RankoBg87 2733 Napisano Jul 19, 2023 Drug član, 1634 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Lepio njihov nosac na masku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jul 26, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio Quad Lock na Intrudera, napravio krug i vratio Garmin navigaciju. Dzaba Quad Lock, kad 1800ccm V2 trese ko Banja Luka. Ne isplati mi se riskirati. Iphone je osjetljiv na vibracije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 210 Napisano Jul 28, 2023 (promenjeno) U prolazu, 38 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Neznam je jos aktalno,mozda nekom zatreba jos...al evo nosac koji ja imam, drzi mi nekad mobitel,a nekad navigaciju iz auta-Garmin-,narucio sam sa aliaexpressa,i mogu rec da je super,prosao sam pravog makadama,drzi odlicno...i vrlo jednostavan.,ovaj gornji dio se dosta moze izvuci...a jos ima i kompas da se ne izgubim... Promenio Jul 28, 2023 član Paf dodatak 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4578 Napisano Septembar 18, 2023 Drug član, 1175 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Onaj stari nosač mi nikako nije odgovarao na CBF-u, a i nezgodno je za demontažu svaki put da se vrte oni šrafčići, tako da sam tražila drugo rešenje. Nije mi se dalo 70-80 EUR za Quadlock (bez vibration dampenera), poručih kod braće kineza za 800 dindži, po preporuci @Predator016, dajem šansu kopiji... Naši isti taj komplet prodaju na kp za 2000-2500din. Gledala sam i uporedni test, nema značajne razlike, sem što originalni adapter ima jači lepak, ovde će Loctite biti posrednik, verujem da neće biti problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10151 Napisano Septembar 18, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Alexandra995 je napisao: Onaj stari nosač mi nikako nije odgovarao na CBF-u, a i nezgodno je za demontažu svaki put da se vrte oni šrafčići, tako da sam tražila drugo rešenje. Nije mi se dalo 70-80 EUR za Quadlock (bez vibration dampenera), poručih kod braće kineza za 800 dindži, po preporuci @Predator016, dajem šansu kopiji... Naši isti taj komplet prodaju na kp za 2000-2500din. Gledala sam i uporedni test, nema značajne razlike, sem što originalni adapter ima jači lepak, ovde će Loctite biti posrednik, verujem da neće biti problema. Isti takav kao bivši,samo nema šrafljenja... Jednom ga instaliraš,više nemaš šta tražiti iza njega,skidanje,stavljanje za čas... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10151 Napisano Septembar 18, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 7. 2023. at 14:17, shoyyka je napisao: Samo si trebala kao ovaj donji,nema odvijanja. @Alexandra995 Evo,stavih još ondaK ali ne pratiš?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4578 Napisano Septembar 18, 2023 Drug član, 1175 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ma pratim sve, nego nisam našla takav držač, okrenula sam ceo kp i druge sajtove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10151 Napisano Septembar 18, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Alexandra995 je napisao: Ma pratim sve, nego nisam našla takav držač, okrenula sam ceo kp i druge sajtove... Aliexpress,brzo stiže... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4578 Napisano Septembar 18, 2023 Drug član, 1175 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, shoyyka je napisao: Aliexpress,brzo stiže... Baš sam u subotu poručila sa Alija ovaj "quicklock"... I to crveni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10151 Napisano Septembar 18, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Alexandra995 je napisao: Baš sam u subotu poručila sa Alija ovaj "quicklock"... I to crveni. Uh...ja u to nemam poverenja,plus što znaju zeznuti kameru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4578 Napisano Septembar 18, 2023 Drug član, 1175 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, shoyyka je napisao: Uh...ja u to nemam poverenja,plus što znaju zeznuti kameru. Napraviću ja nešto što mogu da privežem za motor, ako se otkači da ne izgubim telefon. A star je, ne brinem zbog kamere. Telefon koji koristim samo u džep ili kofer. Ovaj na nosaču mi samo za navigaciju treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Septembar 18, 2023 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Onaj stari nosač mi nikako nije odgovarao na CBF-u, a i nezgodno je za demontažu svaki put da se vrte oni šrafčići, tako da sam tražila drugo rešenje. Nije mi se dalo 70-80 EUR za Quadlock (bez vibration dampenera), poručih kod braće kineza za 800 dindži, po preporuci @Predator016, dajem šansu kopiji... Naši isti taj komplet prodaju na kp za 2000-2500din. Gledala sam i uporedni test, nema značajne razlike, sem što originalni adapter ima jači lepak, ovde će Loctite biti posrednik, verujem da neće biti problema. Ma veruj mi, kopija je identična kao original..braća kinezi su se ozbiljno ispraksovali... nema bukvalno nikakve razlike, čak i onaj vibration dampener je isti. Ludilo je dati 100 i kusur evra, ako to isto mozes i za 10.Mada ga ni ja vise ne koristim, nasao sam prakticniji metalni držač. Mogu da ti dam da probaš...Sent from my SM-A515F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4578 Napisano Septembar 18, 2023 Drug član, 1175 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Predator016 je napisao: Ma veruj mi, kopija je identična kao original..braća kinezi su se ozbiljno ispraksovali... nema bukvalno nikakve razlike, čak i onaj vibration dampener je isti. Ludilo je dati 100 i kusur evra, ako to isto mozes i za 10. Mada ga ni ja vise ne koristim, nasao sam prakticniji metalni držač. Mogu da ti dam da probaš... Sent from my SM-A515F using Tapatalk Već sam poručila. Nema veze, hvala ti svakako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Octobar 24, 2023 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam kinesku masku za mob na nju zalepio gopro stick i nosac od kamere za korman ,tako da se lako skida i montira ,eve drzi celu sezonu nije mrdnula. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1417 Napisano Octobar 29, 2023 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam prvi put isprobao u vožnji Lampin Opti Titan nosač za telefon koji sam kupio pre 11 meseci. Navigacija mi dosad nije bila potrebna jer sam ili znao put ili je neko iz grupe imao navigaciju, a s obzirom da sam prethodno imao peh sa istim modelom nosača, nerado sam ga juče montirao. U međuvremenu sam kupio i Lampinu univerzalnu torbicu za telefon, pošto adapter nisam uspeo da zalepim na silikonu masku, jer je gle čuda, u korisničkom uputstvu pisalo ne lepiti na silikonske maske Torbica je svakako bolje rešenje jer je telefon potpuno zaštićen od spoljnih uticaja a uz nju se dobija i sigurnosni kaišič, pa sam se zahvaljujći tome donekle opustio. Sve je proteklo u najboljem redu i ispostavilo se da je strah koji sam imao bio potpuno neosnovan. Jedini problem je što Interceptorov korman baš i nije predviđen za kačenje gadgeta (ako se izuzme crossbar, mada i da imam nosač za crossbar, ne bih verovatno želeo da ga montiram tamo), pa sam nosač morao da postavim kontra, što se zapravo pokazalo kao idealno (i jedino) rešenje, jer u suprotnom telefon blokira pogled na satove. Lampa ne spada u kategoriju budžetnih nosača telefona, ali mislim da je jedno od kvalitenijih rešenja dostupnih kod nas. Ovo drugo iskustvo sa njihovim Opti Titan nosačem je zaista pozitivno, ali s obzirom na loše prvo, još uvek je prerano ga preporučim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2519 Napisano Octobar 29, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2621 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam hteo da stavljam kod mene te nosače koji su zatvoreni, zbog grejanja samog telefona. Pogotovo kad duže radi kao navigacija. Sad sam kupio novi nosač preko Alija i testiram ga sledeće sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Octobar 29, 2023 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan @ZEMZEM Uzeh isti ali sa kačenjem na retrovizor (skuter vozim) danas se polomio (mojom greškom) i naručio sam drugi. Imj u vidu da sam vozio wolt pa sam ga skidao i kačio ne znam koliko puta. Imam neoštećenj amortizer. Preporuka. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dulegolub 46 Napisano Octobar 30, 2023 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Iz mog iskustva kopija Quad Lock nosača sa damperom, kupljena na Aliexpress-u, odlično radi posao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1318 Napisano Octobar 30, 2023 Drug član, 1135 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Na Yamahi imam ovaj iz Polo, cena mu je 25 evra i ima ugrađen punjac a bez punjaca je 20 evra… šta znam, izgleda da nije mnogo čvrst ali se u praksi pokazao sasvim korektno, ima sa zadnje strane kao srafcic i kad se postavi telefon pritegnes srafcic i nema šanse da telefon ispadne https://www.polo-motorrad.com/de-de/hashiru-universal-smartphone-halter-mit-ladefunktion-5734441181010210.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2733 Napisano Octobar 30, 2023 Drug član, 1634 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Koristim i ja onaj Kineski Quad Lock sa sve damperom, radi posao, nista se ne pomera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Octobar 30, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, bobangsxr je napisao: Na Yamahi imam ovaj iz Polo, cena mu je 25 evra i ima ugrađen punjac a bez punjaca je 20 evra… šta znam, izgleda da nije mnogo čvrst ali se u praksi pokazao sasvim korektno, ima sa zadnje strane kao srafcic i kad se postavi telefon pritegnes srafcic i nema šanse da telefon ispadne https://www.polo-motorrad.com/de-de/hashiru-universal-smartphone-halter-mit-ladefunktion-5734441181010210.html Dobro se usudis na veliki V2 staviti mobitel. Kod mene na V2 samo Garmin navigacija, a na R4 moze i Quadlock sa damperom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1318 Napisano Octobar 30, 2023 Drug član, 1135 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan @wragg imam jedan iPhone 11 sa naprslim staklom na displeju pa njega koristim, nemam karticu u njemu, hvata net sa drugog telefona, mada za sada nema nikakve štete na kameri, jer kažu da hoće od vibracije da se oštete sociva, pratim stanje konstantno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Octobar 30, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kineski quadlock, bez dampera, nisam znao da treba, 5000km na motoru, zadnjih mesec dana i na biciklu što mu je u neku ruku i stresnije, nikakvih problema, treći telefon na istom nosaču (samo kupujem "nalepnice"). S vremena na vreme treba dotegnuti šrafove, posebno ih bicikl razmrda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Octobar 30, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, bobangsxr je napisao: @wragg imam jedan iPhone 11 sa naprslim staklom na displeju pa njega koristim, nemam karticu u njemu, hvata net sa drugog telefona, mada za sada nema nikakve štete na kameri, jer kažu da hoće od vibracije da se oštete sociva, pratim stanje konstantno Ja kupio Quadlock sa damperom bas radi Intrudera. Montirao, provozao krug 5-6km i kad sam vidio kako se trese - odustao i montirao Garmina. Nema veze, izvukao danas Quadlock iz ladice i montirao na Bandita. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1318 Napisano Octobar 31, 2023 Drug član, 1135 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za intruder ali yamaha nema skoro nikakve vibracije na kormanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...