DjoleLO 1887 Napisano Septembar 19, 2019 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li u stranim drzavama ovlasceni prodavci dozvoljavaju stranim licima test voznje? Hteo bih da odem preko i probam par modela, obzirom da je kod nas bas skroman izbor test motocikala. Ako neko ima iskustvo, bio bih mu zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Septembar 19, 2019 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Tesko ces ti kao stranac dobiti motor na probu iz prostog razloga sto znaju da ga kod njih neces kupiti. A koji bi ti to motor da probas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Septembar 19, 2019 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Najpre Superduke GT Kod nas ga ne mozes ni poruciti, a kamo li videti... Mogu preko da ti daju export cenu, pa ga uvezes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Septembar 19, 2019 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Mikulanac je napisao: Tesko ces ti kao stranac dobiti motor na probu iz prostog razloga sto znaju da ga kod njih neces kupiti. A koji bi ti to motor da probas? Ovo uopste nije problem. Pre nego sto sam kupio Harley, isao sam u Ljubljanu na test voznju. Razlog je vrlo jednostavan - u Beogradu i Zagrebu su kao test motor imali samo modele 48 (Forty-Eight) i Street 750, a ja se nameracio na Road King Classic. Pozvao, zakazao, otisao tamo i ja seo na Road King-a, pored mene se vozio njihov tehnicar na Road Glide-u. Napravili 15tak kilometara, vratili se u salon, malo popricali i svako na svoju stranu. @DjoleLO : Samo proveri sa salonom koje uslove moras da ispunis kako bi ti dali motor na test. Vecina ima to sandardizovano, ali proveri za svaki slucaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Septembar 19, 2019 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, sergio je napisao: Ovo uopste nije problem. Pre nego sto sam kupio Harley, isao sam u Ljubljanu na test voznju. Razlog je vrlo jednostavan - u Beogradu i Zagrebu su kao test motor imali samo modele 48 (Forty-Eight) i Street 750, a ja se nameracio na Road King Classic. Pozvao, zakazao, otisao tamo i ja seo na Road King-a, pored mene se vozio njihov tehnicar na Road Glide-u. Napravili 15tak kilometara, vratili se u salon, malo popricali i svako na svoju stranu. @DjoleLO : Samo proveri sa salonom koje uslove moras da ispunis kako bi ti dali motor na test. Vecina ima to sandardizovano, ali proveri za svaki slucaj. Vazi. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1562 Napisano Septembar 19, 2019 Drug član, 1305 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan https://www.highbike-paznaun.com/englisch/ Ovde mozes da testiras KTM i to na alpima. Od 1 juna do 30 septembra rade. Cena mislim da je oko 100€ za ceo dan testiranja... Mozes i dva modela da testiras u jednom danu za 100€.... Po meni je ovo idealna stvar, testiras motor na pravim terenima, gde mozes da vidis kako se ponasa u krivinama, zescoj voznji itd... Kod dilera kad uzmes, dobijes motor na pola sata na nekoj ravnici ili u gradu, tako ne mozes da vidis da li ti odgovara.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Septembar 19, 2019 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan To nisam znao. Dobra fora Od hvala nemas nista, a da castim pivom- verovatno ne pijes na prazan stomak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Septembar 19, 2019 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Gajo Sevojno je napisao: https://www.highbike-paznaun.com/englisch/ Ovde mozes da testiras KTM i to na alpima. Od 1 juna do 30 septembra rade. Cena mislim da je oko 100€ za ceo dan testiranja... Mozes i dva modela da testiras u jednom danu za 100€.... Po meni je ovo idealna stvar, testiras motor na pravim terenima, gde mozes da vidis kako se ponasa u krivinama, zescoj voznji itd... Kod dilera kad uzmes, dobijes motor na pola sata na nekoj ravnici ili u gradu, tako ne mozes da vidis da li ti odgovara.. Ne slazem se... ovi u HD Slovenia imaju bas rutu na kojoj mozes da osetis malo urbane sredine, malo da stisnes gas na pojedinim mestima, odvozas malo krivina. Nije bas da se vozis ceo dan, ali se vozis sasvim dovoljno da steknes osecaj motora, testiras ono sto te zanima, itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1562 Napisano Septembar 19, 2019 Drug član, 1305 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, sergio je napisao: pored mene se vozio njihov tehnicar na Road Glide-u Po meni ako je neko vec spreman da pukne 15-20000€ za motor, 100€ za pravi test, bez pratnje i ogranicenja vremena nije uopšte puno... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1562 Napisano Septembar 19, 2019 Drug član, 1305 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, DjoleLO je napisao: To nisam znao. Dobra fora Od hvala nemas nista, a da castim pivom- verovatno ne pijes na prazan stomak Ma opušteno.. Bitno je da isprobas Ktm. Mada mislim da ako ga uzmeš i bez testa, nema greske, zver od motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Septembar 19, 2019 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju Superduke GT Mozda nabave za sledecu sezonu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Septembar 19, 2019 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, sergio said: Ovo uopste nije problem. Pre nego sto sam kupio Harley, isao sam u Ljubljanu na test voznju. Razlog je vrlo jednostavan - u Beogradu i Zagrebu su kao test motor imali samo modele 48 (Forty-Eight) i Street 750, a ja se nameracio na Road King Classic. Pozvao, zakazao, otisao tamo i ja seo na Road King-a, pored mene se vozio njihov tehnicar na Road Glide-u. Napravili 15tak kilometara, vratili se u salon, malo popricali i svako na svoju stranu. @DjoleLO : Samo proveri sa salonom koje uslove moras da ispunis kako bi ti dali motor na test. Vecina ima to sandardizovano, ali proveri za svaki slucaj. Srpski pasos i prebivaliste??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Septembar 19, 2019 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Mikulanac je napisao: Srpski pasos i prebivaliste??? Srpski pasos, srpska vozacka dozvola i privremeni/ograniceni boravak u HR. Ali sa mnom je bio drugar iz Beograda koji nema ni taj privremeni boravak u HR, pa je vozio bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Septembar 19, 2019 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Za KTM prvo treba da ti odgovara prica sa 2 cilindra, GT je kompromis izmedju sporta i turinga rekao bih pola pola ili 60/40 u korist sporta. GT1290 po ECU mapiranju ne lici na sebe tj na KTM po kojima su poznati, agresivni i pri malom gasu a samim tim i tesko za voziti zbog neumerene i teske kontrole gasa, on/off tranzicije gasa itd. GT kao da je pokvareni KTM, citava stvar se desava nesto kasnije i onda zaista to ide kao 1290. Mislim da je to dobra stvar, bolja i umerenija kontrola gasa. Sada mozes da vozis 3500rpm i da zevas levo desno. Moje sokocalo je model 2016, ne znam koje su promene na 2019 osim onoga sto se vidi spolja. Za pocetak mozda ti je ovo od pomoci vezano za 1290GT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Septembar 20, 2019 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Ima jako malo informacija iz prve ruke o tom modelu i svaka je dobrodosla (ne racunam one sa yt). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...