Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jul 3, 2019 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem dva seta kablova i kineski obd2 dajem na poklon. Kupio sam tri kabla jer sam mislio da oni prave problem, medjutim kineski obd2 je djubre. Moja topla preporuka je obdlink. Ali to nije tema... Oba kabla su nova i rade savrseno sa mojim obdlink lx. Medjutim ovi kineski gube konekciju i mene je to smaralo. Tako da uz kabl (koji je savrsen) dobijate na poklon nesavrsenu dijagnostiku. Cena kabla na aliju je oko 16 evra. Ja dajem za 1000 dinara. Kupac placa postarinu. Imam dva seta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jul 3, 2019 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Otisao jedan kabl, ostao jos jedan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jul 3, 2019 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Otisao i drugi. Lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...