Gost Napisano Avgust 20, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem fabricki izduv za GSXF 750 Katanu, 2003. godiste. Potrebno da je u dobrom stanju, bez vecih tragova rdje, rupica, ostecenja. Po razumnoj ceni. Kontakt tel: 0652378629 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 5, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Septembar 7, 2019 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz druze imam polovan od FZS 1000 2001. Ako odgovara....za ostalo uvek postoji dogovor pozz Nesa p.s.prepravio sam predhodni oglas jer sam greskom ukucao NOV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
antic 66 Napisano Septembar 9, 2019 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes i od GSXR, SV da trazis, isti su potpuno, verovatno od jos nekih modela ali sam za ova 2 siguran, naravno odnosi se na starije generacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 9, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ima alternativa al ja bih bas odgovarajući model, bas za GSXF 750 98-06. Nasao sam nesto al to su teske olupine za sad. A i recimo kod SV650 lonac deluje isto al je cevka koja se spaja na izduvne grane drugacije onda mora da se prepravlja, sto je posao. Treba mi nesto da u pola noci mogu da zamenim i to je to. Dakle samo original koji je za bas taj model. Skoro bio na forumu za 3500 dinara, otislo, jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 9, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Pingvin37 Mozda bi kao alternativa odgovarao auspuh od Bandita 600 ili 1200? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 9, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je vec pribliznija varijanta samo videti dal se poklapa ta fabricka selna/nosac na srafu sa duzinom cevke do izduvne. . Jel imas ti za prodaju ili...? U svakom slucaju, hvala za podsetnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 10, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Pingvin37 Nemam, vec pokusavam pomoci oko pronalazenja odgovarajuceg, ako ne mozes naci original. Posto i ja znam tako da kombinujem auspuhe na svojim motorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...