raskosur 22 Napisano Avgust 22, 2019 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc mi se pri malo brzem prelasku preko lezeceg policajca desio ovaj problem da skuter nece da primi gas, snimio sam telefonom pa se moze videti u linku koji cu okaciti. To je trajalo nekih par minuta sve dok ga nisam podigo na centralni i dodao opet gas i kao da je probio i nastavio najnormalnije da radi. Ovo isto mi se desilo i pri malo brzem ulasku u krivinu. Motor ide super pali super ali ima "knedlu" dok je hladan i ako se ne doda gas pri paljenju gasi se posle 5-7 sekundi rada. Svi ovi problemi su izrazeniji kada je hladnije, kad moror stoji na suncu nema knedlu pri hladnom startu. Karburator je ociscen i svecica zamenjena pre 2 hiljade, tad sam cak iz Bg isao sa njim do Ade Bojane i nikakav problem mi nije pravilo ovo prdekalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Avgust 23, 2019 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i linka gde se gasi pri hladnom startu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...