Google 48 Napisano Avgust 23, 2019 U prolazu, 19 postova Lokacija: Munze Motocikl: Suzuki GSX1300BK (B-King), Yamaha Fazer FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Evo poslah i ja upit kada će biti uveden TAG za motore preko one kontakt forme na sajtu Puteva Srbije. http://www.putevi-srbije.rs/index.php/контакт-јппс Hajde da krenemo malo ozbiljnije da ih tovarimo porukama.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Avgust 24, 2019 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Google je napisao: Evo poslah i ja upit kada će biti uveden TAG za motore preko one kontakt forme na sajtu Puteva Srbije. http://www.putevi-srbije.rs/index.php/контакт-јппс Hajde da krenemo malo ozbiljnije da ih tovarimo porukama.... hajde da krenemo OZBILJNO, peticija, pa protest i bojkot placanja! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
A.J. 348 Napisano Novembar 10, 2019 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Moscow/Beograd Motocikl: R1200GS & R1250GS Prijavi odgovor kao problematičan sta se desava sa ovom temom? osim pisanja pisama....da li se neko ovim bavi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Novembar 10, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio ubeđen da tag može da se uzme za motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7700 Napisano Novembar 10, 2019 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, A.J. je napisao: sta se desava sa ovom temom? osim pisanja pisama....da li se neko ovim bavi? Pa dobili smo odgovor da do daljnjeg ne postoji tehnički uslovi u vidu softvera koji će prepoznavati motorcikl s obzirom da ne poseduje prednju tablicu i da se radi na tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
A.J. 348 Napisano Novembar 10, 2019 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Moscow/Beograd Motocikl: R1200GS & R1250GS Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, BaneVuk58 said: Pa dobili smo odgovor da do daljnjeg ne postoji tehnički uslovi u vidu softvera koji će prepoznavati motorcikl s obzirom da ne poseduje prednju tablicu i da se radi na tome. da citam umem Nego bilo je dosta pisanja oko pozivanja na diskriminaciju konkretne grupe gradjana - da li se time neko bavi? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14126 Napisano Novembar 10, 2019 moto merkat °°, 4890 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan "Udariti" na Drobnjaka, dobili bi bukagije ili subvencije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7700 Napisano Novembar 10, 2019 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan da citam umem Nego bilo je dosta pisanja oko pozivanja na diskriminaciju konkretne grupe gradjana - da li se time neko bavi?Послато са LG-H870 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
A.J. 348 Napisano Novembar 10, 2019 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Moscow/Beograd Motocikl: R1200GS & R1250GS Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, bdada said: "Udariti" na Drobnjaka, dobili bi bukagije ili subvencije. Ko je Drobnjak? 18 minutes ago, BaneVuk58 said: Послато са LG-H870 помоћу Тапатока tj niko, ceka se da padne samo.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 10, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan He He, ja ti rekoh da si dosao u "zemlju cuda" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7700 Napisano Novembar 10, 2019 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan tj niko, ceka se da padne samo....Ма пада сам, проблем је са се "дигне" Послато са LG-H870 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14126 Napisano Novembar 10, 2019 moto merkat °°, 4890 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, A.J. je napisao: Ko je Drobnjak? Direktor puteva Srbije, ovde se trazenje bilo kakvih prava smatra atakom na direktora, drzavu ili jos vislje, tvog imenjaka. Tesko moze bilo sta da se organizuje (a urodi plodom), ili ja umisljam ili i vodeci ljudi "bajk populacije" sede za istim stolom sa gore pomenutim, videlo se po periodicnoj registraciji (za moj pojam namagarceni smo jos nam se smejali u lice) pa neki nacionalni interesi reda B.R.M. ... i tako ima primera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
A.J. 348 Napisano Novembar 10, 2019 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Moscow/Beograd Motocikl: R1200GS & R1250GS Prijavi odgovor kao problematičan jasno. treba da razmislim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
A.J. 348 Napisano Novembar 10, 2019 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Moscow/Beograd Motocikl: R1200GS & R1250GS Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, LuckyVladano said: He He, ja ti rekoh da si dosao u "zemlju cuda" ma ok nego neka cuda sam za ovih par meseci vec pobedio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Novembar 11, 2019 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ja sam pisao pre tri i po godine, trazeci objasnjenje!? (vidi link) predlagao bojkot, protest,... ali naj veci neprijatelj slobode su: "srecni robovi"!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
A.J. 348 Napisano Novembar 11, 2019 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Moscow/Beograd Motocikl: R1200GS & R1250GS Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, 3OPAH said: ja sam pisao pre tri i po godine, trazeci objasnjenje!? (vidi link) predlagao bojkot, protest,... ali naj veci neprijatelj slobode su: "srecni robovi"!!! kome si pisao? putevima srbije, nadleznom drzavnom organu....kome? daj kopiju pisma. forume ne racunam. Bojkoti itd su poslednja opcija. Mene interesuju primeri pismenog obracanja organizam koji su nadlezni za ovo pitanje. Ja koristim tag na motociklu po 1 kategoriji, kapiram da je to puta skuplje ali vaznije mi je vreme koje ne trosim kad su guzve na naplatnim rampama ali me ova tema za organizaciju tagova 1a kategorije zainteresovala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7700 Napisano Novembar 11, 2019 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan kome si pisao? putevima srbije, nadleznom drzavnom organu....kome? daj kopiju pisma. forume ne racunam. Bojkoti itd su poslednja opcija. Mene interesuju primeri pismenog obracanja organizam koji su nadlezni za ovo pitanje. Ja koristim tag na motociklu po 1 kategoriji, kapiram da je to puta skuplje ali vaznije mi je vreme koje ne trosim kad su guzve na naplatnim rampama ali me ova tema za organizaciju tagova 1a kategorije zainteresovala....И...... ниси имао никаквих проблема? Ја имам таг за ауто могао бих да пробам. Није ми важна цена ако морам по жеги да чекамПослато са LG-H870 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Novembar 11, 2019 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/10/2019 at 5:06 AM, BaneVuk58 said: dobili smo odgovor da do daljnjeg ne postoji tehnički uslovi u vidu softvera koji će prepoznavati motorcikl s obzirom da ne poseduje prednju tablicu i da se radi na tome. Primer, Australija Motorcycles don't need to use tags when travelling on toll roads. All you need to do is register your motorcycle's licence plate number to your account. If you already have an account, you can do this online by logging in. When you travel, we'll use our cameras to identify your motorcycle and charge tolls to your account. Unlike other vehicles, motorcycles aren't charged a fee when travelling without a tag. https://help.linkt.com.au/brisbane/article/general/tags-and-holders/installation/motorcycles-and-tags 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7700 Napisano Novembar 11, 2019 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Primer, Australija Motorcycles don't need to use tags when travelling on toll roads. All you need to do is register your motorcycle's licence plate number to your account. If you already have an account, you can do this online by logging in. When you travel, we'll use our cameras to identify your motorcycle and charge tolls to your account. Unlike other vehicles, motorcycles aren't charged a fee when travelling without a tag. https://help.linkt.com.au/brisbane/article/general/tags-and-holders/installation/motorcycles-and-tags Excellent Послато са LG-H870 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Novembar 12, 2019 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, A.J. je napisao: kome si pisao? putevima srbije, nadleznom drzavnom organu....kome? daj kopiju pisma. forume ne racunam. Bojkoti itd su poslednja opcija. Mene interesuju primeri pismenog obracanja organizam koji su nadlezni za ovo pitanje. Ja koristim tag na motociklu po 1 kategoriji, kapiram da je to puta skuplje ali vaznije mi je vreme koje ne trosim kad su guzve na naplatnim rampama ali me ova tema za organizaciju tagova 1a kategorije zainteresovala.... pisao sam putevima srbije, (vidi prilog) odgovor, sem greske u mom imenu, je autentican. Email je za 21 vek zvanicno pismo, i dobio sam eMail kao odgovor. tada se to razlikovalo, od sadasnjeg odgovora, ali da se ne ponavljam koga interesuje sta je bilo pre 3,5 godine moze da procita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Novembar 12, 2019 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, BaneVuk58 je napisao: И...... ниси имао никаквих проблема? Ја имам таг за ауто могао бих да пробам. Није ми важна цена ако морам по жеги да чекам Послато са LG-H870 помоћу Тапатока ima ili nema problema, stvar za diskusiju. ali sreci nema kraja, a to je fakat! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Novembar 12, 2019 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan sad sam pogledao prilog, lose se vidi, zasto ne znam? evo malo citkije verzije: nadam se da je sat citko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Novembar 12, 2019 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Znaci mozemo legalno da obilazimo kolonu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3357 Napisano Novembar 12, 2019 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ko je tebi rekao da možeš, ovo se odnosi samo na GORANA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8382 Napisano Novembar 12, 2019 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj mail treba da prosledi svako od nas, s molbom da se povratni odgovor prepravi na ime pošiljaoca, zarad ostvarivanja prava na brži prolazak.. Kakva smo mi banana država, ovi jedni hoće da stavljaju toleranciju na 150kmh i otvoreno pozivaju da ni policija ne bi trebala da poštuje zakon, ovi forsiraju provlacenje kroz kolonu iznemoglih i nervoznih Turaka.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...