Marko011 2457 Napisano Jun 5, 2019 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem gore navedeni auto, 2005to god., aktuelna kilometraža 105hkm. Kupljen od kolege sa foruma pre 18 meseci: Svi servisi radjeni na vreme................servisna i svi računi na uvid pri razgledanju..........zamenjeni svi diskovi, paknovi, napunjena klima, regulisan trap i neke sitnice........... Imao sam jedan peh kada je "blokirao" zadnji levi točak tokom boravka u inostranstvu, stavljena su nova klješta........ Felne "bomrad", naslon za ruke "armster",............ne znam šta bi još dodao, nisam diler............ Realna potrošnja: autoput pri 120/130 kmh 6.5L, grad oko 9L. Registrovan do kraja oktobra. Preuzeto sa PA: Karakteristike vozila Emisiona klasa motora: Euro 4 Pogon: Prednji Menjač: Manuelni 6 brzina Broj vrata: 4/5 vrata Broj sedišta: 5 sedišta Strana volana: Levi volan Klima: Manuelna klima Boja: Plava Materijal enterijera: Štof Boja enterijera: Crna Registrovan do: 10.2019. Poreklo vozila: Domaće tablice Vlasništvo: Vodi se na prodavca Oštećenje: Nije oštećen Sigurnost Airbag za vozača Airbag za suvozača Bočni airbag Child lock ABS ESP Kodiran ključ Blokada motora Centralno zaključavanje Oprema Metalik boja Branici u boji auta Servo volan Tempomat Putni računar Električni podizači Električni retrovizori Grejači retrovizora Sedišta podesiva po visini Grejanje sedišta Svetla za maglu Senzori za svetla Senzori za kišu Aluminijumske felne Bluetooth Radio CD Naslon za ruku Hands free Kožni volan Stanje Servisna knjiga Rezervni ključ Cenu koju sam stavio na PA je malo naduvana, ali mislim da je 4000EUR realna. Kontakt: 0612225581 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 6, 2019 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan ode passat za Obrenovac........ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 26, 2020 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Passat je zbog odredjenih okolnosti od pre par meseci ponovo kod mene. Ide na prodaju, jer nemam potrebu za njega i samo stoji. Tehnicki je potpuno ispravan, a od estetike neko je presao ključem preko haube (nista strasno), ima naravno sitnih ogrebotina, nebo je pocelo da popusta i trebalo bi da se uradi redovan servis u januara. Ko zeli ne bi bilo lose ispolirati farove. Registrovan do kraja oktobra 2021 g., vozilo je u mom vlasnistvu. Aktuelna kilometraza 112hkm. Zbog silnih kamera i idiotskih kazni oka sokolova, vozilo se odjavljuje odmah posle kupovine. Cena fiksna 3.400eur Volkswagen Passat B6 FSI WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Volkswagen Passat B6 FSI, 2005. godište, Karavan, Benzin 1598 cm3... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 26, 2020 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za touring ili adv u odlicnom stanju, 2015 ili mladje, naravno uz moju doplatu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Januar 4, 2021 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, moze zamena i za stariji motor od 2010 godista, adv ili touring, uz moju doplatu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Januar 28, 2021 (promenjeno) SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Up Promenjena jedna bombina, ispolirani farovi. Promenio Januar 28, 2021 član Marko011 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Februar 9, 2021 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Stavljen nov akumulator i promenjen srednji lonac. Moze zamena kao sto sam spomenuo za motor adv ili touring..........ili za auto novijeg datuma, prednost gradski auto jazz/polo/jare, uz moju doplatu........... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Februar 21, 2021 (promenjeno) SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan 3000, bez zamena. Promenio Februar 21, 2021 član Marko011 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Februar 25, 2021 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan kaparisan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Februar 26, 2021 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Ode na jug. *ebeš mi sve ako još jednom kupim benzinca u Srbiji, rodiš mečku dok prodaš. Ovaj primerak je bio odličan kada sam ga uzeo i u takvom stanju je prodat, ali smo mi zatucana dizel nacija. Kada hoćeš da promeniš auto ili ti je višak, otegne se, u mom slucaju nekoliko meseci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1737 Napisano Februar 26, 2021 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ha,ha...matori,ti si prvi da znam,koji ima pasata benzinca.Ne kažem da je zajeb,naprotiv,ali eto....kod nas su takvi običaji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Februar 26, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja recimo dizela nikada vise. Upalis jedno jutro bez ikakve najave dizna otisla, sve sto si iole ustedeo na potrosnji i to da si visegodisnji vlasnik ode na remont dizni i pumpe. Samo benzin i to plus plin i vozi misko, kad sve oduzmes i saberes nema bolje za slucaj kao moj (auto oko 2000-3000e). 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5495 Napisano Februar 26, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14543 Napisano Februar 26, 2021 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @drmilan_ Pljuje na Alfu a... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5495 Napisano Februar 26, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, bdada said: @drmilan_ Pljuje na Alfu a... hahahaha da, pogotovo onaj dvokut. A ovaj sto vozi mi drugar iz reprezentacije, kaze da je ovaj Milos komedija od decka, nikad dosadno sa njim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Februar 27, 2021 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan *ebo nas mit o golf 2 1.6 td, zajedno sa vstrom 650, skuplji polovan od novog. Javio mi se covek i sa tim zakljucavam temu. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...