Grille 51 Napisano Jul 5, 2019 U prolazu, 78 postova Lokacija: Novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Kako to sve ide ... Kupovina motora,šta će ti,koliko kosta,koliko to troši,ne treba ti... I na kraju hoće i ona kacigu. Pa ako neko ima da ponudi nešto za prvu ruku... 51-52 cm obim pametne glave :-) poželjno full face .. Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Jul 5, 2019 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno da hoce. Sta ako joj neka zauzme mesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1967 Napisano Jul 6, 2019 Drug član, 1128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist prodajeSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Jul 6, 2019 Ne silazi, 7377 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Klikni ovde za odličnu kacigu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grille 51 Napisano Jul 6, 2019 U prolazu, 78 postova Lokacija: Novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Milivojevicu ta je prevelika. Hvala u svakom slučaju. Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Jul 6, 2019 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Скоро нова кацига KIWI XS величина Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Jul 7, 2019 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 5.7.2019. at 21:34, Grille je napisao: Kako to sve ide ... Kupovina motora,šta će ti,koliko kosta,koliko to troši,ne treba ti... I na kraju hoće i ona kacigu. Pa ako neko ima da ponudi nešto za prvu ruku... 51-52 cm obim pametne glave :-) poželjno full face .. Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока Pogledaj u Louisu medju decije modele. Ja sam svojevremeno imao problem da za suprugu nadjem takvu nekakvu kiddy velicinu. Na Louisu sam nasao, kao sto sam prethodno i naveo (msm da sam jurio 53-54). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAPARACO 150 Napisano Jul 7, 2019 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan IXS kaciga,devojka nosila 4-5 puta,ukupno 200-300km.Bez ikakvih oštećenja.Veličina XS,cena 50€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAPARACO 150 Napisano Jul 8, 2019 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih,obim glave 52 cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grille 51 Napisano Jul 10, 2019 U prolazu, 78 postova Lokacija: Novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga kupljena od kolege. Hvala svima na ponudama i pomoći. Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...