peconi 538 Napisano Avgust 9, 2019 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekoga iz Subotice ili okoline ko bi bio voljan da pogleda jedan motor i javi u kakvom je stanju? Kolega @MilanS (nema dovoljno postova) je zainteresovan, ali posto mu je motor u odlicnom stanju i sve sto treba je servisirano, ne bi ga menjao ako ovaj ima nekih vecih falinki. Na slikama deluje prilicno ok, prodavac kaze da je u odlicnom stanju, ali da ne potezemo iz Beograda ako mu nesto fali.https://www.polovniautomobili.com/motori/14823986/yamaha-fz-8-sa-fazer-abs-fi-ch Dejan (prodavac) je na odmoru, gledanje moze da se dogovori sa njegovim radnikom na 064/13-56-292 Klopa I pice se podrazumevaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Avgust 10, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pisano je o ovom prodavcu vec na BJB, potrazi. Samo sam zapamtio da poskidaju SVU mogucu dodatnu opremu sa motora i prodaju je zasebno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2719 Napisano Avgust 11, 2019 Drug član, 2111 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Laki je u pravu tako su I mene radili. Inace ima jedan FZ8 u BG I mogu reci da je ok. Kolega Punisa ga vozi a mislim I da je na prodaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...