Gile 1796 Napisano Mart 23, 2020 Drug član, 902 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigle nalepnice, jos jednom veliko hvala Grafigu, ne samo da se iscimao da mi ih odradi, nego i nije hteo nista da naplati. Oduzicu mu se prvom prilikom. Necu da ih lepim dok ne operem motor i malo ispoliram rezervoar, tako da ce biti u fioci jos koji dan dok napolju malo ne otopli. Okacicu slike kad sve bude gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18084 Napisano Mart 24, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2450 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Meni jos nisu stigle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1796 Napisano Mart 24, 2020 Drug član, 902 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Stici ce valjda, ako postari jos uvek cirkulisu po vasem kraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18084 Napisano April 7, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2450 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan On 24.3.2020. at 12:34, Gile je napisao: Stici ce valjda, ako postari jos uvek cirkulisu po vasem kraju. ...jos uvek nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3393 Napisano April 7, 2020 Drug član, 825 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Uradio sam ih vec ponovo, ali sutra cu do poste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1796 Napisano April 7, 2020 Drug član, 902 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Grafigo, druze, ja moje jos nisam zalepio, hocu prvo da operem motor i ofarbam bocne plastike, pa da lepim polako, onako, za svoju dusu. A otvorilo mi se nekih poslova oko kuce po ovom lepom vremenu da ne stizem... Nadam se da cu stici do vikenda. Kako se lepe nalepnice uopste? Jel ima neka fora zbog poziciniranja i da se ne guzvaju? Sapunica ili nesto slicno pre lepljenja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3393 Napisano April 7, 2020 Drug član, 825 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Lakše je ovako nego da kuckam ceo postupak.Ne svidja mi se u ovom postupku sto lagano prstima spusti nalepnicu, pa je naknadno pretrlja. Ja je odmah trljam, ne pustam je da sama padne i zarobi vazduh ispod jer ti onda ostaju mehuri koje moras iglicom da probusis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1796 Napisano April 7, 2020 Drug član, 902 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Shvatio. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano April 8, 2020 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima Preporuka ko bi mogao da mi uradi ovu oznaku " CR " i tri broja-dva sa strane i jedan napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano April 9, 2020 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Za tebe sve šta treba....imaš moj broj zovi posle 17h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano April 9, 2020 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, miskomi je napisao: Za tebe sve šta treba....imaš moj broj zovi posle 17h Hvala i cujemo se kasnije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...