stefan 24 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam i ja juce na batajnici,i moram priznati da onakva zabava vradi svaki ulozeni evro!Jos uvek nemogu da skinem kez sa lica ;D ;D ;D..staza je odlicna,moj mali SV je pokazao da je dorastao zadatku,ali nebi bilo ni upola zabavno bez ekipe iz obrenovca koju cine Patak,Boban i Slobodan.primili su me kod njih u ''box'' i stojicki su izdrzali moja zapitkivanja,a bilo ih je..sve u svemu,hvala na dobroj voznji,drustvu i savetima,vidimo se na adi huji! Sigurno nisam imao najbolji motor,ali sam zato bio jedan od najbolje opremljenih,zahvaljujuci Lazinom svemirskom kombinezonu,i jos svemirskijim cizmama(ako nisam najbrzi,bar da budem najlepsi).Bile su 4 voznje po pola sata,tako da smo se navozali za sve pare..jedino mi je malo zao sto nije bilo vise ljudi u hobi klasi,pa neverujem da ce se organizovati jos ovakvih treninga.Okaciicu neke slike naknadno,da vidite malo i mene u akciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 19, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj naknadno nego kaci slike odmah! ;D Ubicu se sto nisam mogao da postignem :'( Ali nema veze, moj kombinezon je ipak bio na stazi ;D Svaka cast ekipo, znam da ste se sigurno dobro proveli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Maj 19, 2008 Ne silazi, 5471 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ali nema veze, moj kombinezon je ipak bio na stazi ;D Nadam se da nije bio bukvalno na stazi, kao kad ga ti nosis. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 19, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ali nema veze, moj kombinezon je ipak bio na stazi ;D Nadam se da nije bio bukvalno na stazi, kao kad ga ti nosis. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je ODLICNO, voznja za pet, niko se nije stedeo.... Pozdrav za STEFANA i vidimo se na STAZI!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Maj 20, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci najbolji ste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Maj 21, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika,kao sto sam i obecao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Maj 21, 2008 Ne silazi, 5471 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan A kako ga SM ludaci ljuljaju po krivinama :o :o :o Svaka cast. Stefane odlicne slike, voznja,a i motorin, jos da je S. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 21, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu lave, extraaaaa !!!! P.S. Kombinezon ti je ipak prevelik ;D Mada, toliko je lijep da i tebi lijepo stoji ;D P.S.2. E da, i cizme naravno ;D P.S.3. Ocu ove slike na CD-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Maj 22, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan A kako ga SM ludaci ljuljaju po krivinama :o :o :o Svaka cast. Stefane odlicne slike, voznja,a i motorin, jos da je S. hvala mixo..ipak vise volim sto je N,lepsi mi je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Maj 22, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu lave, extraaaaa !!!! P.S. Kombinezon ti je ipak prevelik ;D Mada, toliko je lijep da i tebi lijepo stoji ;D P.S.2. E da, i cizme naravno ;D P.S.3. Ocu ove slike na CD-u... pa ja ti ih narezao,al ti se zaslikao pa nisi dosao...napismo se cekajeci te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...