Jump to content

Moto Zajednica

sergio

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1239
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu sergio

  • Rođendan 30.07.1986.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    BG/ZG
  • Motocikl
    Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

Poslednji posetioci profila

6063 profile views

sergio's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

2,3k

Reputacija u zajednici

  1. Svakako je dobro za prvi put da ga pregleda 'krsten' majstor. U zavisnosti od godista i modela, potrebno je periodicno stezanje odredjenih srafova na motoru, uz loctite 243 (plavi). Na mom road kingu je agregat Twin Cam 96" i to su agregati koji se jos uvek poprilicno tresu, tako da srafovi popustaju, od vibracija pucaju nosaci blatobrana i slicne stvari. (To je normalno) . Agregati posle tog su daleko mirniji i skrozo bez vibracija.... ali to nije to ako ne trese, drugaciji je zvuk, itd. Nakon kupovine i pregleda od strane pouzdanog majstora, sve usputne popravke i sitnice mogu da se rese u sopstvenoj reziji, uz pomoc seta iz Louis-a, koji je cesto na popustu i vise je nego dovoljan za sve sto treba uraditi na motoru. Ja sam uz njega kupio i kvalitetan kilo kljuc (Proxxon MC 60 prihvat 3/8" 12-60 Nm) koji je dovoljan za stezanje vecine srafova na motoru.
  2. Pravo da ti kazem, otkad sam se preselio u HR, potpuno sam izgubio kontakt sa majstorskom ekipom u Srbiji i Beogradu generalno. Neke koje sam znao i koji su bili dobri majstori za HD su sad vec i pokojni. Ja mog servisiram sam (mali servis i sitne popravke), a za ozbiljnije stvari teram u TR bikes, u Varazdinu, kod drugara koji ih servisira 20 godina.
  3. Delovi su oko 2.000e i na to jos dodas ruke barem 200e
  4. Ja sam isto to u Zagrebu platio 85e za Road Kinga (prednji+zadnji tocak, samo bez dotezanja lanca - nemam ga na motoru)
  5. Evo kako izgledamo u tandemu
  6. u 5 dana sam imao 4 prelaska granice. Velike guzve, pridjem motorom do 4. -5. automobila pre kucice (pasoske kontrole), kazem 'dobar dan, izvinite, da li bih mogao da stanem ispred Vas?', ljudi su se svaki put iskreno nasmesili i rekli 'Naravno!'. Policajci u kucici nisu nista komentarisali, osim sto je jedan rekao 'konacno neko i na chopperu da prodje', a drugom prilikom mi je carinik davao savete kako bi trebalo da ape hanger pomerim malo vise ka sebi, da bi mi bilo udobnije. Pregled dokumenata i gas. Poenta price? Samo treba biti kulturan i ne gurati se bas odmah iza prvog koji je na pasoskoj kontroli. Pozdrav svima i srecan put!
  7. Scorpion Exo Belfast Helmet Matt Black + Bubble shield ovako to izgleda 'uzivo':
  8. Prodato! Kolegi puno srecnih kilometara u novoj jakni...
  9. 20e jos malo, pa nestalo! +381 64 1903 712
  10. Mozda se skupi ako je operes na 90c u masini, pa ti bude taman.
  11. Mogu da je izmerim tek popodne ali bih rekao da nije puno sira od dela ispod pazuha, koji je 54cm U struku ima na bokovima deo koji je malo rastegljiv, pa mislim da tu moze da se dobije jos 2-3cm u sirini. Izmerim popodne, pa javim.
  12. Nova cena za forumase: Cena je fiksna i necu je vise spustati. 80e ili 9.500 din Mala napomena: jakna nije za osobe sa (pivskim) stomakom. Telefon: +381 64 1903 712 u svakom trenutku mozete da me kontaktirate i na email: sergio3d@gmail.com ili direktnom porukom na forumu. Ponuda vazi do petka, tada se vracam za ZG, a i jakna sa mnom.
  13. Rezervisano za clana sa foruma. Javim ako dodje do promene / odustajanja.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja