Igor86 391 Napisano Četvrtak u 08:13 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Alekre je napisao: Druga stvar, moj utisak je da nam je saobraćaj iz godine u godinu sve gori. Nešto se dešava. Možda je to samo moj subjektivni osećaj ali ovakvu agresivnost nisam pre primetio. Tako je jer se bahatost ne sankcioniše. Probaš jednom, vidiš da je prošlo i onda ide sve gore. Divljanje po gradu, stop, pešački, crveno, prednost, parkiranje gde god, opšte ludilo. Zato se samo kupuju nove kamere za brzinu, jer je poenta punjenje budzeta... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 356 Napisano Četvrtak u 08:28 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Svuda po svetu, gde god me puste. Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam razumeo, on je klasičan primer za ovu temu... više puta ponavlja iste prekršaje u saobraćaju, dozvola mu je oduzeta u Srbiji, ali vozi sa dozvolom druge države. Na sve to, sa 1.9 promila alkohola u krvi zakucao se u autobus GSP-a, dok mu je žena bila u kolima. Bahati mamlaz. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gilgames 35 Napisano Četvrtak u 09:05 U prolazu, 33 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Alekre je napisao: Druga stvar, moj utisak je da nam je saobraćaj iz godine u godinu sve gori. Nešto se dešava. Možda je to samo moj subjektivni osećaj ali ovakvu agresivnost nisam pre primetio. Definitivno se slazem. Kao da su ljudi izgubili sposobnost logičkog rasudjivanja. Definitivno je drugacije i sve je gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 11744 Napisano Četvrtak u 09:08 (promenjeno) Drug član, 2141 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, Igor86 je napisao: Tako je jer se bahatost ne sankcioniše. Probaš jednom, vidiš da je prošlo i onda ide sve gore. Divljanje po gradu, stop, pešački, crveno, prednost, parkiranje gde god, opšte ludilo. Zato se samo kupuju nove kamere za brzinu, jer je poenta punjenje budzeta... Kao i za sve ostalo, normalni ćute i govore sebi ili bližnjima : "Ma pusti ga.." Eto gde smo. Pustis ga da ti se ubaci bez migavca. Ajde, šta sad .. Pustis ga iz ulice gde nema prvenstvo prolaza. Ajde, šta sad Pustis ga ka stop. Ajde i sad.. Ne pustis ga na njegovo crveno, ubije te. To je to. Juče od Pinka (smrdljivog) kružni tok i ona ulica što ide ka USA ambasadi. Izlazimo iz kružnog toga, čovek me sece (pogrešio traku), ja ukocim, ajde... Dešava se (od njega ni izvini). Vidim usporava, ja migavac, menjam traku, on na mene. Iskuliram i to, opet isto samo u drugu traku, prolazim pored on psuje. Paaaa čekaj.... Na kraju kad smo se "ispričali" , ja krećem, kaže mu žena: "pa stvarno nisi dao migavac, bolje ćuti.." Kaže, nije stigao da da migavac, ja sam ga uplašio... Promenio Četvrtak u 09:09 član ProMaster 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20717 Napisano Četvrtak u 09:27 Integrisan, 6424 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Darko Lazic se opet slupao... Kada ce ovom konju oduzeti dozvolu, trajno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 5720 Napisano Četvrtak u 11:15 Drug član, 565 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Motorcyclist je napisao: Darko Lazic se opet slupao... Kada ce ovom konju oduzeti dozvolu, trajno? On i nema dozvolu, nasu! Ista oduzeta odavno . Carini Cesku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12082 Napisano Četvrtak u 13:03 Ne silazi, 2846 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce mu dozvola kad ne zna da vozi? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 933 Napisano Četvrtak u 13:16 (promenjeno) Zainteresovan, 469 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljne optuzbe ovde padaju. Kako ne zna da vozi kad je proslu saobracajku imao jos 2018e. Tako mi se cini da napisase u nekim od ovih bljucova i kurira. Sto implicira da je covek uspesno vozio pod dejstvom za ovih 7 godina u medjuvremenu. EDIT: to jos moze da bude i olaksavajuca okolnost Promenio Četvrtak u 13:16 član Miroslav91 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12082 Napisano Četvrtak u 13:20 Ne silazi, 2846 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koliki je minimalni period izmedju dve saobracajke u kojima si kriv? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 11744 Napisano Četvrtak u 14:12 Drug član, 2141 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, cezarpa je napisao: Koliki je minimalni period izmedju dve saobracajke u kojima si kriv? Onoliko koliko traji uviđaj.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 5720 Napisano Četvrtak u 14:49 Drug član, 565 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Miroslav91 je napisao: Ozbiljne optuzbe ovde padaju. Kako ne zna da vozi kad je proslu saobracajku imao jos 2018e. Tako mi se cini da napisase u nekim od ovih bljucova i kurira. Sto implicira da je covek uspesno vozio pod dejstvom za ovih 7 godina u medjuvremenu. EDIT: to jos moze da bude i olaksavajuca okolnost Imao je i neku u medjuvremenu. Ponovo dao intervju i kaze- vvozicu i dalje. Eto naleteo sam na vodu, nisam ga iskontrolisao, Boze moj to se svima desava( ginu peraci prozora na 12 sekundi) nisam bahat, ne pijem, ne vucem linije.... Odgovor pravi naprednjacku, cacijevski 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12082 Napisano Četvrtak u 16:11 Ne silazi, 2846 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije caci,da je normalan uhapsili bi ga odavno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1247 Napisano Četvrtak u 18:16 Zainteresovan, 485 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da branim ovog lika, ali jos nigde nisam procitao kako je doslo do saobracajke. mozda i nije kriv? mozda ga autobus za*ebo? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3933 Napisano Četvrtak u 18:19 Malinar u pokusaju, 1810 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Alekre je napisao: Druga stvar, moj utisak je da nam je saobraćaj iz godine u godinu sve gori. Nešto se dešava. Možda je to samo moj subjektivni osećaj ali ovakvu agresivnost nisam pre primetio. Stop i pešački prelaz kao da ne postoji. Kao neko ko dugo vozi motor i pazi na motocikliste, danas me zamalo nije udario klinac na skuterčiću u bok auta. Ko je iz Kragujevca, zna za novo skretanje od lidla ka fakultetima, tu sam skretao levo, klinac (koji se kreće od 2. gimnazije ka mlekari meggle) gleda u svoje levo, proleće na stop i zamalo me ne udara u bok auta. Još mi drsko dobacuje kao da sam ja kriv, nije ni usporio, kako nije pao preko one zebre, ne znam ni sam. Objasnio sam mu civilizovano da je 10m preleteo preko svoje zaustavne i da ga ja nisam isekao, već da ja imam prednost i da mora da me sačeka da skrenem, jer je i on skretao levo. Pola ne zna osnove saobraćaja, a druga polovina što zna, je totalno psihički odsutna. Pre neki dan me umalo ne ubiše 6x u 2km, vozio sam bicikl drumom i rekao sebi da to više neću pomisliti da uradim. Nedeljom kad nema nigde nikoga i samo po trotoaru. Ovako nije bilo pre 15 godina. Makar ne u Kragujevcu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducinac 14 Napisano Petak u 09:41 U prolazu, 5 postova Lokacija: BG - Kosmaj Motocikl: Voge 625 dsx Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 9. 2025. at 11:27, Motorcyclist je napisao: Darko Lazic se opet slupao... Kada ce ovom konju oduzeti dozvolu, trajno? Njemu za ovakvo drsko ponasanje treba oduzeti slobodu, barem na mesec dana, da malo razmisli. Pitanje je vremena kada ce se izmedju njega i prepreke naci neko zivo stvorenje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1981 Napisano Petak u 12:07 (promenjeno) Drug član, 1359 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Citam poginuo motociklista iz Madjarske u Crnoj Gori u sudaru sa kombijem ciji je vozac naduvao 2.5 promila. Komentari su uzasavajuci, drvlje i kamenje na motoriste. Ovde na balkanu treba voziti sto veci dzip sa bul barovima i ne prezati ni od koga. Hoce da te isece, ok, pometeš ga u kanal, nikakav problem. Nismo mi za motore i tako to... Promenio Petak u 12:07 član Rider000 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gilgames 35 Napisano Petak u 12:18 U prolazu, 33 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo pre neki dan. Maltene svakodnevna pojava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5341 Napisano Petak u 12:28 Drug član, 2621 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Rider000 je napisao: Citam poginuo motociklista iz Madjarske u Crnoj Gori u sudaru sa kombijem ciji je vozac naduvao 2.5 promila. Komentari su uzasavajuci, drvlje i kamenje na motoriste. Ovde na balkanu treba voziti sto veci dzip sa bul barovima i ne prezati ni od koga. Hoce da te isece, ok, pometeš ga u kanal, nikakav problem. Nismo mi za motore i tako to... Ima tome, negde kod Djurdjevica Tare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5341 Napisano Petak u 12:33 Drug član, 2621 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Gilgames je napisao: Evo pre neki dan. Maltene svakodnevna pojava. Meni su dva auta presli u moju traku da bi u krivinu obisli biciklistu, put je toliko sirok da ovakva dva kamiona na knap jedan pored drugog, ne znam ni sam kako sam se ispravio i izbegao ih. Ali koje je to nemanje mozga da obilazis nesto u nepreglednoj krivinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 15219 Napisano Subota u 18:16 Drug član, 1441 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Sto kaze jedan moj vozač ,pa bre ne jebu 2 posto mene u kombiju a kamoli vas na motorima, reko u pravu si 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5341 Napisano Subota u 18:48 Drug član, 2621 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Au danas dana. Vozio sam sa pocetnikom, isli bukvalno po propisu, nema ko nas nije isekao, gurao, ubacio se izmedju nas, ono nije bilo humano, tacno treba voziti brze i sklanjati se od budala. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 232 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 9. 2025. at 20:48, RankoBg87 je napisao: Au danas dana. Vozio sam sa pocetnikom, isli bukvalno po propisu, nema ko nas nije isekao, gurao, ubacio se izmedju nas, ono nije bilo humano, tacno treba voziti brze i sklanjati se od budala. Upravo to. Za Beograd nikad nebi kupio 50 kubika. Čak je i 125 na granici tu negde. Kada se držiš striktno propisa i ograničenja. Da mogu, preskočili bi te. Lepe se, trube i sve ovo što si naveo. Veliki stres. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...