Herr 46 Napisano Jul 22, 2019 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd - Vidikovac Motocikl: BMW F 750 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, ima li neko iskustva sa ovim? Kakvo je mišljenje? MOTO JAKNA - STUNT br: Z7390 FRAME.GOGLASI.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 804 Napisano Jul 22, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam bio pitao istu stvar na linku ispod ali niko se nije javio da ima tako nešto.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Jul 23, 2019 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam i vrh je. Mesh jakna skidaju se rukavi . Moze da se vozi na + 35 i nije ti vrucina. Imam i kisnu postavu koja se skida. Protektori su na laktovima i ramenima koji se skidaju sa rukavima i onda samo ostaje air bag. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr 46 Napisano Jul 24, 2019 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd - Vidikovac Motocikl: BMW F 750 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zema, hvala na odgovoru. Gde si kupio, koliko si platio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 301 Napisano Avgust 23, 2019 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Postojr dve vrste aktivacije air bag jakni,jedna je sa kanapom a druga je neka elektronska sto gura sada dal alpinestars ili neko drugi. Navodno mana kanapa je da moze da se aktivira slucajno pri silasku sa motora. Probano,imam Hit air jaknu ne moze lako se ispali i kad zaboravis da se raskacis jedino sto mozda smara je stalno kacenje i raskacivanje. Sa druge strane elektronska navodno brze ispaljuje... Nekada ne verujem dovoljno elektronici,moze da zakaze po mom misljenju i kad budem uzimao opet ce biti kanap varijanta. Pogledaj, svojevremeno je Hit air imao i samo prsluke koji se navlace preko kornjace,jakne bilo cega od mesa sa jastukom. Cene ne znam,moja je vec stara 10 godina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2053 Napisano Avgust 23, 2019 Drug član, 872 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, doctore je napisao: ne verujem dovoljno elektronici,moze da zakaze po mom misljenju Sa jedne strane razumem,sa druge...ne koristimo vise telefone sa ''kanapom'',skoro su izumrli...i X drugih primera,ovo nije neka skroz nova tehnologija i eksperimentalna faza,na boljim kombinezonima je postalo mainstream i vec dovoljno ispitano i pouzdano pa u skladu sa time,mislim da nema razloga drzati se mehanike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr 46 Napisano Avgust 23, 2019 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd - Vidikovac Motocikl: BMW F 750 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, doctore je napisao: Postojr dve vrste aktivacije air bag jakni,jedna je sa kanapom a druga je neka elektronska sto gura sada dal alpinestars ili neko drugi. Navodno mana kanapa je da moze da se aktivira slucajno pri silasku sa motora. Probano,imam Hit air jaknu ne moze lako se ispali i kad zaboravis da se raskacis jedino sto mozda smara je stalno kacenje i raskacivanje. Sa druge strane elektronska navodno brze ispaljuje... Nekada ne verujem dovoljno elektronici,moze da zakaze po mom misljenju i kad budem uzimao opet ce biti kanap varijanta. Pogledaj, svojevremeno je Hit air imao i samo prsluke koji se navlace preko kornjace,jakne bilo cega od mesa sa jastukom. Cene ne znam,moja je vec stara 10 godina Gde da kupim, jel imaš neki predlog, gde si ti kupio svoju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr 46 Napisano Avgust 23, 2019 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd - Vidikovac Motocikl: BMW F 750 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Vaske4s je napisao: Sa jedne strane razumem,sa druge...ne koristimo vise telefone sa ''kanapom'',skoro su izumrli...i X drugih primera,ovo nije neka skroz nova tehnologija i eksperimentalna faza,na boljim kombinezonima je postalo mainstream i vec dovoljno ispitano i pouzdano pa u skladu sa time,mislim da nema razloga drzati se mehanike. Kolega, imaš neki predlog kombinezona ili prodavnice, da li lično koristiš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 301 Napisano Avgust 24, 2019 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da malo pojasnim sta sam mislio kad napisah da ne verujem elektronici... Elektronici treba napajanje,baterija koja ima neki vek trajanja,kako se proverava stanje napunjenosti iste a ima i da ta jakna cesto kisne pa ne znam koliko kontakti mogu sve to da istrpe. Jednostavna paralela,na automobilima je svasta elektronsko ali je volan i kocnica i dalje mehanicka. Za kupovinu sada ne znam, EU ili Amerika koja je uvek bolja sa cenama... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Mart 4, 2020 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Ja meračim ovaj prsluk ali mi nije jasno šta podrazumevaju pod mjesečnom pretplatom za ovaj model na ebay-u?? Valjda za buduće apdejtove,softver šta li?Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Mart 4, 2020 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan evo upravo dobih odgovor: Budalaština!! Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14465 Napisano Mart 6, 2020 Ne silazi, 6123 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 4.3.2020. at 16:32, Bocciaa je napisao: Ja meračim ovaj prsluk ali mi nije jasno šta podrazumevaju pod mjesečnom pretplatom za ovaj model na ebay-u?? Valjda za buduće apdejtove,softver šta li? Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Ovako, ixon pravi prsluk ali centralnu jedinicu pravi firma in motion. Ti lupis prsluk ali placas fee firmi in motion da bi bio funkcionalan. U toku perioda pretplate oni apdejtuju softver jer se podaci skupljaju upravo od padova korisnika. Bez pretplate air bag ne radi. Prakticno iznajmljujes centralnu jedinicu kroz ugovor. Postoji neka varijanta da jednokrano platis neku cifru koja nije mala i onda nemas mesecnu pretplatu. Manje vise ne tako dobra kombinacija za sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Mart 6, 2020 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Khm, sudeći po naslovu, ovo bi se moglo shvatiti kao da vozač ima "airbag" (pivski stomak ili sl.) ili za pripadnice lepšeg pola ako imaju npr. 4+. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2040 Napisano Mart 6, 2020 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo stigao u srb72k dinSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14465 Napisano Mart 6, 2020 Ne silazi, 6123 postova Prijavi odgovor kao problematičan @m.milivojevic ovo je mnogo bolje resenje ali mislim da pruza nesto manju zastitu. Kada sam istrazivao air bag sisteme za stazu glavna razlika medju dva vodeca (i jedina u to vreme) proizvodjaca je bila ta sto kod Dainese moras ceo kombinezon da saljes u Italiju na servis posle ispucavanja a kod Alpinestars samo prsluk pa kombinezon mozes da koristis za to vreme. Rekao bih da je kod ovog prsluka eventualno slabija zastita ramena ali mislim da je dobar komad opreme svakako. Mozda je za putovanja i dalje Helite bolja opcija jer je mehanika i nece zakazati sigurno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Mart 7, 2020 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Trgovah MLV-RC | Airbag is stored in the neck, back, hip and sides. | motorcycle | - hit-air - Werable Airbag | Mugen Denko Co., Ltd. WWW.HIT-AIR.COM Product Details Coiled Wire / Reflective material shining all over. Airbag System OPTION PROTECTOR Size table (EU,US / Unit : cm) ※Styles and specifications may change without notice. Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2040 Napisano Mart 7, 2020 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Trgovah Sa srećom i da nikad ne isprobas funkcionalnostiSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2040 Napisano Mart 7, 2020 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @dvlns pod tim u srb ne mislim kod mene.Distributer ih je dobio, pa kapiram da ce i servis da pokriju...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14465 Napisano Mart 7, 2020 Ne silazi, 6123 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Bocciaa deluje mi na prvi pogled da si kupio odlicnu stvar. Ne vidim nacin okidanja ali cini mi se da je mehanicki. Deluje odlicno sto ima podrsku za vrat za razliku od vecine sistema jer je projektovan za saobracaj koliko vidim. Mozes slobodno malo detalja kupovine da napises ako te ne mrzi. @m.milivojevic znam da je kod distributera stigao i nadam se da ce obezbediti servis. Kombinezoni se svakako salju u Italiju u fabriku iz celog sveta a nadam se da ovde stvari mogu lakse da se rese. Koliko vidim potrebno je promeniti ampulu i verovatno softverski resetovati sistem sto nije neka nauka. Ne bi trebalo da ima nekog usivanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Mart 7, 2020 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom i da nikad ne isprobas funkcionalnostiSent from my iPhone using TapatalkHvala.Da....žena mi kaže.Sve što si kupio iskoristio si 100%.Prodje me ladan znoj....Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Mart 7, 2020 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan @Bocciaa deluje mi na prvi pogled da si kupio odlicnu stvar. Ne vidim nacin okidanja ali cini mi se da je mehanicki. Deluje odlicno sto ima podrsku za vrat za razliku od vecine sistema jer je projektovan za saobracaj koliko vidim. Mozes slobodno malo detalja kupovine da napises ako te ne mrzi.Oko kupovine je prosta stvar...Trenutno sam u Americi,letim nazad za Evropu za nekoliko sati.Kupljeno preko Amazona za 580$ sa taksom.Koliko sam upoznat TSA dopušta da se jakne sa kontejnerom pod pritiskom nose u čekiranom prtljagu.Okidač je mehanički Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 301 Napisano Mart 12, 2020 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne moze da se nosi,skini samo ampulu,ovde je oko 3e koliko sam cuo,nisam isprobavao i nek lepo sluzi zlu ne trebalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...