1212 0 Napisano Avgust 30, 2019 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi Imam problem sa strujom na quad-u. Ne puni dovoljno. Motor kao motor ima struje za sebe,cim ukljucim svetlo,gasi se. Da li neko zna u cemu je problem. Probao sam da ga upalim,zatim skinem akumulator-vidim radi ne gasi se,cim mu ukljucim svetlo ugasi se. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Avgust 30, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Opet jovo nanovo... Ccc... Ovako nalazu pravila foruma: 1. Regustrujes se 2. Predstavis se 3. Prodjes malo teme na forumu, search i tako to, mozda nadjes odgovor 4. Postavis onda svoje pitanje Ovo nikako nije pristojno, i ne verujem da ce se iko potruditi da ti pise odogovor, ako se ti nisi potrdudio da uradis ovo sto sam ti napisao Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Avgust 30, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Nije se potrudio ni nik da smisli. 1212 onako brzinski. Black child se glupira ponovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Avgust 30, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan posto sam 5 dana nedeljno, po 8 sati dnevno, vezan za komp, ima da stavim alerts na sve teme, i da idem redom i da objasnjavam ljudima sta i kako, i za jedno 10 godina ce da bude bolje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano Avgust 30, 2019 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio si na vinjake i bromazepane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Avgust 30, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, Arakis said: Zaboravio si na vinjake i bromazepane... e da, i to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16170 Napisano Avgust 30, 2019 Misbehave Responsibly, 1640 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan I puno tečnosti ..... to je stvarno važno ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Avgust 31, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kućno vaspitanje je očigledno nešto što je proterano sa ovih prostora, ali sudeći na osnovu onoga što smo moja lepša i nadasve pametnija polovina nedavno doživeli ipak mislim da ima nade. Naime dok smo na terasi restorana Koliba na Grzi pili kafu prišao nam je dečko od nekih dvadesetak godina sa kacigom u ruci pružio ruku i predstavio se: -Ja sam Marko, kako ste. Odavno me nešto nije tako prijatno iznenadilo i pobudilo nadu da i za nas ima šanse da se vratimo među civilizovani svet kome smo nekada pripadali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1233 Napisano Avgust 31, 2019 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Markone88 je napisao: Opet jovo nanovo... Ccc... Ovako nalazu pravila foruma: 1. Regustrujes se 2. Predstavis se 3. Prodjes malo teme na forumu, search i tako to, mozda nadjes odgovor 4. Postavis onda svoje pitanje Ovo nikako nije pristojno, i ne verujem da ce se iko potruditi da ti pise odogovor, ako se ti nisi potrdudio da uradis ovo sto sam ti napisao Pozdrav Dajte coveku radno mesto urednika foruma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DoctorD 23 Napisano Avgust 31, 2019 U prolazu, 39 postova Lokacija: Lukavac, Be i Ha. Motocikl: Suzuki GS 450 L Prijavi odgovor kao problematičan Vjerovatno je u pitanju model iskljucivo za dnevnu voznju ili daylight only model pa ga upozorava da m svjetlo nije potrebno tako sto ugasi Quad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2349 Napisano Septembar 2, 2019 Zainteresovan, 626 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Treba da budu zakljucane sve teme,koje bi se otkljucale za nove kolege tek nakon adekvatnog predstavljanja na forum... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Septembar 3, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan On 9/2/2019 at 9:44 AM, lestra said: Treba da budu zakljucane sve teme,koje bi se otkljucale za nove kolege tek nakon adekvatnog predstavljanja na forum... na primer da mora da ima po jedan post u temi predstavljanje i slike nasih ljubimaca, pa onda moze dalje 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5464 Napisano Septembar 3, 2019 Drug član, 2494 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Markone88 said: na primer da mora da ima po jedan post u temi predstavljanje i slike nasih ljubimaca, pa onda moze dalje A sta da stavi u svog ljubimca ako u datom momentu ne poseduje motor, a da nije papagaj ili macka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Septembar 4, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa svi mi muski imamo svog ljubimca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Septembar 4, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, drmilan_ said: A sta da stavi u svog ljubimca ako u datom momentu ne poseduje motor, a da nije papagaj ili macka? Pa tipa moze slika motora koji bi rado kupio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5464 Napisano Septembar 4, 2019 Drug član, 2494 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi da .... vesnu zmijanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16170 Napisano Septembar 4, 2019 Misbehave Responsibly, 1640 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan babojebac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7661 Napisano Septembar 4, 2019 Drug član, 2935 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gde je Makron??? Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5464 Napisano Septembar 4, 2019 Drug član, 2494 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, drs said: babojebac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Septembar 4, 2019 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan On 30.8.2019. at 19:48, 1212 je napisao: Pozdrav ljudi Imam problem sa strujom na quad-u. Ne puni dovoljno. Motor kao motor ima struje za sebe,cim ukljucim svetlo,gasi se. Da li neko zna u cemu je problem. Probao sam da ga upalim,zatim skinem akumulator-vidim radi ne gasi se,cim mu ukljucim svetlo ugasi se. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Septembar 4, 2019 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan A stvarno jes bila ribetina ta Vesna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...