sashac 8204 Napisano Septembar 28, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem par mission 700 sa stalcima.100 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Septembar 28, 2019 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan 'El sve sa bonsai i fontanicu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 28, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, stanebane je napisao: 'El sve sa bonsai i fontanicu? noooouuuu,to je zen... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 28, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, bocca_bastard je napisao: Svidjam ali cekam da pojeftine Boco brate reci koliko ti nije skupo,dodji i nosi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Septembar 30, 2019 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Колико би било лове појачало ако је на продају? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 30, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, VR46 je napisao: Колико би било лове појачало ако је на продају? pa ovo nije pojacalo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Septembar 30, 2019 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Па мени се учини да је појачало H/C ? Између звучника... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 1, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, VR46 je napisao: Па мени се учини да је појачало H/C ? Између звучника... risiver Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15924 Napisano Octobar 2, 2019 Ne silazi, 1174 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je best baj, ko hoće dobre zvučnike. Imam nešto slično od Mission. Teško da se očuvani zvučnici mogu naći za te pare. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano Octobar 2, 2019 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Da su jači, slabi za moje pojačalo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Octobar 2, 2019 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Davno sam ih koristio sa Sansui receiverom koji je bio oko 200w i nikakvih problema nema sve dok paziš na jačinu. E onda je jednom došao brat od tetke odvrnuo muziku i pocepao zvučnike. Inače je iznenađujuće kako dobar zvuk daju ti mali zvučnici koji su extra za neko normalno slušanje, ali ipak nisu za tinejdžerske žurke. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 3, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Meni su pozadinci na suround sistemu,i kao takvi ce i ostati... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Octobar 3, 2019 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan A meni su "pozadinci" na crnoj listi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 3, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Nimmin je napisao: A meni su "pozadinci" na crnoj listi. Matori perverznjaku... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarekg 239 Napisano Octobar 3, 2019 Svrati ponekad, 224 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 10/2/2019 at 10:40 AM, ZEMZEM said: Da su jači, slabi za moje pojačalo Bolje ce da rade na jacem nego na slabijem pojacalu . Jedino sto ne smes da preteras sa pojacavanjem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano Octobar 3, 2019 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan To mi se i desilo, tj ćera kad je slavila rođendan popili malo i neko odvrne do kraja, onako šmekerski i ćaoooo. Ja ih pazio i mazio godinama i klinci im dođoše glave a lepo sam zapeo da ne dam ali me ubediše i cvrc. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...