_Jeca_ 2 Napisano Maj 13, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan hahah...al je ovaj pauk neki namcor..samo se neshto ljuti ... hvala jos jednom na dobrodoshlici.. ... nadam se da cemo se lepo druziti... kiss za puaku ljutka.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Maj 13, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla Jeco! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubba Zanetti 1 Napisano Maj 13, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 13, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla Jeco! A vi mangupi ne prozivajte Pauka, jer on nije u tom vasem fazonu da juri cice po forumu! A i nije neki frajer, jes da mi je prijatelj, salim se Salu na stranu decko je zauzet, tako da ove prozivke stvarno ne idu... Pa zar kolegu da cinkaris sram te bilo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 13, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan hahah...al je ovaj pauk neki namcor..samo se neshto ljuti ... hvala jos jednom na dobrodoshlici.. ... nadam se da cemo se lepo druziti... kiss za puaku ljutka.. Evo i ja se ljutim jel moze i za mene jedan kiss ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Maj 13, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan haha...pa zao mi je ali ja nisam ovde dobrovoljni davalac kiss-eva..to se nadasve mora zasluziti.. pozz za Safiler-a.. a moze i jedan mali :-* Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 13, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan haha...pa zao mi je ali ja nisam ovde dobrovoljni davalac kiss-eva..to se nadasve mora zasluziti.. pozz za Safiler-a.. a moze i jedan mali :-* Znaci ovo je bilo "in advance" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 443 Napisano Maj 14, 2008 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Jeco! Nego, slika je super , jos ako si teska circa 50 tak kg, javi pa kad dolazim u tvoj kraj, a cesto navracam, mozemo se provozati , popiti kafu i sl. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Maj 14, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan haha...pa zao mi je ali ja nisam ovde dobrovoljni davalac kiss-eva..to se nadasve mora zasluziti.. pozz za Safiler-a.. a moze i jedan mali :-* Znaci ovo je bilo "in advance" haha...vidi vidi ti jega...hmm..neshto si se ti mnogo uhvati ove teme na forumu.. :D aj shaljem ti kiss Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Maj 14, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Jeco! Nego, slika je super , jos ako si teska circa 50 tak kg, javi pa kad dolazim u tvoj kraj, a cesto navracam, mozemo se provozati , popiti kafu i sl. ;D hej..hvala na komplimentu... i da hvala na ponudi..ali ako dodjesh do La-a mogu te samo VODITI na pice...a zavoznju..hmmm pa znam ja vas bajkere... tako da neka.. vozim se samo sa osobama koji su mi prijatelji i koje poznajem, i verujem im pozz... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 14, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan haha...pa zao mi je ali ja nisam ovde dobrovoljni davalac kiss-eva..to se nadasve mora zasluziti.. pozz za Safiler-a.. a moze i jedan mali :-* Znaci ovo je bilo "in advance" haha...vidi vidi ti jega...hmm..neshto si se ti mnogo uhvati ove teme na forumu.. :D aj shaljem ti kiss Slabo se razumem u ove ostale podforume (teme ;D) pa rekoh ajd' da postujem iz "oblasti" koja mi najbolje ide :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Maj 14, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan haha...pa zao mi je ali ja nisam ovde dobrovoljni davalac kiss-eva..to se nadasve mora zasluziti.. pozz za Safiler-a.. a moze i jedan mali :-* Znaci ovo je bilo "in advance" haha...vidi vidi ti jega...hmm..neshto si se ti mnogo uhvati ove teme na forumu.. :D aj shaljem ti kiss Slabo se razumem u ove ostale podforume (teme ;D) pa rekoh ajd' da postujem iz "oblasti" koja mi najbolje ide :D samo zbog togaa...hmmm a ja se ponadala nekom drugo razlogu ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6324 Napisano Maj 14, 2008 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pazi male sto je opasna, osecam da ce rsum ovde da napravi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Maj 14, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan mala a opasna...shta tje bit kad odrastem ... poz za svee Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 14, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan haha...pa zao mi je ali ja nisam ovde dobrovoljni davalac kiss-eva..to se nadasve mora zasluziti.. pozz za Safiler-a.. a moze i jedan mali :-* Znaci ovo je bilo "in advance" haha...vidi vidi ti jega...hmm..neshto si se ti mnogo uhvati ove teme na forumu.. :D aj shaljem ti kiss Slabo se razumem u ove ostale podforume (teme ;D) pa rekoh ajd' da postujem iz "oblasti" koja mi najbolje ide :D samo zbog togaa...hmmm a ja se ponadala nekom drugo razlogu ... Pssstttttt... to je samo "paravan" za te druge razloge.... necu ovako javno.... malo sam stidljiv :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Maj 14, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan haha...pa zao mi je ali ja nisam ovde dobrovoljni davalac kiss-eva..to se nadasve mora zasluziti.. pozz za Safiler-a.. a moze i jedan mali :-* Znaci ovo je bilo "in advance" haha...vidi vidi ti jega...hmm..neshto si se ti mnogo uhvati ove teme na forumu.. :D aj shaljem ti kiss Slabo se razumem u ove ostale podforume (teme ;D) pa rekoh ajd' da postujem iz "oblasti" koja mi najbolje ide :D samo zbog togaa...hmmm a ja se ponadala nekom drugo razlogu ... Pssstttttt... to je samo "paravan" za te druge razloge.... necu ovako javno.... malo sam stidljiv :D ahahaha....hmm..vidish ti..i posle ja "opasna"..haha...hmhmhm... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opijum 0 Napisano Maj 15, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan caoooooo i dobrodosla.....a jel' bi se vozila sa mnom motorom? hehe ja i neznam da ih vozim odmah da ti kazem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Maj 15, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan mmmm...haha..ne bih...jos ako nee znash da vozis,.. e tad stvaarno ... mada sta znash, mozda naucis, pa budes vozila bolje i od mene.. madaaaa teskoo.... hihi pozzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 15, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla! Savjet: Pazi de te ne zajebu ko mene i kupe ti skuter! P.S. I ja sam novi ovde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opijum 0 Napisano Maj 15, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan haha!!! mozda ko zna....o zna dali cu uopste nauciti niko nece da me nauci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Maj 15, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosla!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Maj 15, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan haha!!! mozda ko zna....o zna dali cu uopste nauciti niko nece da me nauci hmmm..interesantno..znaci treba ti instruktor...dakle momci shta cekate..na prijavljivanje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Maj 15, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan haha!!! mozda ko zna....o zna dali cu uopste nauciti niko nece da me nauci hmmm..interesantno..znaci treba ti instruktor...dakle momci shta cekate..na prijavljivanje... Evo,evo,... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Maj 15, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan haha!!! mozda ko zna....o zna dali cu uopste nauciti niko nece da me nauci hmmm..interesantno..znaci treba ti instruktor...dakle momci shta cekate..na prijavljivanje... Evo,evo,... ;D e tako treba...bwe malo pomoci, nashoj ne naucenoj ortakinji.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opijum 0 Napisano Maj 15, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan hahaaaaaaaa!!! ti neces da se vozis motorom sa njima a ja mogu........ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...