Yanco 2520 Napisano Avgust 8, 2019 Slow rider, 938 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dal sam mogao ovo da stavim i u GPS sekciju, ali ne radi se o uredjaju, već o aplikaciji, pa je možda mesto u ovoj sekciji... Koliko vas korisiti aplikaciju REVER? Ja je koristim, mada ne setim se često da upalim tracking, a u konekcijama imam samo jednog drugara što vozi sa mnom. Aplikacija je inače jako dobra i ono što je super je da sve tvoje konekcije mogu da vide tvoje ture. E sad bi bilo dobro da svi koji je koriste napišu pod kojim imenom, pa da se povežemo, eventualno napravimo zajednicu (moguće je u plaćenoj verziji), i uvek ćemo videti šta je ko zanimljivo vozio od tura... Ukoliko je ovo interesantno, mogli bi da krenemo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8589 Napisano Avgust 8, 2019 Drug član, 1867 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Imam je dugo u telefonu, nikad da je aktiviram kad krenem negde.. Sutra cu, Sarajevo, Mostar....Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Avgust 8, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam je pre dve godine i koristio redovno, ali mi je bukvalno jela bateriju tadašnjeg telefona, istina ne sećam se kog tačno. Poprilično je tačno radila što se tiče podatak, ukupnog pređenog puta, najbrže brzine, prosečne brzine, razlike u nadmorskoj visini i slično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...