Motorcyclist 22886 Napisano Octobar 27, 2025 Integrisan, 7297 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pet novina najstrožeg zakona o saobraćaju: Srbi za ovo do sada nisu čuli WWW.BLIC.RS Novi, a ujedno i najstroži Zakon o bezbednosti saobraćaja do sada, donosi pet novina za koje nikad nismo čuli u Srbiji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4173 Napisano Octobar 27, 2025 Drug član, 1122 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Koji moj znači sve strožiji zakon ako se ne provodi ili provodi selektivno? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6931 Napisano Octobar 27, 2025 Ne silazi, 3126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Eno neki bežao po gazeli, tacno da ga ubace u podrum i da mu objasne neke stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12572 Napisano Octobar 28, 2025 Ne silazi, 2958 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zlo treba srusiti dok ne poraste.Posle je teze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6931 Napisano Octobar 28, 2025 Ne silazi, 3126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kasno je za to, vec je poraslo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12572 Napisano Octobar 28, 2025 Ne silazi, 2958 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pomaze samo restart planete.ponovo praistorija od dinosaurusa.Pa jednog dana dodju opet 60. 70. 80. Godine.Zlatan period.Vozis bez kamera radara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12494 Napisano Octobar 28, 2025 4_tocka_i_karoserija, 2374 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Motorcyclist je napisao: Pet novina najstrožeg zakona o saobraćaju: Srbi za ovo do sada nisu čuli WWW.BLIC.RS Novi, a ujedno i najstroži Zakon o bezbednosti saobraćaja do sada, donosi pet novina za koje nikad nismo čuli u Srbiji. Ovo je klasika kod nas u saobraćaju, barem poslednjih 30-tak godina koliko ja vozim. Postojeći zakon se ne sprovodi, daj novi, strožiji, koji se naravno neće sprovoditi, ali je lepa tema za jedno pola godine lamenta na/u svim medijima. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 15758 Napisano Octobar 28, 2025 (promenjeno) Drug član, 1900 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, zaludan je napisao: Ovo je klasika kod nas u saobraćaju, barem poslednjih 30-tak godina koliko ja vozim. Postojeći zakon se ne sprovodi, daj novi, strožiji, koji se naravno neće sprovoditi, ali je lepa tema za jedno pola godine lamenta na/u svim medijima. Potpuno si u pravu! Jedino što će se sve stroži zakon sprovoditi na sirotinji a oni koji su do sada bili izuzeti iz primene zakona biće izuzeti i ubuduće! Promenio Octobar 28, 2025 član bajker71 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12494 Napisano Octobar 28, 2025 4_tocka_i_karoserija, 2374 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, bajker71 je napisao: Jedino što će se sve stroži zakon sprovoditi na sirotinji Ma i to samo ispočetka kad usvoje taj zakon. Ja sam davno platio kaznu za vožnju bez svetala (po danu) Yugom, a poslednjih godinu-dve mi se čini da barem 10% vozi bez upaljenih svetala. Kad su uveli kazne za mobilne, nešto malo ljudi dobilo kazne, sad već više ne pamtim kad sam čuo da je neko platio, a uveče ili svetle face ili drže telefon k'o da jedu leba sa paštetom. I tako stalno - svakog čuda tri dana dosta. U međuvremenu, samo povremeno sprovode "akcije" i lažu o ciframa. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12572 Napisano Octobar 28, 2025 Ne silazi, 2958 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Naj gore sto lazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10656 Napisano Novembar 9, 2025 nekrunisani kralj moto cigana, 3321 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je prešao igricu 218.682 Aufrufe · 1.023 Reaktionen | Autom udara sve redom | Volim te BiH WWW.FACEBOOK.COM Autom udara sve redom 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5992 Napisano Novembar 10, 2025 Drug član, 1425 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, mrle je napisao: Ovaj je prešao igricu 218.682 Aufrufe · 1.023 Reaktionen | Autom udara sve redom | Volim te BiH WWW.FACEBOOK.COM Autom udara sve redom Kakve dijabole ovi sa Golfom, trebali su više da ih biju. https://atvbl.rs/vijesti/hronika/sokantan-snimak-iz-bih-izazvao-nesrecu-potukao-se-pa-napravio-novi-udes/2195688 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8896 Napisano Novembar 10, 2025 -, 1906 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Spid je cudo... A ovi su vec stigli u cacilend 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22886 Napisano Novembar 14, 2025 Integrisan, 7297 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 𝗔𝗨𝗧𝗢 𝗢𝗚𝗟𝗔𝗦𝗜 𝗦𝗥𝗕𝗜𝗝𝗔 (@autooglasi_srb) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM Otkupite Auto ili Vaša vozilo kao najkvalitetniji otkup na @autooglasi_srb. Pripremljite... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6931 Napisano Novembar 14, 2025 Ne silazi, 3126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam stigao golfa 7, teget, dnevna svetla, jedva da spazio. Ovih dana vozim Fiestu, inace 407, znaci svaki dan neka situacija, guranje ubacivanje, haos, vide te ko slabijeg i samo gazi. Juce curka prodje na stop trepnula nije, sviram je ona mase rukom u fazonu sta sam uradila. Jutros neki kreten preprecio kroz parce jednosmerne, kao da je u kružni usao konta do prvog izlaza, sviram mu mase rukama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8896 Napisano Novembar 15, 2025 -, 1906 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Motorcyclist said: 𝗔𝗨𝗧𝗢 𝗢𝗚𝗟𝗔𝗦𝗜 𝗦𝗥𝗕𝗜𝗝𝗔 (@autooglasi_srb) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM Otkupite Auto ili Vaša vozilo kao najkvalitetniji otkup na @autooglasi_srb. Pripremljite... Meni je ovo nerealno. Nemoguce da farovi auta nisu osvetleli plug. Jedino ako se vozac zagledao u reflektore pa je "oslepeo" u trenutku (sto dosta vozaca radi npr kad im dolazi nesto u susret, gleda u farove)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 6256 Napisano Decembar 1, 2025 Drug član, 570 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Mama i tata + klince na govnjivom el trotinetu. Ulica stvorena za SUV sa sahtama i zakrpama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 3254 Napisano Decembar 1, 2025 Vozac A kategorije :D, 1068 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, vex je napisao: Mama i tata + klince na govnjivom el trotinetu. Ulica stvorena za SUV sa sahtama i zakrpama За затвора! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12494 Napisano Decembar 2, 2025 4_tocka_i_karoserija, 2374 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja verujem da je ovo i po zakonu ozbiljan prekršaj, a po zdravom razumu je bukvalno van pameti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22886 Napisano Decembar 2, 2025 Integrisan, 7297 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je trenutno genocid na putevima! Masakr! Poubijacemo se medjusobno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6931 Napisano Decembar 10, 2025 Ne silazi, 3126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12494 Napisano Decembar 10, 2025 4_tocka_i_karoserija, 2374 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, RankoBg87 je napisao: Svakodnevno...nažalost. Baš danas mi se ostvarila želja da se namesti situacija pa sam jednog magarca u BMW-u dobro uplašio. Sunce je nekako sijalo da sam jasno video debila koji gleda gde ide, i ladno seče krivinu. Nije išao brzo ni on, ni ja, i bilo je još dosta vremena. Pustim gas, da ostavim dovoljno vremena, ali cimnem na levo, do linije, njega dobro srčka nije opalila. Poskočio je u sedištu, cimnuo udesno, i u šoku gledao u mene koji sam u međuvremenu zauzeo njegov opušteni položaj i blagoteleći pogled ka njemu. Meni puno srce, njemu gaće 3 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4908 Napisano Decembar 10, 2025 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 11. 2025. at 11:15, ser je napisao: Meni je ovo nerealno. Nemoguce da farovi auta nisu osvetleli plug. Jedino ako se vozac zagledao u reflektore pa je "oslepeo" u trenutku (sto dosta vozaca radi npr kad im dolazi nesto u susret, gleda u farove)... Slabo si vozio po Banatu u periodu setve / žetve. Neverovatno koliko ima neodgovornih među poljoprivrednicima. I da, ovo se jako često ne vidi od visokih farova na mašinama i rotacije... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8896 Napisano Decembar 10, 2025 -, 1906 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ma to, kapiram da su ga sigurno oslepeli reflektori jer da je i skroz bio neosvetljen farovi auta bi kolko tolko obasjali plug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 17422 Napisano Decembar 10, 2025 Ne silazi, 1471 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, zaludan je napisao: Svakodnevno...nažalost. Baš danas mi se ostvarila želja da se namesti situacija pa sam jednog magarca u BMW-u dobro uplašio. Sunce je nekako sijalo da sam jasno video debila koji gleda gde ide, i ladno seče krivinu. Nije išao brzo ni on, ni ja, i bilo je još dosta vremena. Pustim gas, da ostavim dovoljno vremena, ali cimnem na levo, do linije, njega dobro srčka nije opalila. Poskočio je u sedištu, cimnuo udesno, i u šoku gledao u mene koji sam u međuvremenu zauzeo njegov opušteni položaj i blagoteleći pogled ka njemu. Meni puno srce, njemu gaće znači to si ti bio , eno na bmw forumu traze nekog ludaka koji hoće da ubija 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...