Ćale 3092 Napisano Avgust 14, 2019 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Ah, da ... Da ne zaboravim. Momački smo izdurali ovaj put. Skoro pa da se i ne vidi. Prvi dan: Poslednji dan: Posle ručka sve se vratilo u normalu. 3 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 699 Napisano Avgust 14, 2019 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Avgust 14, 2019 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ah, da ... Da ne zaboravim. Momački smo izdurali ovaj put. Skoro pa da se i ne vidi. Prvi dan: Poslednji dan: Posle ručka sve se vratilo u normalu. Prošao si gore 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Avgust 14, 2019 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Dudic90 je napisao: P.S. Žao mi videti prljavog Dukca... Dobio je on svoje ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6062 Napisano Avgust 14, 2019 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći, koju poruku poslati?Kao prvo kompliment za opisano putovanje, izuzetno kvalitetno štivo, s obzirom da živiš u Sloveniji.Svake hvale je vrijedan pozitivan i tolerantan stav tijekom cijelog putovanja, to karakterizira finu godpodu.Hvala na svemu!!Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Avgust 15, 2019 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ćale, otkinuo si ga stvarno. Čitam putopis i divim se tvojim opisima. Jedina mana ovog putopisa je ta što niste još koji dan bili u Pargi, jer je za mene to mesto očaravajuće!P. S. Pričam ja nešto sa ćaletom(mojim) u vezi tvog putopisa, tj ovih radara po banderama. I kaže on to, puu bre ako moram i na dva točka da vozim gde je ograničenje toliko van naselja(u naselju isključivo poštovanje ograničenja, mada časkom ode gas na 55 i bliiic) , a da ne pustim malo gas onda bicikla ostaje. Šta misliš da se tablica "zamaskira", čisto onako da čujem tvoje mišljenje o tome, izvini molim te što ti upadam u putopis ovim pitanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Avgust 16, 2019 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Izvan naselja nema ih po banderama. A što se tiče zamaskiranja tablica, ... ma, ne bih da ulazim u tu priču. Bar ne u putopisu Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Avgust 16, 2019 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan On 13.8.2019. at 16:36, Ćale je napisao: Ako su lagali mene, lažem i ja vas Znači Pavle, znamo šta nam je činiti A sada istina: Naravno bila je potrebna interventna provera i razčišćavanje te fame oko kalamara i škampi, da se na neki način zaokruži i kulinarički deo tog putopisa. Nažalost Sandi bio je u obavezama i nije bio u prilici da se nam pridruži. Počinje kao vic a nije. Skupili se Nemac, Japanac i Italijan. Krenuše oni ranim jutrom prema Jadranu da dođu stvari do dna. I došli su. Naručili školjke i škampe i nešto "malo" rujnog. Škampi su vrh i to je to. Gotova priča. Nauk priče: Kod Dinka se ide na škampe. A na povratku kući, stajemo da "se prekrstimo" ispred čuvenog obeležja ali nekome se izgleda svidelo do bola pa ga uzeo kao trofeju. Ali džaba. Vadi Pavle novoga, brzinom John Waynea i lepi ga na odabrano mesto. Vratili se kući u kasne čase, pomireni da je fama oko škampi proverena i Jadranka još uvek u top formi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Avgust 16, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, Ćale je napisao: Vratili se kući u kasne čase, pomireni da je fama oko škampi proverena i Jadranka još uvek u top formi. Ne, ne... kvalitet i ugođaj treba proveravati STALNO! Nego, iako je sredina avgusta vrhunac sezone, juće je vožnja bila baš ugodna, bez neke posebne gužve tako da je moglo malo življije... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4828 Napisano Avgust 17, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan On 8/2/2019 at 7:28 AM, nemo said: Ej, kako leti vreme... lepe uspomene... kao da smo se juće družili... Ti druze zivis zivot! More, brodic, motor, pecanje. Sta vise pozeleti? Svaka cast, dabogda doziveo 150 godina 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4828 Napisano Avgust 17, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Ćale za putopis, kao da sam sa vama bio. Istrosio sam sve lajkove za danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Avgust 21, 2019 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ćale, vidim da ćeš biti u formi i kad ostariš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Avgust 21, 2019 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, djolji je napisao: Ćale, vidim da ćeš biti u formi i kad ostariš Kao što vidiš, učim od iskusnijih Sve je dobro dok se mezetliči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Avgust 27, 2019 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Свака част на путопису и хвала! Ви знате да уживате Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Septembar 9, 2019 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Evo napokon procitao sve, jer kad sam se s Caletom druzio na Korculi par puta ovo ljeto, nije mi htio nista ispricati :-) Ali sad vidim da je ona piva u Sarandi bila u istom kaficu/restoranu di smo lipotica i ja popili kavu, prepoznah stolice i lampe :-) A i ovo izgleda poznato : Odlicno, brate, i veliki pozdrav obitelji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Septembar 9, 2019 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Hvala bato Lepo ste nam "očistili put", nema šta. PS: namesti datum na fotoaparatu Ili ti je to stvarno iz januara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 198 Napisano Septembar 9, 2019 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda xrv 750 rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandi 45 Napisano Septembar 10, 2019 U prolazu, 74 postova Lokacija: Ni na nebu ni na zemlji Motocikl: Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sad uzeh da citam i svaki put kad vidim ime saputnika Caletovog sve mi nesto emmilo em drago, samo jos da sam stvarno ja bio Odlican putopis i sjajno provozanih skoro 3000km. Pohvale!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miha_gs1200adventure 21 Napisano Decembar 2, 2019 U prolazu, 85 postova Lokacija: zagreb Motocikl: gs 1200 adventure Prijavi odgovor kao problematičan ćale te kamere nisu za mjerenje brzine. brzinu mjere kamere u sivim velikim kutijama sa dva otvora. to su kutije veličine 30 puta 30 . pošto su to skupe kamere te kutije su većinom prazne hoću reći kamere se premještaju iz kutije u kutiju ,tako da nikad neznaš gdje se nalazi . uglavnom gdje god je kutija svi puštaju gas. hvala za putopis odličan je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Decembar 2, 2019 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Ako su lagali mene, lažem i ja vas Kako god, evo sad mogu da s mirom kažem da nije bilo “pošte”, znači dobro smo prošli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Decembar 3, 2019 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, miha_gs1200adventure je napisao: ćale te kamere nisu za mjerenje brzine. brzinu mjere kamere u sivim velikim kutijama sa dva otvora. to su kutije veličine 30 puta 30 . pošto su to skupe kamere te kutije su većinom prazne hoću reći kamere se premještaju iz kutije u kutiju ,tako da nikad neznaš gdje se nalazi . uglavnom gdje god je kutija svi puštaju gas. hvala za putopis odličan je. To su glasačke kutije, u njih ulazi glas (sočna psovka) naroda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Decembar 6, 2019 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo pročitao. Prelepe slike prate još zanimljiviji tekst. Ovaj putopis je melem za ove zimske dane 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...