ser 8142 Napisano Maj 28 -, 1823 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, zaludan said: Kad bismo imali disciplinu nemačkih vozača koji prave kolone tako da između ima prostora za hitne službe i sl, ja bih ovo podržao. Ovako, ja bih za ovo ponašanje hapsio jer je samo još jedan od mnogih dodataka na postojeći haos Sta trazi hitna sluzba u zaustavnoj traci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4572 Napisano Maj 28 Drug član, 2409 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Prolaz. Da su vozači normalni onda bi pravili prolaz da hitna ide po liniji. Jedna velika glupost u zakonu, pravilniku, Da hitna ne moze zutom trakom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 10468 Napisano Maj 28 4_tocka_i_karoserija, 2138 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, ser je napisao: Sta trazi hitna sluzba u zaustavnoj traci? Ček, ti voziš zaustavnom trakom jer nećeš da voziš u gužvi, u koloni, a pitaš šta će hitna tu?? Prešao igricu. 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8142 Napisano Maj 28 (promenjeno) -, 1823 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ma koji prolaz traze u zaustavnoj, svaki dan ih gledam kako se zavlace i provlace po zaustavnoj i tako se zaglavljuju i prave jos veci haos. Umesto da lepo i bez problema voze izmedju vozne i preticajne, svako se pomeri pk 10-15cm, autobus prodje bez problema... Sto i jeste pravilno, al ga 90% njih ne postuje i pravi prekrsaj koji i ja vec pravim. Za zutu se apsolutno slazem, cak i smatram da zuta traka treba da ima funkciju samo u spicu (kao npr u Jurija G ili Despota S). Tj kad bolje razmislim i zuta je problem i treba je skroz ukinuti (kao i zaustavnu na autoputu/motoputu kroz grad). Zuta je bila ok pre 30god, sad kad imas desno skretanje na svakih 100m samo problem pravi Promenio Maj 28 član ser 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4572 Napisano Maj 30 Drug član, 2409 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Zuta je ok kao na par mesta u gradu, od toliko do toliko je za gradski prevoz. Ovako kad izlaze iz ulice me bas nervira, gde se koji djavo guras, par sekundi ti treba da se uključis, iza mene nema nikog, vidi se sve ko na dlanu. Ovaj sa kliom je bio iza mene, obisao me, usporio i samo stao pa upalio sva 4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4572 Napisano Jun 1 Drug član, 2409 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 4. 2025. at 22:04, ske je napisao: @RankoBg87Kako je regulisana ova raskrsnica? Eno stavili znak STOP iz Ostružnice, bas da vidim koliko ce da traje i ko ce da postuje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19749 Napisano Jun 7 Integrisan, 6109 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Debilcine koje imaju svadbu ulaze iz sporedne na glavni put i ne jebu zivu silu, zena koci oni i dalje izlecu na glavni put. Jebem im mamu debilsku. Aaaa jos koja godina ili sam na robiji ili ce me neko ubiti. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9207 Napisano Jun 7 nekrunisani kralj moto cigana, 3250 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Motorcyclist je napisao: Debilcine koje imaju svadbu ulaze iz sporedne na glavni put i ne jebu zivu silu, zena koci oni i dalje izlecu na glavni put. Jebem im mamu debilsku. Aaaa jos koja godina ili sam na robiji ili ce me neko ubiti. Ne znam, uvek se svadbena povorka propuštala, i sahrana... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19749 Napisano Jun 7 Integrisan, 6109 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, mrle said: Ne znam, uvek se svadbena povorka propuštala, i sahrana... Sahrane ne setaju po selima vec 15+ godina, to je nekada bio obicaj. Sada vec u vecini normalnih sela postoji kapela na groblju. Da je selo pa da propustim svadbu, neko u gradu izleteo jedan, pa onda i drugi, bez ikakve gestikulacije... a iza nas kolona i svira nam zasto stojimo na putu sa pravom prvenstva... Dosta mi je bre vise bahatosti i nepostovanja propisa i zakona. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1222 Napisano Jun 7 Zainteresovan, 475 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan kao sto @mrlerece, neki propisi i zakoni nisu napisani, ali moraju da se postuju, recimo svadba i sahrana... A to sto debili sviraju, pa nek sviraju, uz svatove idu i sirene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19749 Napisano Jun 7 Integrisan, 6109 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Blago si ga meni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11766 Napisano Jun 7 Ne silazi, 2664 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek dalje od budala.Dzabe sto si u pravu ,kad na ebes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1887 Napisano Jun 10 Drug član, 531 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Ostaviću u amanet da me teraju po novobeogradskim bulevarima do Bežanije kao papu, kad sam mogao za života da vodim računa i ne smetam drugima barem mrtav malo da hebavam narod. Skoro sam naleteo na blokadu puta u Šavniku, ali nije moglo ni kroz prvo susedno selo da se prođe zbog sprovoda, pa sam vozio okolnim putem da ne bih čekao 2 sata. Nikakav problem, poštujem to, ali kada te sistemski vozaju muljatori zbog toga što je pola grada raskopano tu već svako strpljenje i razumevanje prestaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 191 Napisano Jun 10 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Da li imate problema sa pešacima u BG-u? Kod Galerije prelaze ulicu van pešačkog ko muva bez glave. Bulevar oslobođenja kod hrama prelaze na crveno ko muva bez glave. Samo što se uključi žuto krenu da prelaze ulicu. Kad je kiša trčeći prelaze ulicu gde god stignu. Kad autobus stoji samo mi iskoče sa prednje strane autobusa. I to uglavnom ljudi od 60+ godina Koji očigledno ne primećuju da saobraćaj nije kao pre 50 godina. Prošle godine sam udario dedu koji je kao spajdermen skočio sa klupe da uhvati autobus. Još mi se napsovao porodičnog stabla. I kad budem zveknuo neku babu ili dedu sa kostima ko od stakla ima završim u zatvor i ako sam vozio ispod ograničenja i poštovao znakove. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11766 Napisano Jun 10 Ne silazi, 2664 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bato mnogo je zaebano voziti po Beogradu,i okolini.A tek da vidis u Pancevu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9207 Napisano Jun 10 nekrunisani kralj moto cigana, 3250 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/share/r/1YR6V5zhZF/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8113 Napisano Jun 10 Drug član, 3190 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ništa ne razumem. Ko, koga, čiji su motori oboreni? Zanimljiva situacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9207 Napisano Jun 10 nekrunisani kralj moto cigana, 3250 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, misa-pei je napisao: Ništa ne razumem. Ko, koga, čiji su motori oboreni? Zanimljiva situacija. https://www.kurir.rs/sport/kosarka/9694884/Delije-napravile-sacekusu-grobarima-na-Gazeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 14015 Napisano Jun 16 Drug član, 1400 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Da se najebem milosne majke , kako to ovde mnogi napišu "kolegi" koji je na nekom čoperu na Tari obilazio 4 vozila i to u svojoj , pazi sad levoj nepreglednoj krivini , skroz u mojoj traci i to ful sredinom , ne ono malo,, jedino sto nas je spasilo je samo moja reakcija i silazak sa puta , on se nije mrdnuo , niti peder stao posle , nego nastavio, sreća pa Afrika dobro reaguje pa sam je nekako gurnuo i oborio i ne dotaknusmo se, stadoh posle da oduvam i posle minut reko da krenem za njim , nema sta stizem ga sigurno, krivine su, ali odustah i iskulirah, hvala Bogu ne pipnusmo se. 11 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2021 Napisano Jun 16 Drug član, 1442 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan I da si ga stigao, taj bi te gledao kao tele. I ništa ne bi shvatio niti bi promenio ponašanje. Samo nam ostaje da se nadamo da ce sledeci put imati šleper umesto motora u susret.. Mene je tako na Zlatiborskom putu jedan beli kurirski kombi izgurao sa puta, ja išao nizbrdo u svojoj traci, on uzbrdo preticao, uzbrdo ima dve trake za preticanje, dvojica se već obilazila I on preko duple pune u moju traku..Srecom sto je bilo u pravcu N. Varoši pa sam imao mesto da pobegnem u šljunak, da je bilo u pravcu Užica, tu je planina desno..Tad sam bio krenuo za njim ali sam se posle par minuta predomislio I pustio budalu.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4572 Napisano Jun 16 Drug član, 2409 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bez migavca, glava ko tele napred, mislim da trepnuo nije da je samo namotao, sto najgore ja sam video da ima auta i znam da nije moglo da se uključi odmah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1222 Napisano Jun 16 Zainteresovan, 475 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva somina... A imao jos 200 m ispred slobodnog prostora i mogao lagano kako je hteo, al somina ne moze da doceka, pa ni isprekidanu... cudi me da nije odma levu traku zabo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16732 Napisano Jun 16 Integrisan, 9515 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ovih nedelja ebem mamu kavezarima koji za malo predju točkom u moju traku i tako voze očekujući da se pomerim desno ne bi li se mimoišli. Onako lagano, eto i mene u njegovoj traci za isto toliko (kolima), idemo direkt far o far. Kad pridjemo na kritično da vidite kako munja nebeska mota volan.....mrsupickumaterinu. 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 10468 Napisano Jun 17 4_tocka_i_karoserija, 2138 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Satelis je napisao: Kad pridjemo na kritično da vidite kako munja nebeska mota volan.....mrsupickumaterinu. Ja se ne usudim, a voleo bih isto tako... Negde u nekoj temi je neko već spomenuo kako je ovo sve redovnija pojava, a jezivo je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7134 Napisano Jun 17 (promenjeno) Drug član, 2424 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zar ne reče ti onomad da ti je rutina da sečeš krivine i prelaziš u suprotnu traku zbog udobnije vožnje ? edit: Ili si ipak mislio - ne usudiš se da ostaneš u suprotnoj traci kad naiđe neko kao Dare Promenio Jun 17 član živke 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...