимо) и да је недеља наравно па сам и ја ЗА Promenio Jun 11, 2023 član ПИпезос 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16289 Napisano Jun 12, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2307 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 6. 2023. at 8:57, BokyBoy je napisao: Ali to ne znači da ne bi mogli opet... Ajde, dogovarajte se, ja sam ZA. Ma nemojte mi lajkovati post nego, otvarajte temu organizatori, da se dogovaramo kada I gde. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7671 Napisano Jun 12, 2023 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je izgleda programiran na salasu akademije mladih lidera... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16289 Napisano Jun 12, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2307 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ser je napisao: Ovaj je izgleda programiran na salasu akademije mladih lidera... Luka, ti li si? Elem, ajde da povučem nogu... Moze sl. vikend, subota, nedelja svejedno, pratimo prognozu pa od toga zavisi da li pomeramo, moze Smederevo opet, ista meta isto odstojanje...a može i druga lokacija. aj dalje neka preuzmu organizatori pa da pravimo neki spisak. Promenio Jun 12, 2023 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽUVI 31 Napisano Jun 12, 2023 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA FJ1200 Prijavi odgovor kao problematičan Podržavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3050 Napisano Jun 12, 2023 8-bit, 1876 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 6. 2023. at 3:21, MatijaSever je napisao: Drago mi je da ste uspostavili plan za sastanak! To će biti veliki dan, jer ćemo se svi susresti kako bismo podelili svoje ideje i planove. Nadam se da će to biti zabavna avantura! Ja bih predložio susret kod Matije u Ljubljani, da probamo mi taj cbd 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16289 Napisano Jun 15, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2307 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja...nista od ovoga... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5007 Napisano Jun 15, 2023 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja lepa... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16289 Napisano Jun 15, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2307 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Bole37 je napisao: Nedelja lepa... Ne vredi Bole, ljudi više vole da se provozaju Raljaringom ili do kote 555 na slikanje nego da voze u koloni do SD i dosađuju se, a sve da bi tamo jeli neki gulas... Nema više druženja kao pre... Promenio Jun 15, 2023 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9501 Napisano Jun 16, 2023 Drug član, 1459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Eh nije baš tako, nemoj biti na kraj srca Boki. Ima nas zainteresovanih dosta, siguran sam, samo da ovo čudo od vremena prestane... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10071 Napisano Jun 16, 2023 Drug član, 3361 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Poplave na sve strane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Jun 16, 2023 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan On 5. 10. 2019. at 18:26, wizard666 je napisao: A ja još u Smederevu.... Sent from my SM-N960F using Tapatalk Čekajte da se prvo oni vrate iz Smedereva ,pa ćemo onda Dzoni , Jaco voli vas Gole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7660 Napisano Jun 16, 2023 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, BokyBoy je napisao: Ne vredi Bole, ljudi više vole da se provozaju Raljaringom ili do kote 555 na slikanje nego da voze u koloni do SD i dosađuju se, a sve da bi tamo jeli neki gulas... Nema više druženja kao pre... Možda bi trebalo da se organizuje Trebinje šabanija.....vidim komentare društvo se lepo provelobilo svega..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Jun 17, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 6. 2023. at 10:17, BaneVuk58 je napisao: Možda bi trebalo da se organizuje Trebinje šabanija.....vidim komentare društvo se lepo provelobilo svega..... Pa smo posla Brdar i ja matori namćori, baksuzi i ugursuzi!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Jun 18, 2023 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi vala dobro, bar dva puta godišnje..Bilo svega, i za svakoga... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...