Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 164 postova
  • Motocikl: Yamaha Fazer
pre 22 minuta, Alekre je napisao:

Druga stvar, moj utisak je da nam je saobraćaj iz godine u godinu sve gori. Nešto se dešava. Možda je to samo moj subjektivni osećaj ali ovakvu agresivnost nisam pre primetio.

Tako je jer se bahatost ne sankcioniše. Probaš jednom, vidiš da je prošlo i onda ide sve gore. Divljanje po gradu, stop, pešački, crveno, prednost, parkiranje gde god, opšte ludilo. Zato se samo kupuju nove kamere za brzinu, jer je poenta punjenje budzeta...

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 204 postova
  • Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X

Koliko sam razumeo, on je klasičan primer za ovu temu... više puta ponavlja iste prekršaje u saobraćaju, dozvola mu je oduzeta u Srbiji, ali vozi sa dozvolom druge države. Na sve to, sa 1.9 promila alkohola u krvi zakucao se u autobus GSP-a, dok mu je žena bila u kolima. Bahati mamlaz.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 3

• U prolazu, 33 postova
  • Motocikl: Yamaha Tricity 300
Pre sat vremena, Alekre je napisao:

Druga stvar, moj utisak je da nam je saobraćaj iz godine u godinu sve gori. Nešto se dešava. Možda je to samo moj subjektivni osećaj ali ovakvu agresivnost nisam pre primetio.

Definitivno se slazem. Kao da su ljudi izgubili sposobnost logičkog rasudjivanja. Definitivno je drugacije i sve je gore. 

• Drug član, 2141 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm
pre 54 minuta, Igor86 je napisao:

Tako je jer se bahatost ne sankcioniše. Probaš jednom, vidiš da je prošlo i onda ide sve gore. Divljanje po gradu, stop, pešački, crveno, prednost, parkiranje gde god, opšte ludilo. Zato se samo kupuju nove kamere za brzinu, jer je poenta punjenje budzeta...

Kao i za sve ostalo, normalni ćute i govore sebi ili bližnjima

"Ma pusti ga.."

Eto gde smo. 

Pustis ga da ti se ubaci bez migavca. Ajde, šta sad ..

Pustis ga iz ulice gde nema prvenstvo prolaza. Ajde, šta sad

Pustis ga ka stop. Ajde i sad..

Ne pustis ga na njegovo crveno, ubije te. To je to.

Juče od Pinka (smrdljivog) kružni tok i ona ulica što ide ka USA ambasadi.

Izlazimo iz kružnog toga, čovek me sece (pogrešio traku), ja ukocim, ajde... Dešava se (od njega ni izvini).

Vidim usporava, ja migavac, menjam traku, on na mene.  Iskuliram i to, opet isto samo u drugu traku, prolazim pored on psuje.

Paaaa čekaj.... Na kraju kad smo se "ispričali" , ja krećem, kaže mu žena: "pa stvarno nisi dao migavac, bolje ćuti.." 

Kaže, nije stigao da da migavac, ja sam ga uplašio... 😂😂💩💩

Promenio član ProMaster
  • Podržavam 1

• Drug član, 565 postova
  • Motocikl: V2- americki
Pre 1 sat, Motorcyclist je napisao:

Darko Lazic se opet slupao...

Kada ce ovom konju oduzeti dozvolu, trajno?

On i nema dozvolu, nasu! Ista oduzeta odavno . Carini Cesku

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 469 postova
  • Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400

Ozbiljne optuzbe ovde padaju. Kako ne zna da vozi kad je proslu saobracajku imao jos 2018e. Tako mi se cini da napisase u nekim od ovih bljucova i kurira. Sto implicira da je covek uspesno vozio pod dejstvom za ovih 7 godina u medjuvremenu.

EDIT: to jos moze da bude i olaksavajuca okolnost

Promenio član Miroslav91

• Drug član, 565 postova
  • Motocikl: V2- americki
Pre sat vremena, Miroslav91 je napisao:

Ozbiljne optuzbe ovde padaju. Kako ne zna da vozi kad je proslu saobracajku imao jos 2018e. Tako mi se cini da napisase u nekim od ovih bljucova i kurira. Sto implicira da je covek uspesno vozio pod dejstvom za ovih 7 godina u medjuvremenu.

EDIT: to jos moze da bude i olaksavajuca okolnost

Imao je i neku u medjuvremenu. Ponovo dao intervju i kaze- vvozicu i dalje. Eto naleteo sam na vodu, nisam ga iskontrolisao, Boze moj to se svima desava( ginu peraci prozora na 12 sekundi) nisam bahat, ne pijem, ne vucem linije.... Odgovor pravi naprednjacku, cacijevski

• Podržavam 2

• Malinar u pokusaju, 1810 postova
  • Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050
Pre 10 sati, Alekre je napisao:

Druga stvar, moj utisak je da nam je saobraćaj iz godine u godinu sve gori. Nešto se dešava. Možda je to samo moj subjektivni osećaj ali ovakvu agresivnost nisam pre primetio. Stop i pešački prelaz kao da ne postoji. 

Kao neko ko dugo vozi motor i pazi na motocikliste, danas me zamalo nije udario klinac na skuterčiću u bok auta. 

Ko je iz Kragujevca, zna za novo skretanje od lidla ka fakultetima, tu sam skretao levo, klinac (koji se kreće od 2. gimnazije ka mlekari meggle) gleda u svoje levo, proleće na stop i zamalo me ne udara u bok auta. Još mi drsko dobacuje kao da sam ja kriv, nije ni usporio, kako nije pao preko one zebre, ne znam ni sam. Objasnio sam mu civilizovano da je 10m preleteo preko svoje zaustavne i da ga ja nisam isekao, već da ja imam prednost i da mora da me sačeka da skrenem, jer je i on skretao levo. 

Pola ne zna osnove saobraćaja, a druga polovina što zna, je totalno psihički odsutna.

Pre neki dan me umalo ne ubiše 6x u 2km, vozio sam bicikl drumom i rekao sebi da to više neću pomisliti da uradim. Nedeljom kad nema nigde nikoga i samo po trotoaru.

Ovako nije bilo pre 15 godina. Makar ne u Kragujevcu.

• Tužan 1

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: Voge 625 dsx
On 25. 9. 2025. at 11:27, Motorcyclist je napisao:

Darko Lazic se opet slupao...

Kada ce ovom konju oduzeti dozvolu, trajno?

Njemu za ovakvo drsko ponasanje treba oduzeti slobodu, barem na mesec dana, da malo razmisli.

Pitanje je vremena kada ce se izmedju njega i prepreke naci neko zivo stvorenje.

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 1359 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Citam poginuo motociklista iz Madjarske u Crnoj Gori u sudaru sa kombijem ciji je vozac naduvao 2.5 promila. Komentari su uzasavajuci, drvlje i kamenje na motoriste. Ovde na balkanu treba voziti sto veci dzip sa bul barovima i ne prezati ni od koga. Hoce da te isece, ok, pometeš ga u kanal, nikakav problem. Nismo mi za motore i tako to... 

Promenio član Rider000
  • Sviđa mi se 1
  • Tužan 1

• Drug član, 2621 postova
  • Motocikl: Honda NC750x
pre 20 minuta, Rider000 je napisao:

Citam poginuo motociklista iz Madjarske u Crnoj Gori u sudaru sa kombijem ciji je vozac naduvao 2.5 promila. Komentari su uzasavajuci, drvlje i kamenje na motoriste. Ovde na balkanu treba voziti sto veci dzip sa bul barovima i ne prezati ni od koga. Hoce da te isece, ok, pometeš ga u kanal, nikakav problem. Nismo mi za motore i tako to... 

Ima tome, negde kod Djurdjevica Tare

pre 12 minuta, Gilgames je napisao:

Evo pre neki dan. Maltene svakodnevna pojava.

Meni su dva auta presli u moju traku da bi u krivinu obisli biciklistu, put je toliko sirok da ovakva dva kamiona na knap jedan pored drugog, ne znam ni sam kako sam se ispravio i izbegao ih.
Ali koje je to nemanje mozga da obilazis nesto u nepreglednoj krivinu.

• Drug član, 1441 postova
  • Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L

Sto kaze jedan moj vozač ,pa bre ne jebu 2 posto mene u kombiju a kamoli vas na motorima, reko u pravu si😡

• Sviđa mi se 1

Au danas dana. 

Vozio sam sa pocetnikom, isli bukvalno po propisu, nema ko nas nije isekao, gurao, ubacio se izmedju nas, ono nije bilo humano, tacno treba voziti brze i sklanjati se od budala. 

• Sviđa mi se 2

• Svrati ponekad, 196 postova
  • Motocikl: Nemam
On 27. 9. 2025. at 20:48, RankoBg87 je napisao:

Au danas dana. 

Vozio sam sa pocetnikom, isli bukvalno po propisu, nema ko nas nije isekao, gurao, ubacio se izmedju nas, ono nije bilo humano, tacno treba voziti brze i sklanjati se od budala. 

Upravo to. Za Beograd nikad nebi kupio 50 kubika. Čak je i 125 na granici tu negde. Kada se držiš striktno propisa i ograničenja. Da mogu, preskočili bi te. 

Lepe se, trube i sve ovo što si naveo. Veliki stres. 

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja