ProMaster 9456 Napisano Octobar 13, 2019 Drug član, 1941 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Putopis ti stvarno lep. Prosao sam taj put i svakom bih ga preporucio. Neznam da li si video vodopad Duden nocu a to je stvarno lepo.Uff, kako je dobro, na sve to zvuk vode..Nisam uveče, bio sam u toku dana na sat vremena samo, ali znao sam da tu treba ostati. Biće dana.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Octobar 13, 2019 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Fora je u ovim led reflektorima koji blicaju. Treba prici reci par stotina metara pre vodopada i videti koja je to sila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Octobar 13, 2019 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Interesantan putopis, zanimljivo rečen... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Octobar 13, 2019 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Turska je bas interesantna u svakom pogledu. A bilo je i vrlo cudnih situacija cak tragikomicnih. Na putu posle moreuza Dardaneli ka Grckoj supruga mi rece da je videla kamilu uz put. Moj odgovor je bio ma kakva kamila to je sigurno neka krava da bi posle par km pri brzino od 100 km na cas covek ispred mene naglo poceo da koci kolima i naravno ja jedva stao iza njega a da cudo bude jos vece ka nama trci kamila koju jure policajac i neki covek verovatno vlasnik. Cutao sam posle do Grcke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...