DarkoČa 1762 Napisano Septembar 11, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipo Nedelja - 15.09. pošto će biti lepo vreme, napokon da posle dve nedelje malo se i provoza od silnih obaveza. Plan je vožnja do Golupca, koja trasa će biti, videćemo još Za sada nas 3 (trojica) dva drugara na Yamaha Tracer 900 i Ja na TDM-u Ako ima ko zaint. neka se javne ili pridruži....... Veliki pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sloba CBR 3 Napisano Septembar 12, 2019 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI RF 900r Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam zainteresovan Isao bi da se vozimo i druzimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sloba CBR 3 Napisano Septembar 12, 2019 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI RF 900r Prijavi odgovor kao problematičan Gde bi se nasli i Kad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5705 Napisano Septembar 12, 2019 Drug član, 1408 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuh gde me nadje. Javljam ti do subotu vece, jer postoji mogućnost da sviram u nedelju. Ako budem slobodan eto me u nedelju u Čačku samo javni vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Septembar 12, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Isao bih i ja, u Pozarevcu sam, samo javite gde se nalazimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sloba CBR 3 Napisano Septembar 12, 2019 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI RF 900r Prijavi odgovor kao problematičan Bice super ekipa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1762 Napisano Septembar 12, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Može ljudi, može, svaki dogovor moguć, nemoj da ispadne da nešto forsiram i odlučujem, ali možete se organizovati kako je Vama najlakše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1762 Napisano Septembar 12, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Sloba CBR je napisao: Gde bi se nasli i Kad Pošto si u bgd-u imaće još jedan drugar. Ja mislim da bi nakbolje bilo sastajanje ili Vrčin ili isključenje Mali požarevac, gde ja nama iz pravca Čačka, KG i okoline najlakše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1762 Napisano Septembar 12, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Marko05 je napisao: Uuuuh gde me nadje. Javljam ti do subotu vece, jer postoji mogućnost da sviram u nedelju. Ako budem slobodan eto me u nedelju u Čačku samo javni vreme. Ajde brt, što da ne, biće muzike uvek , Ja sam za da se krene oko 08h iz Ča Ili da se svi okupimo Vrčin ili Mali požarevac bar do 10h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1762 Napisano Septembar 12, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Mladen990 je napisao: Isao bih i ja, u Pozarevcu sam, samo javite gde se nalazimo Daj neki predlog brt, ti si na tom polju domaćin jel ok da se isključimo na petlji mali Po.... ima kafanica sa desne strane posle naplatne rampe, pa razmisljam da to bude oko 10h tu, ili ranije Neka neko da još neki predlog, savet, sve je stvar dogovora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5705 Napisano Septembar 12, 2019 Drug član, 1408 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, DarkoČa je napisao: Akde brt, što da ne, biće muzike uvek , Ja sam za da se krene oko 08h iz Ča Ili da se svi okupimo Vrčin ili Mali požarevac bar do 10h A jbg već sam obećao svirku, samo čekam potvrdu. Ako ne bude nista krecem oko 7h pa se čekamo negde u Cacku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2645 Napisano Septembar 12, 2019 Drug član, 1300 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je još neko sa juga zainteresovan da se pridružimo društvu neka se javi. Ja sam za. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sloba CBR 3 Napisano Septembar 12, 2019 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI RF 900r Prijavi odgovor kao problematičan Drugari Ko krece iz bg mozemo da se nadjemo i da krenemo zajedno Ja krecem iz boleča Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1762 Napisano Septembar 12, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Sloba CBR je napisao: Drugari Ko krece iz bg mozemo da se nadjemo i da krenemo zajedno Ja krecem iz boleča Imaće dva drugara sa n.bgd i dorćola Recicu da ostave br.pa se mozete naći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1762 Napisano Septembar 12, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Marko05 je napisao: A jbg već sam obećao svirku, samo čekam potvrdu. Ako ne bude nista krecem oko 7h pa se čekamo negde u Cacku. Dogovoreno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1762 Napisano Septembar 12, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Radi lakše komunikacije.....za dalje dogovaranje Napravljena Viber grupa Golubac 15.09. Moj br. 0649272127 pošaljite mi Vaš br. pa Vas ubacujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1762 Napisano Septembar 12, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Predlog za mesto sastajanja i početak vožnjice * nakon isključenja sa Autoputa ka PO ima kafanica sa desne strane ili na Knez petrol pumpi, tankanje i krećemo. Deonica: naplatna stanica Požarevac, Požarevac, Veliko Gradište, svraćanje na Srebrno jezero / predlog / nastavak ka Golupcu do tvrđave, po dogovoru klopa negde nastavak kreko Kučeva ka Turiji dalje ka mestu Petrovac i do Velike Plane Vreme sastajanja: 10h, ako je moguće može i ranije na primer 09h, naravno ako se svi koji bi se vozili slože da jedan od dva navedena vremena odgovara svima. Ipak je dan kraći i već u pola 8 mrak, tako da bi za dana bilo lepo izvozati se i svako da stigne u svoj dom u dogledno vreme. E sada..... Može da bude i obrnuto, da start krene od Velike Plane, svaki predlog sugestija, savet, izmena rute je moguć. Tu smo naravno pre svega da se vozimo, družimo, upoznamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Septembar 12, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Ako hocete da klopate imate Galeta u centru Pozarevca, malo je nezgodno jer su prokopali ulicu u kojoj je kafanica, ali moze da se dodje lako. Beogradjani placu za Galetovom kafanom, makar oni koji su probali ...pisite samo gde i kad se nalazimo, viber na iPhonu me zeza, nece da se pokrene aplikacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chuky 94 Napisano Septembar 13, 2019 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Suzuki INTRUDER C800 VOLUSIA Prijavi odgovor kao problematičan Propuštate mnogo lepu deonicu za vožnju motora u Srbiji. Od Golupca do Kladova perfektna okolina, dosta krivina, izuzetno malo pravaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1762 Napisano Septembar 13, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, chuky je napisao: Propuštate mnogo lepu deonicu za vožnju motora u Srbiji. Od Golupca do Kladova perfektna okolina, dosta krivina, izuzetno malo pravaca... Sad sam baš gledao deonicu koju pominješ preko google earth, bi rado, veruj mi produžili od Golubačke tvrđave, ali dani sve kraći, ima nas koji smo do Golupca 300km + daleko, pola 8 već mrak tako da Kladovo bože zdravlja biće drugom prilikom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1762 Napisano Septembar 13, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Za sada u konsultaciji sa nekolicinom, svim odgovara skupljanje kod isključenja naplatne stanice PO, blizina pumpe, tankamo i uz dogovor nastavljamo ka PO i V.Gradištu. Odgovara i vreme sastajanja u 10h tako da nije ni rano, ni kasno, nekako taman i imamo vremena do Golupca i za pauze, klopu, sve i povratak u dogledno vreme imajući u vidu da nas ima iz Čačka, Požarevca, Batočine, Beograda, Užica (možda) https://forum.bjbikers.com/index.php?/profile/41879-marko05/ , Niša Za sada brojno stanje 6 ili 7 nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sloba CBR 3 Napisano Septembar 13, 2019 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI RF 900r Prijavi odgovor kao problematičan Drugari koji krecu iz bg mozemo zajedno do mesta skupljanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2645 Napisano Septembar 13, 2019 Drug član, 1300 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, mrzim što moram ovo da kažem, ali ja nisam 100% siguran. Niko od drugara sa juga nije za ovako velike vožnje, ali to što bih vozio sam dobar deo nije toliki problem kao što je ukupna dužina vožnje za mene od 500km, od čega je samo 175km zajedničke vožnje, a 325km auto puta (jer je dan ipak kratak za grupno druženje i vožnju po magistrali). Iskreno jesam zainteresovan, najviše zbog upoznavanja, ali ne bih da obećam i posle ispalim, bilo bi glupo. Kojim putem Čačani idu naviše? Možda bismo mogli negde niže da se nađemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1762 Napisano Septembar 13, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Sloba CBR je napisao: Milane, Može preko KG na Batočinu pa na Autoput ka V.Plani i dalje ka PO a može i preko KV za KŠ pa uključenje na Pojate na Autoput Moram da proverim sa ostatkom ekipe koja kreće Čačak i okolina pa ću obavestiti Uglavnom.nam je bliže Batočina izlaz na Autoput 80km Pojate msm da je 115-120km od Ča Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 804 Napisano Septembar 13, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Takođe zainteresovan, pratim od početka. Samo ako završim nešto što radim na motoru. U tom slučaju Slobo, ti, ja i Darkov drugar iz bg-a (ne znam ima li još neko) bi mogli da spičimo dole zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...