Lukac 1397 Napisano Jul 6, 2019 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Skuter je registrovan do aprila 2020, na mom imenu, ja sam drugi vlasnik u Srbistanu. Pred sezonu stavljene nove gume, varijator sa rolnicama (imam i nove deblje), kais, promenjena sva ulja, pali radi ide,Pjadjov agregat, za forumase 1200e.Za sve ostale info, slobodno zovite ili posaljite poruku, sretna kupovina. Lukac 064 9760896 i 011 8484211 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1397 Napisano Jul 11, 2019 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Moze i zamena za jaci skuter (isto sa velikim tockovima) uz moju doplatu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1397 Napisano Avgust 12, 2019 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Posle god odmora pre nedelju dana ugradjen fabricki veliki vetrobran, i stavljen prekidac za svetlo, cena 1100e. Uvezen drugi skuter iz Svice pa je ovaj visak u kuci .Dobijam od dobrog prijatelja,Hondu X11 iz uvoza i da dam Apriliu i doplatu.Ako nekog zanima mozemo se dogovoriti, meni x11 ne odgovara,pozz svim prijateljima sa foruma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1397 Napisano Avgust 20, 2019 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4895 Napisano Avgust 20, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. citas li ti ovo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22735 Napisano Avgust 20, 2019 Integrisan, 9725 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da, ovo je x11 iz V.Plane ako se ne varam... Oko 2500e mi je covek trazio ukoliko je taj motor. Perfektan, zamenski guvernal i nosaci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22735 Napisano Avgust 20, 2019 Integrisan, 9725 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da kolega lukac nece satelisa, nudio sam vec za kawu 1200 mislim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4895 Napisano Avgust 20, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Satelis za X11, i doplati ti nesto Lukac. Samo razmisljam naglas 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1397 Napisano Septembar 22, 2019 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj iz V. Plane hoce moj skuter, zbog velikih tockova i posto zna da je sve novo na skuteru-ulozeno oko 500e u junu mesecu, znaci ne zavisi od mene.U prodaji je Aprilia 1000e.Moze i zamena za C8, 807,Alhambra,Galaxy uz moju doplatu.U medjuvremenu stavljen veliki vetrobran fabricki i filter za vazduh.Predjeno 470km za celo leto-stoji u garazi, steta dobar gradsko prigradski prevoz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...