BokyBoy 19019 Napisano Avgust 20, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2548 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Gole...ponosim se tobom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 399 Napisano Avgust 20, 2019 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, svaka cast! Ja bih na tvom mestu ubacio jos po koju sliku cisto da utisak bude kompletan. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 477 Napisano Avgust 20, 2019 Svrati ponekad, 475 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Zli jezici bi rekli da ovoliko odgovora ima samo zato sto je devojka pokrenula temu. 4 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 13175 Napisano Avgust 20, 2019 Drug član, 1356 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, GR 46 je napisao: ne dam ono decije sto krasi moj karakter znaci ima nas jos Bravo za putopis,nek si se nauzivala i nek si srecna,idemo dalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5187 Napisano Avgust 20, 2019 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 414 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo jos jednom svima Izvinite sto me nije bilo juce.. Stvarno nisam ocekivala da ce moje pisanije biti ovako propraceno tako da svima OGROMNO HVALA Trudicu se da vam odgovorim na pitanje, stav i konstataciju ako nesto preskocim oprostite… Due naravno , uvek popricam sa ljudima iz naroda sto bi rekli jer od njih svakako uvek nesto novo cujes i naucis . A o tome da im tom prilikom damo temu za razgovor koji ce sigurno trajati nekoliko dana je jeko lepa stvar, zar ne ¿? . Zasto ne usreciti narod , nas narod Nikola2607 i ZoraNS Hvala vam … Naravno da voznja u drustvu ima svojih cari tako da se nadam i vrlo brzo krenuti sa nekim ,samo da se jos malo oslobodim Mikulanac Hvala na ocenama , osetila sam se kao na nekom takmicenju umetnickog klizanja … Hvala sto mislis da sam zilava samo ipak mislim da ce teretana, park ili stan zimus biti moje omiljeno mesto da poradim na kondiciji i misicnoj masi da bi lakse ovladala tehnikom dizanja motora Markone88 Sve si u pravu - hvala ti , zato ne rizikujem i stajem na mestima gde mislim da necu moci sama da se izborim. Ako se desi da ispustim motor , pa sta da radim . Naici ce valjda neko da pomogne , samo se nadam ne neki medved ili jeti Potrudicu se da savladam tehniku ubuduce na nekom parkingu , eto obecavam. Sto se tice samog saobracaja, uh kada bi razmisljala sta sve moze da se desi kuku lele onda . Uradim sve sto je do mene, ne rizikujem previse , uvek full oprema ,brzine kojima vozim su male itd itd . A sta bude bice kao i uvek u zivotu .. To odlucuje nesto drugo .. PetkovicBecej Hvala ti , ne bavim se pisanjem .Verovatno je samo to sto sam sve ovo toliko dozivela emotivno odrazilo na nacin pisanja. Bilo je tu jos i kracih i duzih voznji posle kojih je bilo mnostvo utisaka slicnim ovim. piki Bravo za tebe , ima nas nego sta … To ne dam nikome nego samo dalje gajim, tako da ti onda znas kako je .. Sad opet malo o avanturi a najvise fotografijama.. Bilo je tu mnogo toga jos za napisati ali da sam nastavila tekst bi bio duplo duzi . Onaj osecaj kada sam ugledala vetrenjace ( koje inace malo je reci obozavam ) na vrhu planine sa Rumunske strane je skroz ludacki Nisam ocekivala da ih tu ima jer znam samo za one na putu ka Vrscu. Kao Dzinovi stoje tako , dodiruju nebo i gledaju nas sa visine. Ma osecaj je ijaooooo … Pecarosi na malim brodicima koji pecaju , nekoliko njih koji pored kamp-prikolica raspaljuju rostilj .. Opet krecem da pisem tako da je bolje da stanem i postavim jos slika . Nisam ih pravila puno ako mi verujete jer je bilo nezgodno za stati . Put je uzak , na mestima gde bi mogle da se naprave divne fotografije apsolutno nema gde da se stane jer su ili krivine ili tuneli. Nekoliko mesta koji su planirani kao mali parkinzi uz sam put su neasfaltirani puni sljunka i peska .. To je svakako rizicno za vas a kamoli za mene . Slika ispred tunela je jedino pristojno mesto gde sam mogla da napravim nesto , mada je i tu bilo sljunka. Takodje sam neko ko ne voli da se fotografise puno, ali volim da napravim neku foru da bi bilo interesantno… Obecavam da cu u sledecim avanturama praviti vise fotografija, predela nase lepe Srbije A nasa zemlja je prelepa samo joj dosta toga fali. Eto ovaj put da je kvalitetniji , da nema zakrpa je lepsi nego neki drugi put u zemljama Evrope kojoj svi hrle ali dobro … Ljudiii moji zar ne mislite da ipak neke emocije moze da probudi samo zemlja u kojoj zivimo ?? Da predjemo na slike …. Evo jos nekoliko ali se izvinjavam na kvalitetu Moj drndavi telefon kojim sam slikala ima neku svoju volju tako da je ispalo to sto je ispalo .. Kao u stara vremena fotoaparata kada smo sve fotografije videli tek kada ih fotograf razvije i odemo po njih ... Tako je i sada bilo jer nisam htela da oduzimam vreme gledajuci dok se ne vratim kuci, pa sta bude Svakako eto kao savet za sve koji se upute put Dunava da obavezno ponesu kameru i snimaju kako bi posle mogli da izvuku slike . Mnogo, ali mnogo lepih prirodnih lepota zasluzuju da se fotografisu . A sad slike : Ova mi je bila nekako zanimljiva jer planina prati liniju motora Evo sta se desi kada se sami slikate a zelite da napravite foru. Trebalo je naravno da ispadne kao da drzim u rukama tvrdjavu ali avaj Za kraj evo spustam levu ruku u stranu ovaj put sa tastature a ne sa kormana, kao pozdrav za sve vas moto familijo ... Hvala vam puno na svemu , najvise na podrsci jer je to nesto sto mi je kroz zivot najvise falilo ... I sto bi rekao nas glumac Dragan Nikolic : '' Idemo dalje ! '' HVALA 12 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7935 Napisano Avgust 20, 2019 nocni cuvar, 2586 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Dobro te struja nije udarila na zadnjoj slici. 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3166 Napisano Avgust 20, 2019 8-bit, 1921 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan @GR 46 meni je prvobitna verzija, više priče - manje slike, bila potaman. Slike Dunava smo videli u mnogim putopisima, većina uživo, ali tvoj osećaj, doživljaj vožnje je jedinstven i to je ono što je zanimljivo. Samo napred i vidimo se negde na putu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5187 Napisano Avgust 20, 2019 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 414 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Mikulanac je napisao: Dobro te struja nije udarila na zadnjoj slici. ju vidi stvarno pre 43 minuta, mradomir je napisao: @GR 46 meni je prvobitna verzija, više priče - manje slike, bila potaman. Slike Dunava smo videli u mnogim putopisima, većina uživo, ali tvoj osećaj, doživljaj vožnje je jedinstven i to je ono što je zanimljivo. Samo napred i vidimo se negde na putu Pa upravo tako , smisao je i bio da vam docaram kako sam se osecala ... Zato sam i stavila samo par svojih fotografija razmisljajuci da ostalih ima svuda, ali dobro postujem ljude koji vole uz tekst i vizuelno da upotpune ovako nesto Hvala ti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Avgust 20, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @GR 46 ! I idemo dalje, čekamo nove putopise! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4989 Napisano Avgust 20, 2019 Drug član, 1555 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, GR 46 said: Markone88 Sve si u pravu - hvala ti , zato ne rizikujem i stajem na mestima gde mislim da necu moci sama da se izborim. Ako se desi da ispustim motor , pa sta da radim . Naici ce valjda neko da pomogne , samo se nadam ne neki medved ili jeti Potrudicu se da savladam tehniku ubuduce na nekom parkingu , eto obecavam. Sto se tice samog saobracaja, uh kada bi razmisljala sta sve moze da se desi kuku lele onda . Uradim sve sto je do mene, ne rizikujem previse , uvek full oprema ,brzine kojima vozim su male itd itd . A sta bude bice kao i uvek u zivotu .. To odlucuje nesto drugo .. Bravo! Pametno razmisljas i imas dosta zelje i avanturistickog duha. Toga meni dosta fali sa srecom u novim voznjama! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 17378 Napisano Avgust 20, 2019 Ne silazi, 1244 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan @GR 46 Razgovor sa narodom treba da traje koliko i osveženje ili cigara ili oboje. U suprotnom sve zavisi od tvojih živaca. Samo nastavi, umeš lepo pisano da se izraziš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anya 61 Napisano Avgust 20, 2019 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nadam da cu za godinu dana isto ovako, a ti si mi dala vetar u ledja lepo je citati putopise motoristkinja, samo tako nastavi 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avukat 16 Napisano Avgust 20, 2019 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Who run the world? Bravo, odusevljavaju me devojke koje znaju da upravljaju motorom i nema mi lepseg prizora od zene na motoru. I putopis ti je strava, poput tebe, uostalom. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6265 Napisano Avgust 20, 2019 Svakom po zasluzi, 12462 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš Goco da se ljudima veoma sviđa tvoj putopiščić :), pogledaj koliko reakcija i plusića si dobila Drago mi je da uživaš sa i na ljubimcu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 612 Napisano Avgust 20, 2019 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 585 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo bravo! Samo napred! Prija podsetiti se osecaja prvih kilometara a prilicno si lepo to docarala! Jos kad se sve cuje od neznijeg pola... milina! Samo lagano i brm brmmmm... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8672 Napisano Avgust 20, 2019 Solo Rider, 3262 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam srećan za tebe da nemaš pojma. Da će Bog da se sretnemo negde da popijemo kafui da ti vidim oči kako cakle i osmeh od uveta do uveta. Puno bezbednih kilometara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekvador 41 Napisano Avgust 20, 2019 U prolazu, 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam pocetnik, ali bas volim da vozim sam, jedan od lepsih osecaja je bas to, priroda motor, asfalt , bez ometanja 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5187 Napisano Avgust 21, 2019 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 414 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno devojke Sta da vam kazem , ucite , vozite jer je iskustvo neverovatno ... @Arakis Predobri cika Rajko , hvala puno bas jeste ... Sve ovo mi pojacava utisak i cini veoma srecnu a osecaj je fantastican . Lepo si ga nazvao 'putopiščić' jer to zaista jeste ali za mene kao da sam isla u Kinu ... Samo se nadam da nisam uvredila nikoga od ljudi koji iza sebe imaju prave putopise ... Ako jesam, eto stvarno se izvinjavam jer mi nije bila namera nikoga da omalovazim niti bilo sta drugo . Shodno tome akcenat cele moje price je upravo bilo to kako sam se osecala taj dan jer sam prvi put u zivotu presla toliku kilometrazu... Eto ako vam zafali tema za BJB magazin slobodno iskoristite tekst , mozemo nesto da dodamo jos ( ovo predlazem jer me drugar nagovorio ). BaneVuk58 Hvala ti , hocemo kako da ne Jos hiljadu puta hvala svima , lepo je biti deo ovakve zajednice Nekako imam utisak da je svako kroz svoje utiske i secanja ispalo kao da smo vozili zajedno, sto je super ... Ali dovoljno je pohvala slobodno me i grdite jer cu se ovako uobraziti pa napraviti Moto vlog, vidim koliko je moderno Salim se naravno 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smiljke 316 Napisano Avgust 21, 2019 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan ti je putopis. Hvala ti što si svoju sreću podelila sa nama! Na Nis-ovoj pumpi sam video presrećnu devojku na motoru, mahnuo sam, mislim da si to bila ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1274 Napisano Avgust 21, 2019 Drug član, 1072 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Sada kad si počela da stičeš praksu, a da ne stekneš loše i pogrešne navike koje se teško ispravljaju, obavezno idi i odradi neki od kurseva bezbedne vožnje. Znači će ti. Želim ti da te motor uvek kući nasmejanu vrati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6265 Napisano Avgust 21, 2019 Svakom po zasluzi, 12462 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Goco, tvoj "putopiščić" ima veću vrednost od gomile putopisa pisanih bez srca sa samo nabacanim slikama, to je smisao i poJenta mog posta Čekamo sledeći 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5187 Napisano Avgust 21, 2019 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 414 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, smiljke je napisao: Sjajan ti je putopis. Hvala ti što si svoju sreću podelila sa nama! Na Nis-ovoj pumpi sam video presrećnu devojku na motoru, mahnuo sam, mislim da si to bila ti. Jesam , ta sam ... bilo vas je trojica Pogledala sam tablice misleci da ste neki stranci pa ako sta treba pomoci i onda vidim VA .. Aha, pa ovo su nasi a s`obzirom na vasu opremu i motore vama pomoc sigurno nije bila potrebna Hvala ti i lepo od tebe sto si mahnuo Hvala Arakis-eeee Nadam se da ce biti , nadam .. Bice opet samo sedi i vozi a ostalo ce doci samo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theBeast 198 Napisano Avgust 21, 2019 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Arakis je napisao: Goco, tvoj "putopiščić" ima veću vrednost od gomile putopisa pisanih bez srca sa samo nabacanim slikama, to je smisao i poJenta mog posta Čekamo sledeći Apsolutna istina! Mozes osetiti svaki opisani momenat. Tako treba! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Avgust 21, 2019 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za putopis Sve čestitke. Ljudi koji nisu iz našeg sveta, koji ne gledaju stvari, prirodu, lepotu vožnje i uživanja u glancanju naših mašina, na način kako mi na sve to gledamo i kako sve to doživljavamo, ne znaju onaj osećaj, kao na tvojoj slici, kad spustiš kacigu na sto ... i uživaš u gutljaju kafe ili ručka posle lepe vožnje.... Kad pogledaš i ne treba nam puno da bi bili srećni ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5187 Napisano Avgust 22, 2019 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 414 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ... Prvenstveno sam takva osoba koja voli da obrati paznju i vidi mozda ono najsitinje sto se negde krije Ipak sam zensko a zene znaju da vide svasta Iza sebe imam nekoliko hiljada kilometara kao suvozac motora i od 1999. sam amaterski baveci se biciklizmom prelazila dosta kilometara pa otud da kazem navika da uzivam u voznji .. Naravno sada ipak malo vise gledam ispred sebe Slazem se sa time da nam ne treba puno da budemo srecni ali to ljudi cesto zaborave jureci ono sto nemaju a ne uzivajuci u onome sto imaju 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...