Sale-VFR 457 Napisano Januar 6, 2021 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kolega @rast je bio sa suprogom moze da potvrdi stanje odela 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1224 Napisano Januar 8, 2021 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan I jakna i pantalone su odlični ali ženi nije odgovarala veličina, bar je bila fina moto vožnja do Saleta. Troslojno, podesivo steznicima i kopčama, bez ogrebotina, prljavština, dobri džepovi, štitnici, jakna vidljiva u saobraćaju nenapadnih boja... Meni se svidela i roba i cena pa sam se razmišljao dal da tražim odelo prema postojećoj ženi ili novu prijateljicu/suvozača prema odelu (kao princ kad je našo cipelu pa tražio princezu) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16371 Napisano Januar 8, 2021 Integrisan, 9410 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Odelo super izgleda sa super cenom al zaba kad mi zena ima 50kg..... il da nadjem jos jednu, pitanje je sad Srecna prdaja1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2511 Napisano Januar 8, 2021 Andragog, 5077 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan U kom si mestu, došli bi da probamo? Vidim sad Kučevo. Da nećeš slučajno dolaziti u BG ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1545 Napisano Januar 8, 2021 Drug član, 1090 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam moju merio, džaba, veliko.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 692 Napisano Januar 8, 2021 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan I ??? Za osobe koje visine i tezine bi odgovaralo odelo ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Januar 12, 2021 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je za oko 170 visine 10 cm gore dole a tezine od 68...mada opet kazem treba pratiti mere kao osnovu a sve ostalo na manje obracati paznju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Januar 19, 2021 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Problem je najverovatnije što niko neće da vozi toliku ženu na motoru....zato je i potražnja mala. Svi bi da vozaju nešto od 50 do max. 60kg, manje se troše gume, armortizeri, itd.... Šala mala naravno, nemoj neko da mi zameri.. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Januar 20, 2021 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu od početka i sve se mislim da ćemo ženče i ja da se provozamo do tebe na proljeće po ovaj komplet. Ne vrijedi ništa ovako, mora da se proba. Nadam se da će odgovarati veličina i da neće otići do tada. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2023 Napisano Januar 20, 2021 Drug član, 1293 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pih, moja kaze da ce do proleca da smrsa i dzaba veliko odelo onda. Ne moze im se ugoditi nikako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Januar 20, 2021 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Februar 27, 2021 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14190 Napisano Februar 27, 2021 Cool tip, 3038 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Sale-VFR je napisao: Prodato e fala k.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1545 Napisano Februar 27, 2021 Drug član, 1090 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Vala baš fala qПослато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Februar 27, 2021 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan I ja kazem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 301 Napisano Februar 27, 2021 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Krajnje vreme je bilo. Sa srecom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...