Goran_ 3 Napisano Jul 23, 2019 U prolazu, 7 postova Lokacija: NBG Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, interesuje me da li neko zna sta da li je u Begoradu potrebno da se tokom prve registracije radi prevod saobracajne / ino fakture prilkom prve registracije? Cuo sam da se to razlikuje od jgrada do grada do grada, pa me interesuje da li u Ljermomtovoj traze ovaj prevod? Motor je carinjen od strane speditera u Subotici, ja imam fakturu na moje ime (uvoz is Svajcarske, preko Madjarske). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Jul 23, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si zavrsio proces carinjenja,ides sa svim tim papirima na tehnicki pregled pa u policiju na registraciju i vadjenje saobracajne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Jul 23, 2019 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan U Beogradu se ne radi prevod inostrane dokumentacije i sa papirima koje si dobio, ako su svi na broju, ides na tehnicki pa u Ljermontovu po tablice. P.S. Tacno je da je u nekim gradovima obavezan prevod inostrane dokumentacije vozila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran_ 3 Napisano Jul 23, 2019 U prolazu, 7 postova Lokacija: NBG Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Moje pitanje je da li moram da idem kod ovlascenog prevodioca i da prevedem saobracajnu (inostranu fakturu) sa nemackog / madjarskog na srpski? Npr, drug mi je rekao da u Jagodini to mora da se radi, ali da misli da u Bg ne mora. Kazu da se to razlikuje od grada do grada. Pa zato ovo pitanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran_ 3 Napisano Jul 23, 2019 U prolazu, 7 postova Lokacija: NBG Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Zeljkamp 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jul 23, 2019 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosle godine uvezao auto iz Ch i morao sam da saljem papire u Sabac kod prevodioca da prevede i overi, pa tek onda registracija. Mislim da je kostalo oko 1500din,ne secam se tacno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Jul 23, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kada sam uvozio auto iz francuske nisam nista prevodio, carinjen je u bg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Jul 24, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Evo posto sam i ja u procesu prve reg...preveli smo za svaki slucaj a uskoro cu znati dal treba pa javiti..motor iz Austrije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21999 Napisano Jul 24, 2019 Integrisan, 9498 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Registrovao sam par motora iz inostranstva na svoje ime prosle godine, laik sam pa ako nesto propustim ne zameri, agencija je formirala dokumentaciju... Potrebna je strana saobracajna, papiri sa carine i dokaz o uplati, faktura i AMS potvrda o pregledu. Sa tom papirologijom ides na teh. pregled, odradis, pa u SUP na registraciju, tamo potpisujes jos jedan papir, zabranu otudjenja na 3 meseca, zbog interpol provere i to je to. Bar je u Kg tako.. P.S. Posto sve racune cuvam evo trosak carine i poreza za satelis 400, na tu cifru dodati 13000din za AMS, pa 18900din registracija i 6000 agencija. 109900din troska da bih se vozio a o servisiranju da ne govorim. 300 eura plus uzme onaj koji ga dovozi... Ja preplatih debelo skuter koji vozim, ovde sam ga jeftinije mogao naci i bez da se cimam tamo/amo... Eto troskova da uputim kolege sta ih ceka. P.P.S. Racun je agencije koja je dokumentaciju oformila, tu je ulaz, spedicija, i svi resto troskovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21999 Napisano Jul 24, 2019 Integrisan, 9498 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh, pogubio sam se u papirima, zabrana otudjenja je ipak 60dana.. Evo nadjoh od TDM-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...