JOCCA_CBR 0 Napisano Jun 2, 2019 U prolazu, 3 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Honda CBR 600 F3 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko ko radi dobro nalepnice i koliko para našao sam kao skicu na netu https://www.decalx.com.br/kit-adesivos-honda-cbr-600f-1998-branca-preta-e-vermelha u pitanju je Honda cbr 600 f3 97 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2519 Napisano Jun 10, 2019 Slow rider, 938 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš ovde da kupš ceo set, ali je jako skupo https://motor-stickers.com/index.php?main_page=product_info&cPath=1_11_12_707&products_id=2833 Ja sam za svoj motor sam radio u Corel-u, a zatim fajl dao da mi se isece na foliji. Ali ovakve kakve su na Hondi, teško je crtati od nule, ali nije neizvodljivo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOCCA_CBR 0 Napisano Februar 22, 2020 U prolazu, 3 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Honda CBR 600 F3 Prijavi odgovor kao problematičan On 10.6.2019. at 9:40, Yanco je napisao: Imaš ovde da kupš ceo set, ali je jako skupo https://motor-stickers.com/index.php?main_page=product_info&cPath=1_11_12_707&products_id=2833 Ja sam za svoj motor sam radio u Corel-u, a zatim fajl dao da mi se isece na foliji. Ali ovakve kakve su na Hondi, teško je crtati od nule, ali nije neizvodljivo... Eee a jel su kao original kad im je ova cena ako jesu ja cu da narucim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Februar 23, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan A koliko košta to sečenje na foliji već gotovih slika nalepnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Februar 27, 2020 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da su preskupi jesu,za sve pare covece... Svako ko zeli da se "bakce" oko pravljenja pripreme za ovo moze da bude potpuno kao original. Sama stampa i secenje ne moze da kosta vise od 10e kvadrat, problem je sama priprema, tu dosta vremena moze da se izgubi i zato to toliko moze skupo da kosta. Ko zna to da uradi,njega sama vrsta stampe kosta koliko sam i rekao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1769 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 834 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan 0641133177 Misko...koliko znam,covek moze da ti odradi to...bavi se time,radi i za firme...zovi ga i dogovori se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2629 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 1515 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem | Praktično sve... M.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko dva i po miliona oglasa, na jednom mestu! Ovaj meni radio privezak. Radi sve vrste nalepnica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Februar 27, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam nekoliko puta narucivao od ovog nišlije, skroz korektan. Upravo mi danas stigle trakice za felne za moj motor od njega. Preporuka.Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2629 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 1515 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Trakice za felne su oko 400 din kod kineza. Ja kupio vise pakovanja u razlicitim bojama. Ima nesto se i ne isplati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Februar 27, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja platio 700 dinara sa natpisom. Pre toga kupio sa Alija neke za dolar-dva, teško sranje.. prvo ne gađa se krivina, drugo ne odgovara dužina, ne obuhvata celu felnu iako piše da je za 14" . Zalepio na jednu stranu prednje felne i bacio ostatak. Videćemo kad zalepim ove kako stoje stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2629 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 1515 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupovao par puta. Pasaovao na felne od 14"-16". Do duse na autu. Na skuteru jos nisam probao. Videcu ovih dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Mart 1, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako sam napakovao trakice od onog nišlije. Nije baš idealno, ali je skroz ok. Nisam uspeo da najpreciznije izmerim razmak između natpisa, ali se ne vidi. Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2629 Napisano Mart 1, 2020 Drug član, 1515 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno ispalo. Prelep ti je skut. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Mart 1, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Potrudio sam se da ga skockam po.mom ukusu. Sledeće je LEDizacija.Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...