X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 16, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Kako izađeš u svet, sve se svodi na balansiranje i deeskalizaciju situacija. Ja ne znam šta je sa ovim narodom i odakle je taj agresivni model ponašanja prihvaćen? Sad Celoj Srbiji su najviše potrebni psihijatri.Agresivni model je sa televizora, bez obzira što niko nema TV.Za psihijatra je kasno, a za popa rano 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Avgust 16, 2022 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan On 4/11/2022 at 7:52 PM, ske said: Pa to, a onda neki majstor zabode levu i tera uporedo sa ovim iz desne i ne mozes da ga preteknes nikako. @Surla85 od koga sam gori? Nemam vremena da cekam, najcesce negde zurim. Nikome ne smetam, ne ugrozavam, ne ometam, samo zurim. Ne treba da budes profi da se nekome ko ide brze sklonis kad vec imas prostora. A ako sporije kapira nek vozi desnom trakom Ne smetas nabijanjem u gepek? Ne ugrozavas? Bwahahahahahaah iskreno se nadam da je ovo humor u pokusaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1284 Napisano Avgust 16, 2022 Zlaja, 299 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je da gledam policiju kada je interventna bez blama donosila bratu nelegalne supstance za prodaju sto nakupe u smeni. Verovatno su to dobri ljudi ali ne rade svoj posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12586 Napisano Avgust 16, 2022 Ne silazi, 2961 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde je potrebniji predstavnik saobracajne policije,nego interventne.Tema su bahati u saobracaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1111 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 1098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Marko05 je napisao: Суштина је иста, само су углови посматрања различити. У свим сферама је шарено, нигде нема само ових или само оних. Ако си читао шта сам писао (надам се да ниси толико "луд") причу сам почео од полицијског подмлатка који се, из неког разлога, мени непознатог, јако бахати без икаквог оправдања и потпоре. Немају основну културу, став, приступ обичном човеку... то је било моје запажење, ништа више. Стање у полицији, здравству, образовању... је пресликано стање катастрофе у држави. Моје критике су се односиле на појединце који "блате" униформу. У којем су они односу процентуално и односу на вас друге то ти много боље знаш. Стварност није баш ружичаста онако како би ми то волели/желели. Верујем/знам да радите свакодневно са свакаквим шљамом и олошем и нека то буде разлог/"оправдање" за то што временом "отупите" и не правите разлику између обичног човека и олоша. Што се мене лично тиче, водим се оном "не дирам те, не дирај ме" и до сада нисам имао никаквих озбиљних проблема... Али да не ширимо беспотребно, мислим да смо се разумели. Naravno da smo se razumeli. Ja sam mozda bajker pa sam zato drugaciji i zato i ako imamo razlicito misljenje zapravo su samo razliciti putevi koji vode na istu destinaciju. Ziveli bajkeri moji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1111 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 1098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, zlatkojov je napisao: Kako je da gledam policiju kada je interventna bez blama donosila bratu nelegalne supstance za prodaju sto nakupe u smeni. Verovatno su to dobri ljudi ali ne rade svoj posao. Mislim da si ispao glup u drustvu sad Bravo Kad me sretnes ispricaces mi sve detalje toga. Kako bih postupao po istom a tebe stavio sa svedoka! Rodjenog brata bih uhapsio za drogu... Tako da imas moju podrsku a ti kao ne pickica i kao hrabar covek daces mi sve potrebne informacije kako bih postupao po istim i garantujem ti sankcionisanje istih! I to cu javno objaviti. Dogovoreno? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1111 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 1098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da se vratimo sustini teme. Drugari diskutabilno je sta je bahati vozac, skoro mi je sina ujeo krpelj za pisu, natekla je kao jabuka. Iskreno uhvatila me panika hitna se nejavlja 20 minuta. Seo u kola i pun gas! E u tom momentu sam u ocima mnogih bio bahat. Mi smo grad sa skoro 3 miliona stanovnika neka na svakih 100.000 bude takav slucaj ili slicni eto bahatosti navodne koliko hoces. Bagato je po meni kad on sedne u tatin auto ima 19godina otvori prozore odvrne muziku i lagano jebe sve u saobracaju, vozi brzom trakom 20 ili ide tako da ga ne mozes obici itd. Broj jedan bahatosti su pesaci, kao da je pesacki svetinja i da im neko garantuje da ih nece neko zgaziti pa mesto najkracim putem i sto pre da predju oni lagano, pa te jos gleda kad mu svirnes jer mu treba minut da predje ulicu i sad 30 auta stoji zbog jednog gmaza usranog. E to me poremeti haos ! To je bahatost 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1284 Napisano Avgust 16, 2022 Zlaja, 299 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da ima ista od toga, davno je bilo a brat blizanac mi je umro od tih supatanci 2007. Dogadjaj je bio pre toga mislim 2004 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1284 Napisano Avgust 16, 2022 Zlaja, 299 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan A ne znam kako sam ispao glup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1111 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 1098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, zlatkojov je napisao: A ne znam kako sam ispao glup Pa brate pricas stvari za koje nemas dokaz i onda ispadnes glup, ne ti, bilo ko. Moramo da ono sto pricamo potkrepimo i dokazima a ne samo da pricamo ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5817 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bahato ili ne, ne mogu više da ulazim u to, mene interesuje otkud ono "Koenig" u @Rade koenig ? Da nisi vozio neki od starijih Mercedesa u "Koenig" doradi? Pitam, kao ljubitelj zvezde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1111 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 1098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, lomitelj je napisao: Bahato ili ne, ne mogu više da ulazim u to, mene interesuje otkud ono "Koenig" u @Rade koenig ? Da nisi vozio neki od starijih Mercedesa u "Koenig" doradi? Pitam, kao ljubitelj zvezde. Ej brat, nisam nazalost. Ali sam isto ozbiljan zaljubljenik u tu tuning kucu , Ali sam ozbiljan bolesnik za mercedesima i imam ih par lepih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1284 Napisano Avgust 16, 2022 Zlaja, 299 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Rade koenig said: Pa brate pricas stvari za koje nemas dokaz i onda ispadnes glup, ne ti, bilo ko. Moramo da ono sto pricamo potkrepimo i dokazima a ne samo da pricamo ... Kakav dokaz trebam da imam, bio sam u stanu nisam ih legitimisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6205 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 1249 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan E to je bahato, skupljaš mečke. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5817 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ej brat, nisam nazalost. Ali sam isto ozbiljan zaljubljenik u tu tuning kucu , Ali sam ozbiljan bolesnik za mercedesima i imam ih par lepih Deder svrati malo i do teme "Svet automobila". 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6277 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 2578 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, lomitelj said: Deder svrati malo i do teme "Svet automobila". Mogao bi @Rade koenig, i ja sam se zarekao da cu kad tad mecku uterati u dvoriste. To mi je san, da posedujem mercedes. Familijarno nam se svidja e220 tamo do 2008. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1111 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 1098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, zlatkojov je napisao: Kakav dokaz trebam da imam, bio sam u stanu nisam ih legitimisao Pa si cekao 100godina da bi nesto preduzeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1111 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 1098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, drmilan_ je napisao: Mogao bi @Rade koenig, i ja sam se zarekao da cu kad tad mecku uterati u dvoriste. To mi je san, da posedujem mercedes. Familijarno nam se svidja e220 tamo do 2008. Sve sto treba a ima veze sa meckom, tu sam od kupovine do popravke ali samo mercedesi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1111 Napisano Avgust 16, 2022 (promenjeno) Drug član, 1098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, lomitelj je napisao: Deder svrati malo i do teme "Svet automobila". Odmah , ako mozes zakaci link, na pretrazi mi ne izlazi Promenio Avgust 16, 2022 član Rade koenig Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3551 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 1492 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Redni 6 dizel je neunistiv u w211. Moze i 5 da prodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1111 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 1098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Desmo je napisao: Redni 6 dizel je neunistiv u w211. Moze i 5 da prodje Uuu sad dominiramo u masenju teme. Sibnite taj link od teme vezane za vozila pa ce mo tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3551 Napisano Avgust 16, 2022 (promenjeno) Drug član, 1492 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan https://forum.bjbikers.com/topic/121612-svet-automobila/page/420/ Promenio Avgust 16, 2022 član Desmo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17700 Napisano Avgust 16, 2022 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Rade koenig je napisao: Ajde da se vratimo sustini teme. Drugari diskutabilno je sta je bahati vozac, skoro mi je sina ujeo krpelj za pisu, natekla je kao jabuka. Iskreno uhvatila me panika hitna se nejavlja 20 minuta. Seo u kola i pun gas! E u tom momentu sam u ocima mnogih bio bahat. Mi smo grad sa skoro 3 miliona stanovnika neka na svakih 100.000 bude takav slucaj ili slicni eto bahatosti navodne koliko hoces. Bagato je po meni kad on sedne u tatin auto ima 19godina otvori prozore odvrne muziku i lagano jebe sve u saobracaju, vozi brzom trakom 20 ili ide tako da ga ne mozes obici itd. Broj jedan bahatosti su pesaci, kao da je pesacki svetinja i da im neko garantuje da ih nece neko zgaziti pa mesto najkracim putem i sto pre da predju oni lagano, pa te jos gleda kad mu svirnes jer mu treba minut da predje ulicu i sad 30 auta stoji zbog jednog gmaza usranog. E to me poremeti haos ! To je bahatost Пешачки јесте светиња и треба да буде светиња. И нека прелазе и минут и два, па шта? Куда се толико журите људи? Минут два је питање живота и смрти сваког радног дана? Они својом бахатошћу не могу да убију аутомобил, а аутомобил итекако може да убије пешака. Свиркање пешаку који прелази пешачки је бахатост. Свирање пешаку који прелази улицу ван пешачког прелаза није. Требало би пешаци који прелазе на пешачком да имају даљински који активира сирену унутар аутомобила да свирну овима што их не пропуштају на пешачком, да им ребне 110 децибела директ у кабини са затвореним прозорима. 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6723 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Добро, али није ни коректно намерно давити на пешачком и блокирати целу улицу тако. Док се заустави колона, па док крене... Таман онај последњи креће, нека нова колона налеће па успорава или стаје и то се онда отеже у бескрај. Први када прелазим улицу гледам да не омета ни та кола. Чекам тренутак где је већи размак, да могу само да успоре, а не стају. Или да се колона сама заустави... Тек ако баш нема другог избора, терам их да стану. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6205 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 1249 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pešački se prelazi normalnim hodom, pre toga se treba uveriti da ne nailazi vozilo. Vozač ne mora da stane, ako pritom ne ometa pešaka koji je stupio na kolovoz, tj, ako pešak ne mora zbog vozila da stane, uspori, ili ubrza. Na pešačkom svi treba da paze, kako vozači koji po zakonu treba da uspore pred pešačkim, tako i pešaci koji treba da pod punom pažnjom stupe na Pešački, znači ništa slušalice na oba uveta, pretrčavanje, ili pak vucaranje. Obilaženje vozila koje se zaustavilo pešaku na pešačkom, znači ćorka na jedan. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...