Ivan_cb600f 7 Napisano Jul 9, 2019 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, Ja sam Ivan iz Beograda, pre 3 god. sam se prijavio na forum kako bi čitao i pratio aktuelnosti, kako sam počeo aktivno navak da vozim Navak hteo bih i da vam se predstavim jer ću možda biti aktivan na temama vezanim za vožnju na stazi. :))) Generalno sam mazohista prema sebi, sa 600rr i suvozačem sam prosle godine obišao dobar deo evrope (Španija, Francuska, Monako, Italija, Slovenija, Hrvatska, Mađarska, Austrija, Rumunija, Makedonija, Grčka). Prvi motor: Honda Hornet 600, Trenutni: Honda CBR 600RR, Pozdrav, 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojša S 73 Napisano Jul 9, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Ivane, dobro došao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano Jul 10, 2019 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...