sashac 8204 Napisano Septembar 10, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moj fazer sa full opremom(3 kappa kofera,sa sve nosacima,amortizer volana,grejaci rucica,usb uticnica,led migavci sa biperom...,tek registrovan,ganc nove gume i akumulator za 3500 evra...e da jebe oca ako sad nije povoljno... 6 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Septembar 10, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Ništa lepše od žute Yamahe 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Septembar 10, 2019 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan e da... onaj lepi Vstrom sa prve slike.... nije na prodaju ;-) a fazer je lutka Sent from my SM-G920F using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Septembar 10, 2019 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Znači miriše neki GS? Super Fazer...dal' da metnem TDM-a na oglase? Srećna prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 10, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, shoyyka je napisao: Znači miriše neki GS? Super Fazer...dal' da metnem TDM-a na oglase? Srećna prodaja! Nisam ja tip za gs... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 10, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Septembar 10, 2019 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Uhaaaaa lep ko lutka... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 10, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, bocca_bastard je napisao: Sashac? Pa onako, ne bas Niiije nalepnica,da ne berete briguuu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 11, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Stavljen novi kappa nosac-lepsi... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Septembar 12, 2019 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan jes lep bezubi ;-)Sent from my SM-G920F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4882 Napisano Septembar 12, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @sashac imas li koju sliku motora bez svih kofera i nosaca? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 12, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Markone88 je napisao: @sashac imas li koju sliku motora bez svih kofera i nosaca? noup... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4882 Napisano Septembar 12, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Zuti TDM najlepsi, zuti VStrom najlepsi, a izgleda i Fazer zuti najlepsi 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 12, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Markone88 je napisao: Zuti TDM najlepsi, zuti VStrom najlepsi, a izgleda i Fazer zuti najlepsi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 12, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4882 Napisano Septembar 12, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Boze, koliko let sport touring motor. Sto ga prodajes, ako nije tajna? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 12, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Markone88 je napisao: Boze, koliko let sport touring motor. Sto ga prodajes, ako nije tajna? Vreme je da se trose posteno zaradjene pare na drugi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4882 Napisano Septembar 12, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan srecna kupoprodaja! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 12, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, sashac je napisao: Vreme je da se trose posteno zaradjene pare na drugi... To ja malo drugacije kazem: Ako ne mogu nista promjeniti u zivotu, mogu barem promjeniti motor. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Septembar 12, 2019 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Branko je napisao: To ja malo drugacije kazem: Ako ne mogu nista promjeniti u zivotu, mogu barem promjeniti motor. Ili švalerku 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 13, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Za kolege forumase,greota da ne ode kod nekog naseg i usreci ga- cena je 3300 evra plus cu da napunim rezervoar do vrha ako treba da se preveze.Da ne zvrji oglas proveden u posalicama.Eto od mene ponuda koja je super povoljna.. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Septembar 13, 2019 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan U dosta slucajeva, kupcima u Srbiji, naravno, ne svima, je drazi neproveren od proverenog motora jer je jeftiniji za koju stotku . To sto ce u taj jeftiniji primerak uloziti duplo vise para nego sto je bila razlika izmedju jednog i drugog, to je posebna prica. Uglavnom, odlicno odrzavan primerak sa dosta opreme po dobroj ceni. Preporuka za motor i za prodavca. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2983 Napisano Septembar 13, 2019 Drug član, 720 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Mislim, čak sam i siguran, da sam ovaj motor viđao u mom kraju, odnosno kod FON-a. Uvek mi odvoji pogled kada vodim ćerkicu u vrtić. Nisam kupac, ali lep motor i lepu ribu valja prokomentarisati Srećna prodaja i kupovina posle. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 13, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, max80 je napisao: Mislim, čak sam i siguran, da sam ovaj motor viđao u mom kraju, odnosno kod FON-a. Uvek mi odvoji pogled kada vodim ćerkicu u vrtić. Nisam kupac, ali lep motor i lepu ribu valja prokomentarisati Srećna prodaja i kupovina posle. Moj sin je apsolvent na fpn-u...prekoputa...Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 14, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi ja, ali moram... A koja je to marka YAAMHA ? Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...