Milan1958 6 Napisano Maj 31, 2019 U prolazu, 3 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Yamaha Xenter Prijavi odgovor kao problematičan Imam 61 godinu,stari rokerski lisac...Odlazio ranije na more sa GSX 1100 ,Wild Starom itd... Sada imam izazov da krenem Yamahom Xenter125 od Rume do Budve i nazad.Šta mislite? 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Maj 31, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno idi,polako ali sigurno. Isli su ljudi sa foruma sa malim agregatima i prosli bez ikakvih problema. Pre puta detaljna provera masine i polazak 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Maj 31, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Srecno!Kao sto kaze kolega, detaljna provera pre puta i lagano. Bilo bi lepo napraviti neki putopis, ubaciti po koju sliku, mnogi od nas uzivaju u citanju takvih stvari 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14468 Napisano Maj 31, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Isli ljudi apencima na nordkapp, samo peglaj, sve je u glavi, doduse ima malo i medju nogama 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Maj 31, 2019 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Samo gas i bez brige 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan1958 6 Napisano Maj 31, 2019 U prolazu, 3 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Yamaha Xenter Prijavi odgovor kao problematičan Poslaću slike i snimke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Maj 31, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da si ti vec doneo odluku, sta god ti svi drugi rekli. Istih smo godina, i bolje necemo imati, i zato... kad ces ako ne sad? 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 1, 2019 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Preporucujem temu "2 konja na 3 konja" ovde na forumu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 308 Napisano Jun 1, 2019 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Samo gas. Nas 4 mrvicu mladji od tebe napravili isto kao i ti. Prodali velike i kupili male. 3x125ccm i 1x250ccm. 3 godine putovali na more s njima. Oko 500km u jednom pravcu. Nikad bolja zabava. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8044 Napisano Jun 1, 2019 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan "Moj Milane, jabuko..." malo sam mlađi, ali ne mnogo, ali dobro pamtim svoje srednješkolske odlaske na more Tomosom E-90 od NS do Bečića, i sledeći put do Poreča u Istri (podrazumeva se i nazad). Da li zbog mladosti, ili što je prvi put, ali nikada više takve sreće i uzbuđenja. Do Bečića sam "elektronca" držao na 70-80 kmh, i on je tu najživahniji i lako se penje do svog maksimuma od 90-100 kmh, tako da sam mogao da držim dobar tempo. Ovo podvlačim jer smatram da je kod putovanja na maloj kubikaži najveći problem što si najsporiji u saobraćaju (posle traktora), što ima za posledicu da te svi obilaze, a to može biti veoma opasno. Ovo pogotovo kada te npr. po krivudavom putu obilazi šleper. Ti sa 125 ccm nećeš biti najsporiji ali ćeš vrv biti u situaciji da ti treba da obiđeš natovaren šleper na krivudavom, nepreglednom putu pa vodi računa da za taj manevar, na takvom motoru, treba vremena. Samo napred! 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...