Marek1987 804 Napisano Jul 25, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Neka mi kolege ne zamere što neću mnogo pisati već samo okačiti nekoliko slika iz vožnje. Put me je pre mesec dana navodio kroz Makedoniju i malo Bugarske a ja sam gde god je bilo moguće skretao sa glavnih puteva i uživao da se zavlačim kojekude kao što inače radim. I na kraju, pri povratku, ne znam ni sam zašto, imam neki običaj da najpre po ulasku u Beograd prvo odem na Avalu, bacim pogled, ručkam ako sam gladan pa kući na pivce ladno 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ticketman 4 Napisano Jul 25, 2019 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj6 s Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast,hvala na slikama. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zokejac 7 Napisano Jul 26, 2019 U prolazu, 13 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Yamaha tdr 125 , Kawasaki Versys 300x Prijavi odgovor kao problematičan I ti soliraš ...svaka čast ! Dobra avantura ,dobra rezolucija kamere i mnooogo dobar hladnjak za Nikšićko !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 804 Napisano Jul 26, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, drago mi je ako vam se sviđa! 1 hour ago, zokejac said: mnooogo dobar hladnjak za Nikšićko !!! Hahahahahahaha! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jul 30, 2019 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Kako si poceo pomislih samo magarci su tog dana bili na drumu. Ne zameri na sali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 804 Napisano Jul 30, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Bruno 68 said: Kako si poceo pomislih samo magarci su tog dana bili na drumu. Ne zameri na sali. Haha, pa jest, oni su mi nešto zanimljivi i drago mi baš da ih sretnem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...