Sloba CBR 3 Napisano Septembar 13, 2019 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI RF 900r Prijavi odgovor kao problematičan Možemo da se nadjemo kod naplatne rampe bubanj potok I onda pičimo zajedno Evo moj broj 060/0264-415 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Septembar 13, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ako budem uspeo da napravim slobodno rado cu se prikljuciti ekipi.. Posto sam iz tog kraja lepo je da vidite i manastir Tumane na putu Golubac Kucevo..samo sad u nedelju cini mi se da ce tamo biti velike guzve jer slave cini mi se 600 godina postojanja manastira...nisam siguran u vezi god ali bice tu guzve svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Septembar 13, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, Sale-VFR je napisao: Ako budem uspeo da napravim slobodno rado cu se prikljuciti ekipi.. Posto sam iz tog kraja lepo je da vidite i manastir Tumane na putu Golubac Kucevo..samo sad u nedelju cini mi se da ce tamo biti velike guzve jer slave cini mi se 600 godina postojanja manastira...nisam siguran u vezi god ali bice tu guzve svakako Uh.... Hvala na obaveštenju svakako znači informacija i znati šta nas čeka na putu za... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1112 30 Napisano Septembar 13, 2019 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, ja bih vam se pridružio ali nemam iskustva u voznji u grupi i posedujem Kle 500 pa oko praćenja dal cu imati problema? Vi recite ako bih smetao nema ljutnje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12751 Napisano Septembar 13, 2019 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dođi svakako. Uvek možemo tebe i motor da bacimo u Dunav pa da čekaš u Kladovu. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1112 30 Napisano Septembar 13, 2019 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo je ranije da se nadjemo kad je bila toplija voda. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Septembar 13, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Alekre je napisao: Dođi svakako. Uvek možemo tebe i motor da bacimo u Dunav pa da čekaš u Kladovu. Kako pratiti grupu ako ste spor vozac i vozite dunavsku magistralu..eto leka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Byk 5 Napisano Septembar 13, 2019 U prolazu, 15 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR800 VTEC Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam zainteresovan, ako me pusti žena, vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Septembar 13, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Nikola1112 said: Pozdrav ljudi, ja bih vam se pridružio ali nemam iskustva u voznji u grupi i posedujem Kle 500 pa oko praćenja dal cu imati problema? Vi recite ako bih smetao nema ljutnje? Ma nema frke brate, nigde ne žurimo. A i da se rastavimo, sastavićemo se opet malo dalje, jaka stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Septembar 13, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne zurite tim putevima,uzivajte. Mozda cu biti u vikendici u Golubcu pa ce mo se upoznati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Septembar 14, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Marek1987 je napisao: Ma nema frke brate, nigde ne žurimo. A i da se rastavimo, sastavićemo se opet malo dalje, jaka stvar. Upravo tako Marek, Nikola Vidimo se, nemas sta da se razmisljas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 957 Napisano Septembar 14, 2019 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Kolega par postova iznad je spomenuo guzvu povodom proslave... Mislim da je subota u pitanju, ima dobre i lose vesti... Prvo lose, program pocinje vec u 7 ili 8 ujutru, znaci bice gusto ceo dan, a koliko gusto govori sledeca - dobra vest: pecu se dva vola i sprema 500kg gulasa! Pa sad ko voli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1112 30 Napisano Septembar 14, 2019 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, DarkoČa je napisao: Upravo tako Marek, Nikola Vidimo se, nemas sta da se razmisljas Vazi brale. Samo konacno vreme okupljanja na naplatnoj rampi Pozarevac? I sto bi rekao Raka gde se skupljaju "beogradjani" i u koje vreme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Septembar 14, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Kod naplatne rampe bubanj potok. Nismo još precizirali vreme ali računaj oko 9:20. Vidi nek te Darko ubaci u viber grupu pa smo lakše tu svi u kontaktu. Čujemo se, vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Septembar 14, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Nikola1112 je napisao: Vazi brale. Samo konacno vreme okupljanja na naplatnoj rampi Pozarevac? I sto bi rekao Raka gde se skupljaju "beogradjani" i u koje vreme? Sloba - Bolec / 0600264415 , Toni N.Bgd / 062244463 Marko 062557760 uklopite se ako je moguce, dobro za Vas, Naplatna stanica PO - 10h, kafanica prva sa desne strane, kada se iskljucite sa Autoputa, preko puta nize je pumpa Knez petrol pa moze se tanka i krecemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Septembar 14, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Marek1987 je napisao: Kod naplatne rampe bubanj potok. Nismo još precizirali vreme ali računaj oko 9:20. Vidi nek te Darko ubaci u viber grupu pa smo lakše tu svi u kontaktu. Čujemo se, vidimo se. E to Marek1987 moj br.0649272127 pa posalji kontakt, ubacujem te Nikola1112 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1112 30 Napisano Septembar 14, 2019 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto me zeza viber i ne mogu da ga instaliram. Moj broj je 0603982769 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sloba CBR 3 Napisano Septembar 14, 2019 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI RF 900r Prijavi odgovor kao problematičan Beogradjani Naplatna stanica bubanj potok U 9:20 Ako odgovara svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sloba CBR 3 Napisano Septembar 14, 2019 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI RF 900r Prijavi odgovor kao problematičan Nekima sam poslao poruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Septembar 14, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak necu moci sutra...bas mi je zao..nadam se neki drugi put...lepo se provedite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Septembar 14, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 9:20, ja i Nikola tamo. Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5607 Napisano Septembar 14, 2019 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Momci, nažalost i ja moram da otkažem u poslednjem momentu. Upravo zavrsih svirku i potvrdise drugu sutra od 16h. Nadam se uskoro ponovnom druženju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Septembar 15, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je extra, steta sto Vi koji ste otkazali niste bili, ekipa je bila sjajna kao i dan i celokupna voznja i sto je najvaznije nije bilo nikakvih problema. Svi stigli svojim kucama u dogledno vreme. Naravno, drugom prilikom obavezno! Otvoricu u Putopisu novu temu gde cu ubaciti fotke, a ostatak ekipe koja ima jos neke fotke ili klipove neka okaci tamo. Sve pohvale i cestitke, vidimo se opet drugom prilikm na novoj destinaciji 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Septembar 15, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan To je bitno da ste se lepo proveli..pratimo putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1112 30 Napisano Septembar 15, 2019 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno lepo iskustvo za mene koji sam vozio prvi put u grupi, ekipa je bila sjajna i cekam novu voznju. Poseban pozdrav za Dareta organizatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...