DraganNS 8011 Napisano Avgust 18, 2019 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Krenuh da čitam od početka pa mi sve čini da sam se, greškom, ulogovao u forum Coolinarika, gde mi žena "visi"... Pozdrav i dobrodošao! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2610 Napisano Septembar 13, 2019 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan To je dogma lokalaca o podjelama posjetilaca ćevabdžinicama... Mitolška Kod Mrkve i kod Želje ide samo dijaspora barem u ove na Baščaršiji, Mrkvu imate na Dobrinji, Dolac Malti i isto je ok, samo meni njihovi ćevapi imaju previše sode i tijesta, pa ako se ohlade odmah "odrvene"... u Mrkvi je dobar "Pašaburger" ako volite rasnu pljesku u domaćem pecivu:takoje: a ćevapi na autopijaci su posebna priča... tip koji ih peče, platio je 7500 eura recept starom ćevabdžiji i mesaru pa ih sada priprema tokom autopijace, nedjeljom. U 90% ćevabdžinica se neko otrovao hranom, ali na autopijaci nikada niko, kvalitetom su u rangu BEska i Zmaja,a cijenom su za "običnog čovjeka". Nekada smo namjenski išli samo ćevape da pokupimo na autopijacu, a onda pravac vikendica Nadam se da vas ne smorih pisanjem, ali ako vam se ne svide ćevapi u ovim od 1 do 3 stavkama, imate od mene vegetarijanski ručak gratis:jee:Sutra prolazimo kroz Sarajevo, Najverovatnije će da probamo ćevape na nekom mestu što si preporučio. Pa ako si slobodan pusti broj na PP pa.da se i upoznamoПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejdej 6 Napisano Septembar 28, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Sarajevo Motocikl: Yamaha X max SG26 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/13/2019 at 10:55 PM, Krmco said: Sutra prolazimo kroz Sarajevo, Najverovatnije će da probamo ćevape na nekom mestu što si preporučio. Pa ako si slobodan pusti broj na PP pa.da se i upoznamo Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Izvini molim te što nisam prije vidio poruku. Sve sam pojasnio u PP, a i ostavio kontakt za naredni put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...