ivica744 6079 Napisano Septembar 13, 2020 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Od Mionice ka Vrujcima,skoro kilometar pre skretanja za Struganik i Ravnu Goru,ide polako dobro natovaren kamion,iza njega neki dzip sa treptacima u pratnji,mini van i ja u autu.To je nekih skoro 30-ak metara,tu je par krivina ,puna linija non-stop,siblje sa strane zaklanja pogled kroz krivine.Baja sa ML pretice sve pred desnom krivinom,a odmah za njim jos jedan krece,namerno zagazim belu liniju nedam mu da prodje.Naravno posle PET minuta voznje se obojica parkiramo kod bazena.Cemu takva voznja pred ciljem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksha 115 Napisano Septembar 14, 2020 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Srećem ih uvek, ali poslednjih 7 dana naročito. I mladji i stariji za volanom automobila imaju posebnu želju da se od semafora do semafora potrkaju sa motorom. Ne razumem kako njihovi mozgovi ne shvataju da nema poente i da niko normalan na motoru neće da rizikuje. Sa mnom se u poslednja 3 dana pokušali trkati Opel Corsa 1.3 CDTI sa 75hp, Opel Astra 1.4 sa možda 75hp i BMW X5 koji ima možda 200hp. Motor se uvek u startu sa semafora brže ispaljuje, a onda ih gledam u retrovizoru kako muče ta kola da stignu i prestignu motor da se ubace ispred mene. Užas... 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 14, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovih dana uživam u jednoj neobičnoj situaciji na drumu... Naime, između Kule i Vrbasa rade asfalt, tj. presvlače stari asfalt novim i na jednom delu je visinska razlika između starog i novog asfalta oko 15 cm. Taj spoj starog i novog asfalta uopšte nije obeležen nikakvom saobraćajnom signalizacijom i samo onaj ko zna da su tu nalazi taj spoj, tu i uspori i lepo pređe preko te visinske razlike. Sad zamislite nervoznog vozača nekog besnog auta kako mi se lepi od pozadi, tačno bi me pregazio da može. Ja uredno lagano usporavam ispred tih radova (tj. tog spoja dva asfalta), a balvan iza mene koristi tu situaciju dok ja usporavam i teatralno, uz naglo dodavanje sivonjskog gasa, me obilazi, ne shvatajući činjenicu da će biti kasno za usporavanje pred džombom na asfaltu. Kada taj mamlaz u punoj brzini opizdi u onu džombu od 15 cm i kada mu plombe poispadaju iz zuba, a amortizeri na autu zaplaču od bola i muke, meni se pod kacigom podvuče osmeh i neka neopisiva sreća... 9 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6029 Napisano Septembar 14, 2020 Drug član, 4135 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan A gume i felge nikad neće zaboraviti taj neočekivani susret.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 15, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Gume, felne, amortizeri, balans-stangle, kicme putnika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Septembar 16, 2020 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas se ukljucujem na put, naseljeno mesto puna linija, u retrovizoru auto na 300m drugi ga pretice stize do mene pretice svira i sece me, stisnem sirenu a bahati mamlaz staje i pali blinkere. Danas narucio kameru sa alija da stavim na obe strane da pravim kompilaciju. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3367 Napisano Septembar 16, 2020 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Jel te zaustavio? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Četka 90 Napisano Septembar 16, 2020 U prolazu, 89 postova Lokacija: KMDŽ Motocikl: NK650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Madhead je napisao: Danas se ukljucujem na put, naseljeno mesto puna linija, u retrovizoru auto na 300m drugi ga pretice stize do mene pretice svira i sece me, stisnem sirenu a bahati mamlaz staje i pali blinkere. Danas narucio kameru sa alija da stavim na obe strane da pravim kompilaciju. Može li link ka prodavnici kamere? Planiram i ja nabavku, pa da vidim i šta drugi koriste. Izvinjavam se za off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Septembar 17, 2020 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam kineza sa Alie, Eken H9R sa daljincem. Mislim da je 70€ plaćena, ništa mega giga al dovoljno da zabeleži potrebno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 17, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ову сам купио: RSD 3,474.60 | 3"1080P HD Motorcycle Camera DVR Waterproof Night Vision Motorcycle Driving Recorder with IP67 Waterproof Front Rear Dual Lenses 3 "1080P HD Motorrad Kamera DVR Wasserdichte Nachtsicht Motorrad Fahren Recorder mit IP67 Wasserdicht Vorne Hinten Dual linsen| | - AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Данас уграђујемо, па ћу јавити како ради. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 17, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Zuba87 said: Ову сам купио: RSD 3,474.60 | 3"1080P HD Motorcycle Camera DVR Waterproof Night Vision Motorcycle Driving Recorder with IP67 Waterproof Front Rear Dual Lenses 3 "1080P HD Motorrad Kamera DVR Wasserdichte Nachtsicht Motorrad Fahren Recorder mit IP67 Wasserdicht Vorne Hinten Dual linsen| | - AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Данас уграђујемо, па ћу јавити како ради. I j sam je zagledao ali na kraju ne uzeh. Bas me zanima kako ce da funkcionise kod tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 17, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Видећемо, узео сам ону без даљинског, не желим да се види било шта, нећу да имам каблове по корману. А овај екран ће ићи под седиште, јер није водоотпоран. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Septembar 17, 2020 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Desmo said: Jel te zaustavio? Viknuo je kroz prozor: "zaustavi se desno" itd i nastavio pajser dalje. Pitanje je da li je sluzbeno lice ili ne, u svakom slucaju ni blinkere a ni sirenu nije imao dok je preticao... 19 hours ago, Četka said: Može li link ka prodavnici kamere? Planiram i ja nabavku, pa da vidim i šta drugi koriste. Izvinjavam se za off. Nemoj da se izvinjavas, ja sam narucio nisam pitao za preporuku pa cu znati tek kad stigne, a cini mis e da bi mnogi od nas hteli da ugrade istu. Slicna je kao ova sto je kolega zuba87 postovao, samo da pronadjem link. Evo ga link, ja sam narucio ali ne znam kakvog je kvaliteta ThiEYE MOTO ONE Car Motorcycle Vehicle Camera Portable 1080P with Dual Lens Front Rear camcorders Auto DVR Motor Dash Cam|DVR/Dash Camera| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3367 Napisano Septembar 17, 2020 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Madhead said: Viknuo je kroz prozor: "zaustavi se desno" itd i nastavio pajser dalje. Pitanje je da li je sluzbeno lice ili ne, u svakom slucaju ni blinkere a ni sirenu nije imao dok je preticao... Stvari polako izmicu kontroli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7694 Napisano Septembar 18, 2020 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad i opstinski odbornici imaju blinkere! Ne znam za vas al ja im se ne sklanjam. Zna se ko ima pravo da ih koristi, a takvi uvek imaju pratnju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saillor 68 Napisano Septembar 18, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ima blinkera i na pojedinačnim vozilima odnosno bez pratnje. Ugradnja i korišćenje istih je propisana zakonom. Međutim, zemlja je ovo Srbija na brdovitom Balkanu. Pre neki dan me pretekoše dva golobrada klinca u golfu 5 u nepreglednoj krivini na punoj liniji, sami na putu oni i ja. Smeo bih da se zakunem da su bahati mamlazi. Moj sin je ovlašćeno lice i često se vozi u ili vozi vozilo sa blinkerima. Kaže da je upotreba baš lepo definisana i internim pravilima službe u kojoj radi, a i zakonom naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Septembar 18, 2020 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa blinkerima na motoru, ovim na maglenkama, bijele boje? Mene neki dan zaustavi pandur u Bosni sav nervozan, gasi to to je vozilo pod pratnjom, ovo ono... >Dobro bre, hces me sad strijeljati, nisam namjerno ni upalio, htjeo onj mod sa slabijim svjetlom, pa se prevarih, a nisam vidjeo po danu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6079 Napisano Septembar 18, 2020 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Bigor je napisao: Sta je sa blinkerima na motoru, ovim na maglenkama, bijele boje? Mene neki dan zaustavi pandur u Bosni sav nervozan, gasi to to je vozilo pod pratnjom, ovo ono... >Dobro bre, hces me sad strijeljati, nisam namjerno ni upalio, htjeo onj mod sa slabijim svjetlom, pa se prevarih, a nisam vidjeo po danu Ponekad pobrljavi prekidac,pa jedno sija normalno a drugo blinka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7694 Napisano Septembar 18, 2020 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Crveno i plavo svetlo (blinkere) sme da koristi vozilo predsednika, premijera i nacelnika vba. Ostali dobijaju samo ako im mup dozvoli i dodeli pratnju. Ostali vade neke potvrde iz mupa preko veza po babinoj liniji sa kojima mogu samo da obrisu dupe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2532 Napisano Septembar 18, 2020 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja u poslednje vreme video na 5-6 kola stavljaju blinkere ali oba plava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 18, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Оба плава су за сиротињу. Црвено ипак показује доминацију. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16690 Napisano Septembar 18, 2020 Integrisan, 4972 postova Prijavi odgovor kao problematičan Muškarac iz Lapova vozio sa 4,5 promila alkohola u krvi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 18, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Narodni heroj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilip88 216 Napisano Septembar 19, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas bahati mamlazi ali kolege, na 2 točka. Vozim se kolima Avalskim od skretanja za Trešnju prema Ripnju, krivina, puna linija i par kolega na nekim većim motorima, čini mi se da sam video gs-a malo starijeg, pretiču kolonu. Ja sam ih na vreme video, usporio i povukao se skroz u desno kako bi se mimoišli. Gledam u retrovizor, iza mene auto isto beži skroz desno, skoro pa van asfalta kako bi ih izbegao. Popizdeo sam, je l toliko bitno da se odmah pretekne vozilo koje je ispred, je l tolika sramota da se sačeka neki bolji trenutak i da se tada pretiče pa da ne utičeš na ostale učesnike u saobraćaju?! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 19, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, pilip88 said: Danas bahati mamlazi ali kolege, na 2 točka. Vozim se kolima Avalskim od skretanja za Trešnju prema Ripnju, krivina, puna linija i par kolega na nekim većim motorima, čini mi se da sam video gs-a malo starijeg, pretiču kolonu. Ja sam ih na vreme video, usporio i povukao se skroz u desno kako bi se mimoišli. Gledam u retrovizor, iza mene auto isto beži skroz desno, skoro pa van asfalta kako bi ih izbegao. Popizdeo sam, je l toliko bitno da se odmah pretekne vozilo koje je ispred, je l tolika sramota da se sačeka neki bolji trenutak i da se tada pretiče pa da ne utičeš na ostale učesnike u saobraćaju?! Videli smo ih obojica izleda. Trojica na GS-u sa koferima ako se ne varam? Ja sam ih video negde pre Mladenovca posle Ralje uveliko, taj pravac. Izuzetno dobri vozaci (tj ovaj prvi), ne radi se o pozerima, provalio sam im korake, nisu bas novopeceni. Al da su bahati i da su krsili svako moguce pravilo (i da nisu se javili naravno, haha) to je istina... Po onome sto sam video ako mislimo na iste, radi se dosta i o sreci. Pun gas - pa koliko srece imam, bez obzira sto se vidi da imaju kilometara i iskustva iza sebe. Konkretno puna linija krivina - kolona vozila. Tu su me pretekli. Prvi vodi, drugi ni ne znaju gde idu bas, al samo pun gas i pogled u njegov top case i "stizemo ga". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...