N.F.S. 22755 Napisano Jul 15, 2019 Integrisan, 9726 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prodao bih pantalone koje ne mogu obuci , top kvalitet, cordura, dupli sav svuda, ojacanja na bokovima i zadnjici, reflektujuci paspul.. Vozene su bukvalno jednom, dole do Djavolje varosi, oprane i spakovane u vakuum zip kesu! Nemaju nikakve tragove koriscenja, nisu flekave niti pocepane... Mrezica postavljena iznutra, imaju zimski ulozak i protektore koji se u kolena ubacuju... Povisen pojas, kacenje za jaknu (nju zadrzavam, taman mi je :D), bubrezi zasticeni, nema probijanja vetra, vislon snir... Nogavice sa snirom takodje i cicak zatezima za cizmu, struk duplo kopcanje... Idealne za nekoga do 190cm visine i 95kg tezine. Ja ih mogu zakopcati sa 110kg ali na silu i nije za voznju prijatno. Komplet sam prosle godine dobio nov iz Kanade, tamo placeno 380 dolara... Kao marka stoji samo veliko "B" slovo, uslikacu sta sve na postavi jakne pise. Cena 60eura, moze proba kod mene, moze i slanje na probu ali trosak postarine (u oba smera ako ne odgovara) na potencijalnom kupcu. Cena moze simbolicnih 5e dole i to je to... Pozdrav drustvo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22755 Napisano Jul 15, 2019 Integrisan, 9726 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na prvoj slici inace podizem pantalone zato sto ih vozih raskopcane Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 423 Napisano Jul 15, 2019 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, da li bi mogle za nekoga 180/85? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22755 Napisano Jul 15, 2019 Integrisan, 9726 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Idem na plac popodne (tamo su pantalone), mogu da premerim duzinu nogavica... Struk se steluje i tu nema problema.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22755 Napisano Jul 15, 2019 Integrisan, 9726 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano za kolegu iznad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 15, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan bit ce mu velkee...Mrsav. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4895 Napisano Jul 15, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Sashac, kakav si ti to covek? Meni si drzao predavanje u oglasu za zuti TDM, kako sam ja nesto lose rekao za njegov motor. A ti sad, niti kupujes niti prodajes, a prosipas komentare: "bit ce mu velike" Znam obojicu, ljudi se dogovorili za minut. Poslusaj svoj savet koji si meni dao i ne mesaj se 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22755 Napisano Jul 16, 2019 Integrisan, 9726 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako budu velike vratice ih, nije problem... Rekoh i njemu da bez placanja mogu poslati... Ali to je to!Malo su mi duze a on je covek nesto visi, pojas se steluje...Sent from my SM-J330FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 16, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Markone88 je napisao: Sashac, kakav si ti to covek? Meni si drzao predavanje u oglasu za zuti TDM, kako sam ja nesto lose rekao za njegov motor. A ti sad, niti kupujes niti prodajes, a prosipas komentare: "bit ce mu velike" Znam obojicu, ljudi se dogovorili za minut. Poslusaj svoj savet koji si meni dao i ne mesaj se Pa meni sad glupo da objasnjavam da je šala u pitanju...Na Shoneove gabarite...Šaljiva innterpunkcija,BIT-biti,BOSANSKI-VEEEELKEEE umesto velike,pridev -mršav...emoji usred reci...Ne prodajem iste pantalone... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Jul 16, 2019 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ako slucajno budu velkee, ja sam sledeca musterija... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22755 Napisano Jul 16, 2019 Integrisan, 9726 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno, ja mu tek 22-og saljem (tada mu odgovara), ako ne "pasuju" javljam se tebi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22755 Napisano Jul 16, 2019 Integrisan, 9726 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Spakovano, u ponedeljak (22-og) bice poslato postexpres-om Kolega po prijemu neka javi ovde odgovara li mu velicina i impresije sto se kvaliteta tice... Pozdrav svima 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Jul 17, 2019 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan On 16.7.2019. at 9:10, N.F.S. je napisao: Dogovoreno, ja mu tek 22-og saljem (tada mu odgovara), ako ne "pasuju" javljam se tebi Vazi, u pripravnosti sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22755 Napisano Jul 21, 2019 Integrisan, 9726 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sutra saljem, u utorak su kod tebe drug, po dogovoru . @Sinclair P.S. Satelis ce biti obradovan novim Mitsuboshi kaisem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22755 Napisano Jul 26, 2019 Integrisan, 9726 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kolega se upravo na viber javio, pantalone mu odgovaraju Znaci, prodato . Pozdrav drustvo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...