sunrise 0 Napisano Avgust 20, 2019 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, imam pitanje za iskusne. Razmisljam o kupovini motora sa kojim cu ici na posao, 60km u jednom pravcu. Ima grada(BG) ima autoputa na toj relaciji. Bitno mi je da ide ok, (preticanje), da je pouzdan, i da ne trosi puno. Inace ja sam extremno neiskusan, i ne znam apsolutno nista o motorima. HVALA, Djordje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2629 Napisano Avgust 20, 2019 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ima raznih, mogli bismo da nabrajamo danima. Imaš li ti sam neke ideje šta bi moglo da bude okej za tebe, šta ti se sviđa, a šta ne i slično? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 20, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan БГ? Скутер. До колико новца?Има и мотора који су аутоматици (не, не Томос), али су скупљи Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Avgust 20, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Honda NC, nema greške. Samo da znaš da drže cenu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Avgust 20, 2019 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Hayabusa, da ne kasnis na posao 3 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16875 Napisano Avgust 20, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2350 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Mikulanac je napisao: Hayabusa, da ne kasnis na posao Fatalna greska kolega, ja je imao i uvek kasnio na posao, isao preko Male Krsne, da sto duze traje uzivanje... Za grad i za posao samo skuter 125-250... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Avgust 20, 2019 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ali ti nisi extremno neiskusan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16170 Napisano Avgust 20, 2019 Misbehave Responsibly, 1640 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Putovanje na posao. Znači, putopis u najavi. I četvrtaste gume pride I, da - primetih isto što i uvaženi kolega u postu iznad; ovo miriše na dejavu, takoreći vonjucka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Avgust 20, 2019 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Definitvno je covek bez ideja, stalno slicna ili gotovo ista pitanja. Kako mu samo ne dosadi??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DexMaster 7 Napisano Avgust 20, 2019 U prolazu, 21 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Cagiva T4 350E Prijavi odgovor kao problematičan Da ne ispadnem sad kretean ali ljudi zaboravljaju jednu stvar. Motocikl je primarno Prevozno sredstvo. To sto ih mi volimo iz drugih razloga i neki ih smatraju igrackama ili luksuznim stvarima, osnovna namena je Prevozno sredstvo. Odgovor na pitanje koji motorcikl je dobar za mene je isto kao i koji auto je dobar. Ja trenutno idem Suzukijem GSX 600 F na posao. Neki ljudi ne bi ni prisli tome, neki bi isli i sa R1. Odgovor nazalost lezi u Licnom iskustvu. Niko ne moze bolje da zna sta tebi odgovara od tebe. Kao i Auto nekima je Yugo dobar, nekima Golf minimum, nekom treba karavan itd. Mozda i mozemo da ti pomognemo ali moras da nam das neke zahteve koje postavljes pred taj motor. Kubikaza Komfor Snaga Odrzavanje Velicina itd ,itd ,itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano Avgust 20, 2019 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bandit ili diverzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Avgust 20, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Što dirate crno dete? Došlo vreme da se zaposli majku mu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1562 Napisano Avgust 20, 2019 Drug član, 1305 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ti preporucio suzuki gsxr1000, ovaj novi, pouzdan agregat ima abs i kontrolu proklizavanja, idealan za pocetnika, a nije previse gabaritan, lako mozes da se provlacis izmedju auta... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Avgust 20, 2019 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, DexMaster je napisao: Motocikl je primarno Prevozno sredstvo U Indoneziji i na Filipinima verovatno. U Srbiji nikako. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9664 Napisano Avgust 20, 2019 Drug član, 1015 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha postaviš jedno glupo pitanje i forum pomahnita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Avgust 20, 2019 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Možda snima moto vlogove ono možda..... šta znam..... i to ljudi rade .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14412 Napisano Avgust 20, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Neee, moto vlog je tema br.2 posle GS-a u sadrzaju Pandorine kutije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DexMaster 7 Napisano Avgust 20, 2019 U prolazu, 21 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Cagiva T4 350E Prijavi odgovor kao problematičan 49 minutes ago, Marko81 said: U Indoneziji i na Filipinima verovatno. U Srbiji nikako. To je samo mentalitet naroda. Ono sto sam hteo da kazem a verovatno nisi razumeo primarna namena motocikla je prevozno sredstvo, ne Motocikl je br 1 prevozno sredstvo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DexMaster 7 Napisano Avgust 20, 2019 U prolazu, 21 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Cagiva T4 350E Prijavi odgovor kao problematičan 53 minutes ago, Gajo Sevojno said: Ja bih ti preporucio suzuki gsxr1000, ovaj novi, pouzdan agregat ima abs i kontrolu proklizavanja, idealan za pocetnika, a nije previse gabaritan, lako mozes da se provlacis izmedju auta... Bolje da saceka Katanu XD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Avgust 20, 2019 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 20, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Samo harley davidson, batali japance i italijane. Podrazumeva se, jakna, kaciga i sve da piše harley freedom,wind i tako to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12692 Napisano Avgust 20, 2019 Ne silazi, 7361 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moj vrhovni šef dolazi na posao Ducati Diavelom sa priv. tablicama. Jedan kolega dolazi kineskim skuterom. Ima svašta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Avgust 20, 2019 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Preporučujem one sa 2 točka.Sent using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Avgust 20, 2019 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Šišatovac -Beograd 89 km Možda ipak nije crno dete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Avgust 21, 2019 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Koje ces djavo na poslu.... Daj otkaz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...