n1ck 0 Napisano Avgust 3, 2019 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Prvo da se izvinim ako sam na pogresnom mestu startovao ovaj topic. Zelim da pitam da li je nekao imao iskustvo sa rentovanjem skutera do 50ccm u Nei Poriu ili u tom delu Grcke?Da li je potrebna medjunarodna dozvola? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2711 Napisano Avgust 4, 2019 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Meni nikad niko nije trazio medjunarodnu dozvolu a rentirao sam svasta. Verujem da imas pare pasos I srpsku dozvolu, to je dovoljno. Bolje uzmi 125cc. Ali neznam kakva ti je ideja sa skuterom jer je tu sve ravno I blizu. Ako planiras za Kalambaku bolje jaci I veci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShakalVA 35 Napisano Avgust 4, 2019 U prolazu, 65 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Trenutno pešak Prijavi odgovor kao problematičan Ja radim u Grckoj ovu sezonu, ne treba ti medjunarodna dozvola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iv@n 30 Napisano Avgust 4, 2019 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Na Lefkadi takođe nisu tražili, samo pasoš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Avgust 4, 2019 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Ako imaš A kategoriju, uzmi jačiПослато са SM-A520F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bit 25 Napisano Avgust 4, 2019 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa da se polomi negde , ako si hteo 50cc uzmi 50ccПослато са уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Avgust 5, 2019 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Pa da se polomi negde , ako si hteo 50cc uzmi 50ccПослато са уз помоћ Тапатока125cc 4T će mu trošiti isto kao i 50cc 2T a ići će bolje. Plus nema dima/mirisa ulja iza njega. Nismo mu predlagali da uzme "'iljadarku" jer to nije ni tražioПослато са SM-A520F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bit 25 Napisano Avgust 5, 2019 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stim se slažem, pomislio sam da mu predlažeš 350-750cc...Послато са уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n1ck 0 Napisano Avgust 5, 2019 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci na svemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinovac 3 Napisano Avgust 5, 2019 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Nei Poriju sam rentao samo ono što ima - na jedinom mestu isključivo 50ccm (gazda Fotis, vrlo nepoverljiv, ali ipak ok tip), u blizini crkve. Uzeo sam Piaggio NRG 2T u srednje žalosnom stanju, za čini mi se 18EUR, pre dve godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1724 Napisano Avgust 5, 2019 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Pltamonu najam skutera....pogledaj i tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n1ck 0 Napisano Avgust 5, 2019 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, sinovac said: U Nei Poriju sam rentao samo ono što ima - na jedinom mestu isključivo 50ccm (gazda Fotis, vrlo nepoverljiv, ali ipak ok tip), u blizini crkve. Uzeo sam Piaggio NRG 2T u srednje žalosnom stanju, za čini mi se 18EUR, pre dve godine. Da li ti je pravio neke probleme kod vracanja skuter? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Avgust 5, 2019 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Uslikaj motor sa svih strana kad ga primiš (ako ima oštećenja), vratiš ga sa istom količinom goriva i to je to. Ako je 2T pitaj da proveri/dospe 2T ulje da ne dođeš u situaciju da ti nestane. Ja sam rentao skuter samo na Tasosu, više puta, ništa me niko nije pitao. Vratiš motor, kacigu, i to je to. Mada su skuteri bili ko novi, Kymco People S. Uzimao sam 50cc da može i žena da vozi, jer nema A kategoriju. Послато са SM-A520F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n1ck 0 Napisano Avgust 5, 2019 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Uredu,hvala ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bit 25 Napisano Avgust 5, 2019 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Реците ми ако знате, за децу и вожњу на мотору у грчкој, код нас је 12 г. Имам једног од десет па би да га седнем.Послато са уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1724 Napisano Avgust 6, 2019 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ...ko je bio video je i zna da je u GR 50ccm svet za sebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinovac 3 Napisano Avgust 7, 2019 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 5.8.2019. at 13:22, n1ck je napisao: Da li ti je pravio neke probleme kod vracanja skuter? Ne, nikakvih problema, nego je u startu bio nepoverljiv, kao da rentam R - a od 1000ccm, a ne 50. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...