Markone88 4762 Napisano Jul 5, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Po vestima, poginuo decko 29 godina. Ako neko zna vise neka napise... Nek pociva u miru... SUDAR MOTORA I BMW Na Pupinovom mostu stradao mladić (29) WWW.BLIC.RS Jedan muškarac poginuo je u udesu koji se večeras dogodio u 22.30 na... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Jul 6, 2019 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć sam baš u to vreme prošao tuda, neposredno posle nesreće, pretpostavljam na oko 3-5 min pošto još nije stigla ni policija ni hitna. Sudar je bio u smeru od Pupuna ka Pančevačkom putu a ja sam naišao suprotnim smerom, ka Pupinu. To se desilo na onoj jedinoj velikoj krivini na obilaznici. U tom delu su sada postavljene zaštitne ograde, deonica je u mrklom mraku jer su pokradeni transformatori pa osvetljenje ne radi ali vidim iz daljine par vozila da blinka i komentarišemo neko se vrv pokvario, kako sam prilazio vidim sve više vozila sa upaljenim migavcima. Prilazim na 50m i vidim u suprotnoj traci oko 5-6 zaustavljenih vozila a u svojoj traci vidim sitne komade vozila, motora, ogromne mrlje benzina ili ulja baš u mojoj traci, pomeram se desno a u mojoj krajnjoj traci krajičkom oka vidim da se nalazi smrvljen ceo rezervar motorcikla. U trenutku me prolazi jaka jeza jer shvatam da je od tolikog udarca motorciklista vrv izgubio život. S obzirom da je u tom trenutnu, tu već bila gomila ljudi koji su stajali na putu nisam se zaustavljao nego produžio dalje. Čudno je to da su se obojica kretala istim smerom i pretpostavljam zbog nepoznavanja puta i neosvetljenosti je neko napravio grešku. Tužno, ko god da je poginuo pokoj mu duši! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7683 Napisano Jul 6, 2019 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Питам се да ли ће овом лудилу једном доћи крај. Сваке године се питам колико ће моториста погинути и колико ће се купаћа на Ади удавити. Раније сам се стресирао на такве ствари а сад некако као да сам огуглао још кад прочитам на који глуп начин људи гину само се прекрстим и питам имају ли мозга уопште. Страшно 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jul 6, 2019 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Daniel je pao sa motora kod Pupinovog mosta, a onda ga je BMW, u kom su mu bili drugovi, prepolovio WWW.TELEGRAF.RS On se sa prijateljima, koji su bili u automobilu, vraćao kući sa kartinga | Telegraf.rs - Najnovije vesti iz zemlje i sveta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mammo 20 Napisano Jul 6, 2019 U prolazu, 24 postova Motocikl: XTZ 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Ko je Danijela imao za prijatelja zna da se takav covek retko srece u zivotu!!Od malih nogu je zavoleo, vozio i popravljao motocikle.Ostaces zauvek u nasim mislima! Neka su Ti siroki putevi nebeski prijatelju! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7683 Napisano Jul 6, 2019 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan OVO JE MOTOCIKLISTA (29) KOJI JE POGINUO NA PUPINOVOM MOSTU: Daniel izgubio kontrolu nad vozilom, zakucao se u banderu i POGINUO NA MESTU! WWW.KURIR.RS Motociklista Daniel V. (29) poginuo je sinoć oko 22.30 na obilaznici Pupinov most - Ovča zakačivši prednjim točkom motora kavasaki ivičnjak neosvetljenog puta prilikom čega je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jul 6, 2019 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Daniel je živeo za motore: Poginuo je na Pupinovom mostu tri nedelje pred bratovljevu svadbu WWW.TELEGRAF.RS Njegov profil prepun je slika motora, radionica i delova za dvotočkaše | Telegraf.rs - Najnovije vesti iz zemlje i sveta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jul 6, 2019 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Tuga, Saučešće porodici i prijateljima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iv@n 30 Napisano Jul 7, 2019 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Samo 29. godina. Tuga. Pre 23 sati, BaneVuk58 je napisao: Питам се да ли ће овом лудилу једном доћи крај. Сваке године се питам колико ће моториста погинути и колико ће се купаћа на Ади удавити. Раније сам се стресирао на такве ствари а сад некако као да сам огуглао још кад прочитам на који глуп начин људи гину само се прекрстим и питам имају ли мозга уопште. Страшно Na žalost to je sada kao postalo normlano. Uvode red na tehničkom pregledu i nove namete za registracju, kao zbog bezbednosti, šipak, deru. Prvo treba da krenu od puteva i crnih rupa, zatim od voznog parka da ljudi mogu da priušte noviji motor/vozilo koji ima više opcija za bezbednost. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11011 Napisano Jul 7, 2019 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Na tom putu je totalni mrak,trafo stanice pokradene,stubovi za osvetljenje poruseni u udesima.Ivice puta skrecu ,ne drze pravac,neke sitne bezveze krivine.Prosle godine neko upalio vatru pored puta,ogroman gust dim isao na put,a panduri 200m odatle u zasedi sa radarom.Bitno pare da se uzmu 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 7, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan I sad opet kuknjava po drugima,samo motociklista nevin.Pa sta ako je mrak,imas far pa osvetlis,ivice pratis bez ikakvih problema.Hocete da kazete da ne moze bezbedno da se vozi na Pupinovom mostu.Pa zato su stavili ogranicenje brzine,onakvo kakvo je.Problem je brzina.Nije se raspolovio na pola,od lagane voznje.Zamislite roditelje koji su morali da ga identifikuju...Strasno. 4 4 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Jul 7, 2019 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije jasno koji genije i iz kojeg razloga je uopste i projektovao razsvetu na autoputu ??? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 7, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije jasno koji genije i iz kojeg razloga je uopste i projektovao razsvetu na autoputu ???Što? Šta joj fali? Belgija, na primer, ima sve auto-puteve osvetljene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11011 Napisano Jul 7, 2019 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan "Meni nije jasno koji genije i iz kojeg razloga je uopste i projektovao razsvetu na autoputu ???" Zato su je romovi iskljucili 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 7, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6024 Napisano Jul 7, 2019 Ne silazi, 1799 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Velimlje2 je napisao: Meni nije jasno koji genije i iz kojeg razloga je uopste i projektovao razsvetu na autoputu ??? Jel ta deonica autoput? Tuga,mnogo mlad decko,tek je trebalo da zivi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jul 7, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne. Ogranicenje je 50. Ali put ima tri trake u jednom smeru i svi voze bar 80-100. Nema bankine koja deli put izmedju dva smera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jul 7, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Voze i brze. I to mnogo brze. Iz iskustva znam da se ponasaju skoro ko na autoputu. Uspore samo zbog radara ako ga ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iv@n 30 Napisano Jul 7, 2019 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Vozi se dosta brzo, ima uslova za to, bar preko dana. Da je dobro rešeno, nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Jul 7, 2019 Drug član, 4125 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Šteta mladog momka.Pokoj duši njegovoj.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 262 Napisano Jul 7, 2019 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan saucesce porodici. konkretno Most je napravljen da bi spojio 2 strane -rasteretio postojeci-stari (koji ima 2 trake pa se ne vozi brzo) a ima vise traka jer je planiran za "teska vozila" .autobuse i nas vozace kola i motora da lakse i brze (citaj i pokusaj da razumes-bez GUZVE) stignemo na drugu stranu a ne nikako da "letimo"-brzo vozimo-vise od 20% od dozvoljenog.....zanimljivo kad svi odemo "preko" pridrzavamo se svih pravila i zakona,a ovde smo pametni,iznad zakona i svi sve znamo....bas nam dobro ide ovde u Srbiji,da li nam je nesto sveto...nasi zivoti,zivoti drugih ili pravila su tu da se krse...da li smo realni...a i ja se pravim pametan ... 4 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jul 7, 2019 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Vise puta sam pisao u temama oko ove deonice puta, godisnje je prodjem bar 250 puta, realno je ogranicenje glupo, cak i gradski bus vozi oko 90km na sat. Ne bih ulazio u raspravu ali decko je tuda verovatno prosao mnogo puta i imao srece, mozda je bas ovaj put izletela ptica, lisica ili nesto, a on na ko zna 150+. Neka pociva u miru a mi ostali da spustimo gas. Danju i nocu tim putem vozim oko 100 auto, a motor realno nikada nisam ni gledao ali je sigurno bilo uvek puta 3 od ogranicenja. Od mosta do izlaza za Borcu za tri godine nisam video radar ni presretac. A cuo sam da ih ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jul 7, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Od borce ka pancevu radar stoji cesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jul 7, 2019 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan A od mosta do Borce skoro nikada ili ga samo ja nisam video. opet pisem, 250puta godisnje prodjem tuda, imam kucu na putu ka Zrenjaninu u kojoj skoro zivim i bas nikada za poslednje 3 godine nisam video ni radar ni nesto slicno, od mosta do Borce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jul 7, 2019 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na interpunkciji, nisam na svom kompijuteru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...