Mikka 431 Napisano Maj 11, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc pao dogovor sa Danetom i Komom da se nadjemo na Iriskom vencu, voznjica i kafa a oni na pripreme, idu da teraju Kominu testeru po sumi ! ;D Cure, Shvaba, Riki i ja krenuli preko Kaca, Shvaba nesto pokusava da objasni ! Cure, AlienWare ! ;D Pa Shvaba uzeo da proba "K" ;D Pauza i da vidimo gde su D&K, u medju vremenu, kisa nas navatala par puta ! Pa onda Cure da proba "K" ;D I NS ! kako smo stigli, nebo se spustilo pa smo blejali jedno sat vremena i opet pokusavali da lociramo ona dva shumara ! ;D Riki I Cure. Prestala kisa ! idemo da rucamo ! ;D I naravno zavrsili u Lanterni, uvek dobra pasta i pice ! i tu nam se napokon pridruzio Dane bez lepse polovine ! ;D Cure se prima na BMW brend ! ;D Poziranje sa svetskim putnikom, Dane poceo da naplacuje fotkanje ! kaze skuplja pare za Himalaje ! ;D Iiii paljba za BGD, Shvaba usput izgubio vozaca pa upalio autopilot ! U Americi prodaju Gelande sa autopilotom ! ;D ;D ;D AlienWare u napadu ! ;D Dane, skini vise te drljave telekom nalepnice sa tog lepog motora !!! i opet Cure. Markone i ostali drugari, opet se nismo javili, jer nismo planirali NS vec samo do Venca na kafu !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 11, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan I nemoj sad samo Svabu da napadate za maloletnice u New Now, meni su ovdje svi sumnjivi!!! BTW koji je model ova Airoh kod Cureta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 11, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan BTW koji je model ova Airoh kod Cureta? Ja bi reko da je Tiger. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 11, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan BTW koji je model ova Airoh kod Cureta? Ja bi reko da je Tiger. Jes' vala tiger ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 11, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Komšija kakve su ovo roze čarapice? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 11, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Komšija kakve su ovo roze čarapice? :D Pa maloletne !! :D Jel tako chika Svabo ?! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Maj 12, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan malo ste vozili ali zato lepo ste se proveli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Maj 12, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Komšija kakve su ovo roze čarapice? :D kakve? pa lepe sta je sad pa zar Gay nije OK??? > ja takve bas volim ;D takve mi je boje i futrola za telefon... i majca.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 12, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ma priznaj slobodno da si greskom navukao carapice od maloletnice. Desava se i najboljim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Maj 12, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma priznaj slobodno da si greskom navukao carapice od maloletnice. Desava se i najboljim. ok, ok, provalili ste me, i tange sam uzeo od nje, ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Maj 12, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma priznaj slobodno da si greskom navukao carapice od maloletnice. Desava se i najboljim. ok, ok, provalili ste me, i tange sam uzeo od nje, ;D Auuu bre svabo pa koliko bre ona ima kila kad si uspeo njene tange da navuces. Nego posto kazes da volis tu boju imas kod Markonea i Garmina u toj boji ( dobijes cak i futrolu u istoj boji) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Maj 12, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma priznaj slobodno da si greskom navukao carapice od maloletnice. Desava se i najboljim. ok, ok, provalili ste me, i tange sam uzeo od nje, ;D Auuu bre svabo pa koliko bre ona ima kila kad si uspeo njene tange da navuces. Nego posto kazes da volis tu boju imas kod Markonea i Garmina u toj boji ( dobijes cak i futrolu u istoj boji) pa 110 valjda...??? e super odmh moram da pazarim a i GS-a da ofarbama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Maj 12, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Imal igde luđih od vaaaaas?! ;D ;D ;D Mikka, ako ti je za utehu (kao mnogo se sekiraš ), mi smo u to vreme uživali na suncu i u prelepom restoranu u Apatinu Grof, ja, Boris i Vladas a od klope ostali samo dugmići Gledamo kako da savladamo čiz kejk sa voćem Lokaciju zaista preporučujem! Hrana odlična ambijent još bolji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Maj 12, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ma priznaj slobodno da si greskom navukao carapice od maloletnice. Desava se i najboljim. ok, ok, provalili ste me, i tange sam uzeo od nje, ;D Auuu bre svabo pa koliko bre ona ima kila kad si uspeo njene tange da navuces. Nego posto kazes da volis tu boju imas kod Markonea i Garmina u toj boji ( dobijes cak i futrolu u istoj boji) pa 110 valjda...??? e super odmh moram da pazarim a i GS-a da ofarbama ;D ;D ;D Aj da se menjamo onda, a ti moj ubaci u varikinu pa ćeš ga dobiti u roze A Pink Garmin sa sve torbicom je ekstra metro sexy ;D ;D ;D Evo ga sa sve navigacijom do Zaher torte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Maj 14, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo metRRo druženje??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Maj 14, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo metRRo druženje??? ;D da da, znam i ti bi voleo sa nama.....ali prvo sredi tu nogu pa cemo da pricamo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...