Best 10147 Napisano Septembar 10, 2019 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko više detalja o ovome, prema nekim mojim informacijama, motociklista je iz Beograda. SUDAR KOD VLADIČINOG HANA U saobraćajnoj nesreći poginuo motociklista WWW.BLIC.RS U saobraćajnoj nesreći u mestu Mazarać, na putu Vranje-Vladičin Han poginuo je motociklista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 241 Napisano Septembar 10, 2019 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jeste iz Beograda je, prevelika brzina i nezgodna krivina, momak koji je putovao sa njim kaže da nije mogao da ga prati kolko je brzo vozio a zajedno su krenuli za Ohrid. Očevidac koji mu je išao u susret kolima iza udarenog auta se kretao, kaže da je to bilo strašno i u deliću sekunde se odigralo sve, da je čovek preleteo preko auta i bankine preko 30 metara, kaciga mu je spala prilikom sudara, i na licu mesta je podlegao povredama, strašno...neka ga Bog pomiluje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chicha 84 Napisano Septembar 11, 2019 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX S1000 Prijavi odgovor kao problematičan Poznavao sam ga i mnogo puta smo se vozili zajedno. Brzina je relativna stvar. On nikada nije sekao krivinu, nikad nagazio belu liniju, nikad krenuo u preticanje ako nije bio siguran, često sa rezonima kao da vozi auto. Nije davio u vožnji ali uvek kontrolisan sa gotovo idealnim putanjama kroz krivinu. Bilo je uživajne gledati ga ispred i nadati se da vioziš bar slično. I sve ovo pisem o nekome ko je juce poginuo. Ovo mu je prva graška i mnogo ju je platio. Strašno. On nije bio član foruma i retki ga znaju. Znam da džabe pišem, ali bih da kažem da ja njega ne znam kao nekoga ko jurca. Šta se desilo to nikad neću znati. Svi mi znamo koju strast imamo i koliko puta smo imali sreće. On sreću, prvi put kada mu je trebala, nije imao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Septembar 11, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost u ovom adrenalinskom uzivanju greske se ne prastaju. Bez obzira cija je greska. Spokoj mu dusi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Septembar 11, 2019 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno me pogodila ova vest. Kolega je bio odmeren i pazljiv, otac troje dece. Ne mogu da dodjem sebi... Neka ti je laka zemlja Ljubo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 241 Napisano Septembar 11, 2019 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan To je u stvari nadvožnjak koji prelazi preko autoputa brza desna krivina , ali jednom trenutku ponire,možda ga je to iznenadilo na pola krivine je prešao u suprotnu traku i sudario se sa reno clio. Ovde se to desilo: Google Maps WWW.GOOGLE.RS Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 11, 2019 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljuba, rijetko pozitivan i odmjeren lik. Sto se desi njemu, moze se desiti svakom od nas. Zbogom druze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10147 Napisano Septembar 11, 2019 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj mu duši i široki putevi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolavik 40 Napisano Septembar 12, 2019 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka crna zemlja. Saucesce porodici. Bio jako pozitivan i nasmejan covek. Vozio je motor da uziva ne da jurca. Od mene je kupio tu zelenu Diverziju. Vozio sam se vise puta sa Ljubom i uzasno mi krivo sto se to vise nece ponoviti. Pocivaj u miru Ljubo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 241 Napisano Septembar 12, 2019 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je u međuvremenu bio promenio motor, bila je to neka tamno plava honda mislim da je CBF registrovana sredinom juna. Nešto ga je ponelo i taj auto da se tu nije zadesio on bi savladao tu krivinu sigurno, čovek koji je vozio iza njega izjavio da mu je motor neposredno pre te krivine "uzripao" , tragovi kočenja ne postoje verovatno zbog ABS-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...