Prašinar 529 Napisano Decembar 19, 2019 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Čak i tekst koji je iznad dokazuje Ko smo,Sta smo i Gde zivimo,znaci u veeelikom procentu smo zasluzni da tako i zivimo,bolje nismo zasluzili jbg da budem jasniji. Gde je stavka za voznju u inostranstvu? O tome pricam Sve se radi ofrlje,bez odgovornosti,maaa breee... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3482 Napisano Decembar 19, 2019 Drug član, 956 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, suncicaoblacic je napisao: Još jedan primer da je pisao neko ko nema pojma. Na motociklu ne smeš nikad imati ni malo alkohola i ostalog u krvi, ni sa probnom, ni sa "pravom" dozvolom. Potpuno taćno, ali nebitno za suštinu teksta, zakon je prepisan za motorna vozila. Lepo piše na kraju teksta : "Suština je u tome da ako nikada niste imali probnu vozačku za bilo koju kategoriju, a želite da polažete za A1, A2, A, B1 ili B kategoriju - po zakonu morate da dobijete probnu vozačku dozvolu." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncicaoblacic 50 Napisano Decembar 19, 2019 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma, da. Nisam ni mislila na autora teksta, nego zakona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncicaoblacic 50 Napisano Decembar 19, 2019 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan "Zamolili smo za komentar Damira Okanovića, direktora Komiteta za bezbednost saobraćaja, koji kaže da je ovde reč o pravno-tehničkom previdu, da zakonodavac nije imao nameru nikoga da diskriminiše, kao i da se nada da će prilikom prve izmene i dopune Zakona o bezbednosti saobraćaja ovaj propust biti ispravljen." A, tek na ovo nemam komentar, jedan takav "pravno tehnički previd" tera dalje po svom. Čeka se da naleti prilika pa da se ispravi. Aman, ljudi, to je zakon, strašno je da se dogodi previd a ne da se još po tom pitanju ništa ne poduzima po hitnom postupku. Koliko ljudi izradjuju dozvole koje su, najblaže rečeno, smešne, znate li kolike su to pare koje su uzete zbog nečijeg previda!? U pravnoj državi, za tako prevaren narod, neko robija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3482 Napisano Decembar 19, 2019 Drug član, 956 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Zakon je uvek na strani pravde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Decembar 19, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas predao papire za dozvolu. Pitam na šalteru da li ću dobiti probnu za A, kažu da ne, jer nema potrebe, s obzirom da sam 2008. uzeo dozvolu za B, pa samim tim da li sam polagao po novom ili starom zakonu te 2008. ja imam pa imam dozvolu za B. Sad ostaje da se vidi da li su u pravu. Proći će i tih 10 dana brzo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3482 Napisano Decembar 19, 2019 Drug član, 956 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Acko017 je napisao: Ja sam danas predao papire za dozvolu. Pitam na šalteru da li ću dobiti probnu za A, kažu da ne, jer nema potrebe, s obzirom da sam 2008. uzeo dozvolu za B, pa samim tim da li sam polagao po novom ili starom zakonu te 2008. ja imam pa imam dozvolu za B. Sad ostaje da se vidi da li su u pravu. Proći će i tih 10 dana brzo Znači imaš B kategoriju, a nisi imao probnu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Decembar 19, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, dozvola važi od 01.12.2008. - 08.06.2027. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3482 Napisano Decembar 19, 2019 Drug član, 956 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Super ako ti samo upišu novu kategoriju, tj. A kategoriju bez probne. Onda su konačno rešili da nama sa B od ranije, ne izdaju probne. Mada... javi šta si uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Decembar 19, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Atorn said: Super ako ti samo upišu novu kategoriju, tj. A kategoriju bez probne. Onda su konačno rešili da nama sa B od ranije, ne izdaju probne. Mada... javi šta si uradio. Naravno, činjenica je da su svi složni da je napravljena velika greška. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 591 Napisano Decembar 19, 2019 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Atorn said: Super ako ti samo upišu novu kategoriju, tj. A kategoriju bez probne. Onda su konačno rešili da nama sa B od ranije, ne izdaju probne. Mada... javi šta si uradio. I posle salju pozive da se vrate dozvole 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Decembar 19, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, JoeD said: I posle salju pozive da se vrate dozvole Nek samo daju tu ispravnu, ne pada mi na pamet da im vraćam nema tih para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 591 Napisano Decembar 19, 2019 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Sacekace te kad ides da registrujes auto, motor... Niko s drzavom na kraj nije izasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3482 Napisano Decembar 19, 2019 Drug član, 956 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Kaže Okanović da će ispraviti xaxaxaxa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Decembar 19, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Što reče neko "Od kada Okanovic i prof Vujanic brinu o bezbednosti saobraćaja nama izginulo pola Srbije vozača." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3482 Napisano Decembar 19, 2019 Drug član, 956 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Kad čujem prezime Okanović, to mi zvuči kao veliko glumačko prezime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Decembar 19, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan A takođe jedna od jačih stvari u ovom zakonu je i ograničenje nad ograničenjem. Quote Stavka 1) vezano za ograničenja koja nosi probna dozvola je samo dokaz koliko oni što nam propisuju zakone poznaju samo teoriju, ali im praksa po običaju nije jača strana. Voziti brzinom 90% od ograničenja je vrlo opasno, izlažete sebe opasnosti da vas neko doslovno izgura sa puta, jer će vas preticati i šleperi, autobusi, pa čak i automobili u situacijama kada prostora za preticanje nema, nego po principu "Mrdnide se ti malo desno, da ja prodjem". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3482 Napisano Decembar 22, 2019 Drug član, 956 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Kada ste predavali dokumenta za upis A kategorije, da li su vam vratili lekarsko uverenje, ili su ga zadržali u arhivi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Decembar 22, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Atorn said: Kada ste predavali dokumenta za upis A kategorije, da li su vam vratili lekarsko uverenje, ili su ga zadržali u arhivi? Zadržali su, i staru dozvolu vraćaju, tj ne uzimaju je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3482 Napisano Decembar 22, 2019 Drug član, 956 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Acko017 je napisao: Zadržali su, i staru dozvolu vraćaju, tj ne uzimaju je Hvala ti na info. Moram da predam jer mi lekarsko ističe početkom januara, a nisam hteo da predajem odmah zbog ove frke oko probne dozvole. Sutra ću da predam, probna probna, šta ću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2591 Napisano Decembar 22, 2019 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan E ovo zadnje nas hebe sve. Niko bitku sa drzavom nije dobio. Pazi sad "Okana"... ispravice kad-tad! Pa koga on zajebava? Da ponovo vracam probnu i uzmem "pravu" kad on resi to pitanje? Pa imam i ja pametnija posle od cekanja u redu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Januar 3, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Srećna Nova 2020. svima! Danas sam uzeo dozvolu, izgleda da su počeli da ispravljaju grešku , nije probna 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1379 Napisano Januar 3, 2020 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Da , od Nove godine sve normalno. Nego šta će ovi od septembra pa do 1. januara ? Genijalci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncicaoblacic 50 Napisano Januar 3, 2020 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, sad bi trebalo da pozovu nas da isprave grešku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7880 Napisano Januar 3, 2020 Solo Rider, 3102 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Jel to pričate za "starije" vozače kojima su po stare dane udarili "probu"????Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...