sergio 2328 Napisano Avgust 28, 2019 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari! Motori koje imam su, iz bezbroj razloga, potpuno neadekvatni za svrckanje po gradu. Bicikl mi se bas i ne vozi, pa se nosim mislju da mozda u garazu parkiram i jedan skuter, cisto kad treba da se "trkne" po nesto po gradu. Imam 102kg, visok 190 (znam da cu na bilo kom skuteru izgledati smesno, ali bas me briga ) i budzet od par stotina evropejaca. Skuter mora da ima velike tockove, barem 125 kubika, da je cetvorotaktni i ako je ikako moguce da nije PRC. Nikad u zivotu nisam imao dodira sa skuterima, pa se oslanjam na vase iskustvo i radujem se predlozima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 369 Napisano Avgust 28, 2019 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Pretraži oglase, idi, vidi, sedi. Većina skutera do 300cc jeste mala.Послато са SM-A520F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3066 Napisano Avgust 28, 2019 Drug član, 1081 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ćao drug. Zimus sam imao sličnu dilemu, malo smo ćaskali ovde o tome, možeš da prelistaš ako te ne mrzi, možda bude od pomoći... Evo linka Low cost skuter za grad i lokal, izbor i preporuka - Skuter Caffe - BJBikers Forum @МIUI | https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/125707-low-cost-skuter-za-grad-i-lokal-izbor-i-preporuka/ Low cost skuter za grad i lokal, izbor i preporuka - Skuter Caffe - BJBikers Forum R.TAPATALK.COM Zdravo drugari. Nešto mi se mota po glavi da za predstojeću sezonu uzmem neki skuter od 125 ili 150 ccm, da imam za po gradu i lokalu. Uslovi su:125ccm minimum,Da točkovi nisu kao za dečija kolica,Da u nabavci nije skuplji od 500€,Da ne troši ko Afrika :-)Da održavanje nije skupo,Da je provereno ... Valjda će neki link raditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 369 Napisano Avgust 28, 2019 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Iz iste teme, ovo je bio suženi izbor:- Piaggio X9 180,- Piaggio Liberty 125,- Honda Foresight 250,- Yamaha Majesty 250,- Yamaha Majesty 150 I 180Послато са SM-A520F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2454 Napisano Avgust 28, 2019 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @sergio ja sam ovo tvoje procitao kao jel ima neko dobrog Liberty-ja na prodaju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3066 Napisano Avgust 28, 2019 Drug član, 1081 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, lestra je napisao: @sergio ja sam ovo tvoje procitao kao jel ima neko dobrog Liberty-ja na prodaju? I meni mi prvo to pade na um 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...