djura 28 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam nedavno neku novu opremu pa mi ova visak. Dakle, jakna, velicina 52, marka Dainese (originalna jakna). Ima postavu (skida se), neku membranu (nemam pojma sta je, kada sam je kupovao nisam se razumeo u materijale a etikete sam naravno pobacao...valjda je goretex), cvrste protektore u laktovima i ramenima. Na ledjima postoji dzep za ledjni protektor, koji se kupuje zasebno (ja ga nisam nikada kupio). Na pantalonama pise Dainese, ali da budem iskren, nemam pojma da li su. Mislim da ima jos ljudi na forumu koji imaju iste. Trebalo bi da jesu, ali ne bih bas stavio ruku u vatru zbog njih. Oprema me je na par putovanja sluzila veoma dobro, nije iznosena, nisam padao u njoj, nema tragova nosenja i vrlo je kvalitetna. Vodonepropusna je do izvesne granice (pola sata voznje po kisi je OK), ali definitivno nije da zaboravite kisno odelo kod kuce (ja sam to uradio jednom i nije mi bilo ni malo zanimljivo). Visok sam 184, tezina mi varira izmedju 82 i 88kg i u tom rasponu mi oprema odgovara. Mislim da bi jakna odgovarala i nekom sitnijem od mene, ali krupnijem, sigurno ne. Cena za komplet je 200EUR. Verujem da je cena vrlo fer. Moj tel je 065/2006-752 Evo i slika: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovako izgleda kad se sve to obuce: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 13, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jel mogu samo pantalone... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa mogu valjda....nemam pojma za koliko para...ja do ove sume dosao onako djuture....aj nadji nekog i za jaknu, cisto da ne izlazim 2x iz kuce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 13, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja bih pantalone,,pa ako resis javi na pp posto su i sve ostalo cemo lako ako se dogovorimo.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 18, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jakna vise nije u ponudi. Ostale su samo pantalone. 50EUR? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Maj 18, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu evo moze samo pantalone! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 19, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan 'el bi ja mogao da se uvucem u te pantalone sa svojih 197cm? Im' problem da nadjem 'lone za sebe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 'el bi ja mogao da se uvucem u te pantalone sa svojih 197cm? Im' problem da nadjem 'lone za sebe tesko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ode sve...hvala na paznji.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...