Cope 215 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Dakle ko ima iskustva sa ovom gumom, i kakva ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Maj 13, 2008 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih imao na TransAlp-u i bio sam veoma zadovoljan. Nisu bile nove tako da pretpostavljam da je s novim odlicno. Na kisi su skroz ok, na suvom su za TA predobre. Sto se tice off road ne mogu komentarisati jer sam napravio samo jedan izlet a provrh svega i nisam nesto strucan. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Maj 13, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Najbolja guma samo sto se vise nepravi zamenila je Anakee ali netraje ni upola kao T66 ! vozio je na africi,sada na varaderu ali JBG ! Steta ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam je sa novom starom Africom (da se pohvalim ), i prva iskustva su ok. Još nisam došao do žileta po krivinama, ali sam primetio da je malo slabiji radijalni grip zbog dosta velikih i ravnih površina ali samo kada je dramatična površina, što je kod anake rešeno jednom lepom krvuljom - taman kako treba, što se primeti bočnim proklizavanjem na vlažnom kamenu ili travi... (Anake je definitivno savremenija - da kažem bolja guma) T66 se vrlo lako se kontroliše u vožnji i daje dosta dobar osećaj puta na volanu kada su zavoji u pitanju, a pritom ne trese preterano te ne umara. Provalio sam takodje da kad blokiram oba točka na klizavom, motor ide savršeno pravo, ali ne trpi bilo kakvo zanošenje u tom trenutuku, jerbo hoće lako da izmakne kontroli. To su moja zapažanja za sada, ali obzirom da nemože da se nadje, ostaće za nama samo slovo na papiru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...