sasa ns 1 3067 Napisano Jul 8, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan sve piše u naslovu,skoro oba promenjena ,sad curi onaj koji nije ni curio ,a nov,saša 0641352299 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7681 Napisano Jul 8, 2019 Drug član, 2944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel taj semering mimo standardnih dimenzija, pa ga tesko naci ili se kupuju u paru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jul 8, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kupuju se u paru al možda ima neki nesretnik ko ja koji je morao da kupi oba ,ugradi oba pa mu jedan odma procuri.Ja ako kupim ponovo oba jedan mi ostaje jer neću da menjam oba jer jedan ne curi .Pa ako ima neko takav da mu je ostao nek se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7681 Napisano Jul 8, 2019 Drug član, 2944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene ima radnja sa lezajevima i semerinzima raznih vrsta,samo ako je nesto mimo standardih dimenzija zna biti poskupo. raspitacu se sutra, pa se javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Jul 8, 2019 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Motocikli | Oprema i delovi : Semering za prednje vile 41x54x11 (Made in Japan) 27.06.2019 - ID 79987264 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Orginal japanski semering za prednje vile. Sifra: FSM-047 Dimenzije:41... ... Motocikli | Oprema i delovi : Semering prednje vile KPL 41x54x11 05.07.2019 - ID 70086192 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Semerinzi za prednju viljuÅ¡ku su veoma važan deo na ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Jul 8, 2019 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ili bolje ovo: Buy Saito Fork Seal Set Diverse Sizes | Louis Motorcycle & Leisure WWW.LOUIS.EU Saito Fork Seal Set Diverse Sizes at Louis. Secure payment ✓ Free returns ✓ 2-year right of return ✓ » Buy now! Odaberi Kawasaki, pa Versys: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jul 8, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan sve znam .ali tražim ako ikako mogu da nadjem 1 komad od nekog kome je ostalo.Mislim da takvi semerinzi ne postoje na komad u radnjama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano Jul 9, 2019 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, sasa ns 1 je napisao: skoro oba promenjena ,sad curi onaj koji nije ni curio ,a nov, Ako je sve školski a probilo, savetujem da staviš OEM bez obzira na cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 9, 2019 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nagde na starom novosadskom putu ispred Zemun Polja gledano od BG ima radnja koja prodaje semeringe i lezajeve na veliko i malo. E sad verovatno imaju taj semering a za kvalitet ne mogu da tvrdim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jul 9, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, đunta je napisao: Ako je sve školski a probilo, savetujem da staviš OEM bez obzira na cenu. taj promenjeni semering je dobro radio 500 km pa je curio oko 1000 ali jako malo.Čak sam krenuo na transalpinu tako jer nisam stigao da ga promenim.Do transalpine je curio.Od tamo sledećih 1000 km nije curio ni malo.Sad pre neki dan opet počeo.Sve kao nešto čekam da stane,al nikako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano Jul 9, 2019 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu malo, il da će da stane, već mora bude suvo. Može da se smanji i čak izgubi vlaženje kad izbaci deo ulja, al tad vešanje ne funkcioniše ispravno. Ja ne dajem garanciju pri servisu sa aftermarket semerinzima iako na nekim motorima rade perfektno, nemaš sreće izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7681 Napisano Jul 9, 2019 Drug član, 2944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u radnji i nemaju na stanju jer nije standardni ali su zvali dobavljaca i moze se naruciti za sutra. Taj semering je u metalu, rako mi rekose i cijena je 1360 din, pa im nista nisam rekao jer vidim da su ovi na oglasima jeftiniji. Mozes provjeriti i u nekoj radnji u NS sigurno i oni mogu naruciti od dobavljacaПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gole82 15 Napisano Jul 9, 2019 U prolazu, 20 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Bandit 650SA Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja 41x54x11, ostao mi je jedan , posto mi je isto nakon zamene procureo ponovo samo jedan. Proizvodjac Ariete( Ari047) meni je pasovao na vfr750, proveri da li ti odgovara pa ako se nisi snasao pisi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 9, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ariete semering je djubre. Klasicno djubre. Kupi Saito ili Oem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jul 9, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan vidim athena još 40 % jeftiniji od areiete.Kako se on okazao.A euro 07 imao pre 5 godina corteco na komad 250 dinara.Sad nepostoji ni kod uvoznika. Nemam sreće sa semerinzima.Kupim pre 3 godine auto par godina star.Uradim veliki servis i posle 2 nedelje procuri semering bregaste.Ponovo sve dole i stavim corteco.Posle 2 nedelje evo i on curi.Opet sve dole i stavim viktor renz.I on ne curi 3 godine.Svaka zamena semeringa košta ko veliki servis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17021 Napisano Jul 9, 2019 Integrisan, 5021 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam menjao pre 2-3 godine , iako nije curio nigde, mislim da sam stavio ili Ariete ili Athena ne secam se vise...sve suvo i dan danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jul 14, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre par dana sam pokušao da rešim curenje semeringa budž varijantom.Malo sam upoznat sa problematikom potrošenog semeringa oko vodenih pumpi.Uzme se tračica azbestnog konca ili teflona namota što tanje na osovinu zamasti i podvuče pod semesring.Još bolje ko ima specijalnu mast za vodene pumpe skf-200gr 900 dinara.Ona dodatno dihtuje i sprečava curenje .To je veoma često uspešno.Pošto ja imam tu belu kalcijumovu mast u spreju nasprejisao sam i razvukao prstom okolo po štapu ,dok još rastvarač nije ispario radim gore dole viljuškom.Tako 3 puta.U sledećih 15 km sam 3-4 puta stajao i prstom navlačio ostatke masti do ivice prašinara.Posle 15 km više masti nije bilo bar ne na oko osim male zamašćenosti.Semerin je sve uvukao pošto masti nije bilo ni dole.Onda sam to sledećih 30 km par puta obrisao. Evo već 100 km NIŠTA NECURI, dokle će neznam ali za sad je 100 % suvo i više nema nikakvih tragova masnoće ni ulje ni mast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jul 18, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala kolegi gole82 na poklonu -jedan ariete semering Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...