Kengurrrr 0 Napisano Maj 13, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko cuo za kacige JFM.....Zanima me kvalitet.....Imam neku ponudu nova je kaciga i unutra je bas kvalitetno odradjena.....Ali me brine jer nikada nisam cuo za tu marku.....Ako je neko ima mozda....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Maj 13, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jednu i odlicna je karbonska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 13, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nađoh sajt http://jfmhelmets.it/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 14, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jednu i odlicna je karbonska Znam....;D zato i pitam.................. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 14, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam jednu, ali jet, inače, proizvedena je u Kini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo uopste ne izgleda lose! Koje pare! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ChoFeE 1 Napisano Septembar 27, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: bice :) Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da se obratim za pomoc. Naime, nasao sam za poprilicno primamljivu cenu flip-up kacigu marke JFM u N.Sadu, pa sam hteo da pitam: valja li to ista, ima li neko sa foruma ovakvu kacigu i kako je zadovoljan/na istom? Kacim i slike... :zbunjen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ChoFeE 1 Napisano Septembar 27, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: bice :) Prijavi odgovor kao problematičan Radi se o ovoj kaciZi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Mart 22, 2015 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan imao sam tu kacigu,extra je bila laka i udobna mada malo bucnija,ali mi je neko ukrade sa motora gde sam je ostavio i usao u radnju ebi ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...