Lukac 1386 Napisano Jun 28, 2019 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem RC46 2001god, zadnji model sa zupcanicima, na mom imenu registrovan do maja iduce godine.Uradjeni svi servisi, ulje filteri, ulja u kvacilu i kocnicama, dve nove gume, progresivne opruge, nov akumulator, lanac i lancanici. Od opreme ima uradjeno sediste, vislji vizir, Scorpion izduv, bele zmigavce, klasican volan sa drzacima.Motor je ocuvan, a razlog prodaje su zdravstveni problemi. Cena za cash 2500e, rado bih ga menjao za neki mini-van, 807, C8,MPV, ulysse ili slicno.064 9760896 ili 011 8484211, evo par slika sretna prodaja i kupovina forumasima. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17533 Napisano Jun 28, 2019 Integrisan, 5163 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Lep! Najlepsa boja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Jun 28, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. kad vidi ovo ima da se istopi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10607 Napisano Jun 28, 2019 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi ga posedovao motor je ko puska Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22428 Napisano Jun 29, 2019 Integrisan, 9618 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vise cbr tip ali za ovu lutku bih svoj skuter dao i ako ga cenim 1000e vise! Skuter je kao iz salona, u kuci ga od mila zovemo mini-van Stvarno prelep primerak Honde, verzija koju obozavam...Sent from my SM-J330FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22428 Napisano Jun 29, 2019 Integrisan, 9618 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Peugeot Satelis 400 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Peugeot Satelis 400, 2009. godište, Scooter, vozilo prešlo 8900 km, Kragujevac. Cena 3.500 € - Motori - Polovni Automobili Samo troskovi ugovora, prenosa vlasnistva,poreza, (50ak eura, da nemam eto taj trosak) na teret prodavca... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1386 Napisano Jun 29, 2019 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Lep skuter ja trenutno imam Apriliju Sportcity 200 2007 god, a ni to ne vozim zbog povrede tetive na desnom kolenu. VFR sam sredio ,registrovao , ulozio brdo para i presao oko 100km ukupno, a inace se ove rc46 tesko prodaju, jbg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22428 Napisano Jun 29, 2019 Integrisan, 9618 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Obozavam taj model, imam ponudu za isti uz lepu doplatu ali mi se stanje ne svidja.... Trenutno mi skuter bas posao zavrsava posto se samo po gradu vozim, ne zamara me saltovanje, odgovara mi mala potrosnja, cena registracije... Ali da odolim nisam mogao! Sretnu prodaju zelim i da dodje kupac koji zna sta kupuje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1386 Napisano Jul 2, 2019 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan VFR prodat 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...