draki 2536 Napisano Octobar 19, 2019 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Legendo kapa dole za putopis kapa dole ekipi za putovanje... Svaka cast!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan85 121 Napisano Octobar 20, 2019 U prolazu, 80 postova Lokacija: Zvecan Motocikl: Aprilia Caponord 1000, Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci, sa uzivanjem sam citao. Lepo je napisano, imao sam osecaj kao da sam i ja bio. Za sada se ne bih usudio da idem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2709 Napisano Octobar 20, 2019 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Kakav god ali utisak na obilazak radioaktivnog terena je jak. Nadam se da nece imati posledice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2559 Napisano Octobar 20, 2019 Drug član, 1503 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Videh da ste potipisivali da ste ulazili na sopstvenu odgovornost, i da ste imali vodice. A sta kazu oni, da li je ikome pozlilo tamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Octobar 20, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ce se ograditi koliko mogu. Nije to nista cudno, potpisuje se slicno i na mnogo pitomijim mjestima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4495 Napisano Octobar 27, 2019 Drug član, 975 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na putopisu. Vidim da ste u Ukrajini prošli dobro kada su putevi u pitanju. 2013. smo kolima išli za Lavov i koliko god da su Karpati predivni, toliko je i stresno voziti kola po njihovim putevima. Nažalost, sačekalo vas je to u Mongoliji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 255 Napisano Octobar 28, 2019 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan @mali_veseljak hvala na ovom fantasticnom putopisu sa originalne lokacije :) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Octobar 28, 2019 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ништа да се дода, ништа да се одузме сем да се похвали труд и храброст. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
twintower 193 Napisano Octobar 28, 2019 Svrati ponekad, 77 postova Lokacija: kojekuda Motocikl: varadero xl125v Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i hvala na ovako dobrom putopisu. Ovo sam od prvog do zadnjeg slova procitao u cugu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 1, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolege. Zao mi je sto nismo napravili i po neki video ali sta je tu je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 1, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Kisni ulazak u Kišnjev Zaboravio sam kakav je potop bio. https://photos.app.goo.gl/fR6mwZwEvzkyR5yA6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 287 Napisano Novembar 11, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Genijalan putopis, za svaku pohvalu, nisam mogao da prestanem da citam! Interesantno putovanje pogotovo sama destinacija, verujem da cete inspirisati druge kolege da ponovo vasu rutu. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 11, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam svima na komentarima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Maj 24 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 5 okruglih godina od polaska.... To je bila zadnja godina da se moglo otici tamo. 2020. je izbio pozar u okolini i zabranili su ulaske zbog radioaktivnog pepela. Onda je dosla korona pa rat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7154 Napisano Maj 24 Drug član, 2991 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam kako sam do sad ovo propustio! Pročitao u dahu. Igrom slučaja sam u februaru 2019. bio prošao Ukrajinu na putu ka Rusiji i posle opet u povratku.. Tada se videla velika beda i na granici ogromne trupe.. Sećam se da sam došao kući i rekao mojima - ovi uskoro ratuju, "ko?? RUSIJA I UKRAJINA?? Ti si lud.. Nema šanse..." 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Maj 25 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Nešto kasnije te 2019 sam i ja otišao da napravim krug po Ukrajni, nikada nisam napisao putopis jer me je iskreno mrzelo. Sama Ukrajna mi je bila ok, svideo mi se i Lavov i Kijev i Odesa. A to vezano za rat... pa on je i tada trajao, samo je tinjao, nije bio sukob na ovom niviou. Žao mi je svakog naroda kom se rat dogadja... to je nešto najstrašnije što se može dogoditi jednom narodu. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Maj 25 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Znam da si isao i ostao duzan putopis. Nikad nije kqsno, znas. Mi u tom momentu nismo osjetili da je neko ratno/predratno stanje. Mene je fasciniralo koliko su ukrajinci mlada nacija i kako su druželjubivi. Rivne, neki dan su srusili spomenik ovaj. Fasizam u ukrajini nikad jaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7154 Napisano Maj 25 Drug član, 2991 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...na ulasku u Ukrajinu sam odveden u policijsku stanicu na intervju od strane vojne policije. Crne čizme, crne enter pantalone sa srpskom zastavom, crni vindstoper i crna kapa nisu pomogli. Biometrijski pasoš, uzeli mi otiske, slikali pored lenjira na zidu ko u Američkim fimovima. Onda prelepa plavooka inspektorka, vojna uniforma na njoj puca, oni dugmići na bluzi su bili prvi heroji ukrajinske odbrane s obzirom kakve su muke trpeli da ne popucaju... Gledam i ne verujem. Gde ideš, zašto ideš, zašto ti, piši šta je u autu.. I tako.. Jedno 2 sata... Malo ja malo kolega. Kad sam prošao Černjihiv vojske i punktova ko u priči. Malo malo blokiran put. Naravno, ja gas gas treba stići, dva dana već jašem, i onda debil u nekom selu nisam skontao znak stop i prošišam veselo vojni punkt.. Iza krivine braša dobio dojavu, dočekao me na sred puta sa sve uperenim kalašnjikovim - dete jbno, mlečni brkovi na njemu, trese mu se glas a meni noge... "što nisam stao?!! " Ja zbunjen ne znam ni šta me pita, gde lebe mekani o čemu pričaš? Bio je znak stop pored puta.. Zove nekog sa čvarcima, došo zemljak sa ekipom, nove uniforme na njima a ukupno njih 4 dve vilice zuba.. Opet što nisi stao?? Ja glumim nevinu seljančicu - nikad ni vid'o! E onda stigao nekako do Senkivke... Čuvene tromeđe Belorusija, Rusija, Ukrajina. Tamo je bilo tako napeta atmosfera, ko u šesnaestercu. Iskopani rovovi, tenkovske barikade, tenkovi u špalirima.. Sam ulazak u Rusiju je bio epizoda za sebe.. Pri povratku ulazak iz Rusije opet pretres.. Pitali me gde mi kalašnjikov.. Kola istresli.. U svakom slučaju ima jednog dana pripovetku da napišem. Znam samo da kad sam se vratio ja sam taj deo sveta izbrisao iz Google maps. I rekao mojima - ovi će da ratuju. Ko je znao gde da gleda video je.. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2559 Napisano Maj 25 Drug član, 1503 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Onda prelepa plavooka inspektorka, vojna uniforma na njoj puca, oni dugmići na bluzi su bili prvi heroji ukrajinske odbrane s obzirom kakve su muke trpeli da ne popucaju. Dalje nemojte da citate!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1488 Napisano Maj 25 Drug član, 571 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, MaxiS je napisao: Dalje nemojte da citate!!! Ima i dalje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...